epidemia din Germania cu e. coli
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
olim spune:
beren, deci clar fost ziarist la antene si realitatea, mai urmai sa scrii de capsunari ca ar fii devina pentru afurisita bacterie.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
beren spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim Franta si Germania e curata de pesticide, ca le duc in Spania si fie cineva vinovat la probleme lor de igena ![]() |
Uitam sa adaug la lista: si de exprimare corecta, in orice limba ar fi.
Opinie personala: d-aia nu cumpar produse din Spania, ca nu dau doi bani pe ele.
olim spune:
ma intreb cand se declara starea de alerta de catre OMS si pe cand aparitia unui antidot, gen Tamiflu
si cati bani vor arunca guvernele sa vaccineze in masa populatia increzatoare in etichete si gripa aviara si porcina
![](images/user_man.png)
beren spune:
citat din mesajul lui olim ma intreb cand se declara starea de alerta de catre OMS si pe cand aparitia unui antidot, gen Tamiflu ![]() si cati bani vor arunca guvernele sa vaccineze in masa populatia increzatoare in etichete si gripa aviara si porcina ![]() |
Cred ca stie Jose' gradinaru' din Malaga, ca doar acolo sta intelepciunea omenirii, in palmele batatorite... nu in laboratoarele de "asa-zise" stiinte.
Lope de Vega: cainele gradinarului. Ole!
![](icon_smile_big.gif)
olim spune:
beren,nu stie Pepe gradinarul, poate ne spui tu dupa atatea studii pe care le ai in domeniu
da, sunt curate de pesticide, scuze pentru greseala, dar am scris prima data doar Franta si am uitat tara ta de adoptiesi nu vroiam sa te simti prost.
olim spune:
poate ca cei 12 ani plecati din tara isi spun cuvantul in exprimare, nu e o scuzadar nici nu cred ca trebuie sa fie un atac la persoana.
dar ma rog, cum pentru unii doar exteriorul conteaza, adica tipic nemtesc, inteleg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Femeia care a murit in Suedia(azi) a calatorit recent in nordul Germaniei si a mancat la un restaurant. La noi la radio au spus ca nu e sigur ca sunt castravetii, sunt banuite :)) si salata si rosiile. Mai e o femeie la IVA(intensiv) care inca e intre viata si moarte, aceasi poveste, a fost in Germania. Toti suedezii care s-au imbolnavit(parca 30 si 11 sunt deja pe dializa) au fost recent in Germania(sunt din sudul Suediei toti, se practica mersul in Germania dupa bautura si nu numai) si au cumparat de acolo produse vegetale sau au consumat acolo la restaurante. Nu s-a vorbit de castraveti importati. Inca.
La noi in magazine am vazut numai locali, produsi pe insula. Dar am vazut rosii olandeze :)).
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
![](images/user_man.png)
beren spune:
citat din mesajul lui olim poate ca cei 12 ani plecati din tara isi spun cuvantul in exprimare, nu e o scuza ![]() dar ma rog, cum pentru unii doar exteriorul conteaza, adica tipic nemtesc, inteleg ![]() |
In mod cert nu este o scuza. Dupa cum nici 18 ani de emigratie nu pot altera o educatie de baza.
![](icon_smile_big.gif)
Si revin cu recomandarea lecturii capodoperei lui de Vega, este foarte instructiva.
olim spune:
educatia de baza presupune si a raspunde cand cineva este intrebat, sau ma insel
ca tot nu mi-ai spus de studiile tale in domeniul, lucru pe care eu l-am facut
asta da stire, eu intrebam cand apare, si uite ca e aici deja
[http://www.portalstiri.ro/epidemia-de-e-coli-o-afacere-20317/]