epidemia din Germania cu e. coli
Raspunsuri - Pagina 10
doruletz spune:
Da, culmea tupeului au spaniolii, dupa ce baga jumate din europa in spital tot ei se dau victime si mai cer si daune! Sigur ca din punctul lor de vedere "mortul" e de vina ca de ce n-a frecat castravetele cu Domestos si nu de ce l-a sterilizat inainte de a face salata:) Asa ca mortu sa plateasca.
Guvernul spaniol inainte sa planga si sa stea cu mana intinsa dupa daune trebuia sa nu inchida ochii cand stiau foarte bine si de foarte mult timp ca agricultorii de pe mosia lor isi fac de cap folosind substante interzise si mana de lucru ilegala. Cand urmaresti profitul cu orice pret ti se mai si infunda.
beren spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doruletz Da, culmea tupeului au spaniolii, dupa ce baga jumate din europa in spital tot ei se dau victime si mai cer si daune! Sigur ca din punctul lor de vedere "mortul" e de vina ca de ce n-a frecat castravetele cu Domestos si nu de ce l-a sterilizat inainte de a face salata:) Asa ca mortu sa plateasca. Guvernul spaniol inainte sa planga si sa stea cu mana intinsa dupa daune trebuia sa nu inchida ochii cand stiau foarte bine si de foarte mult timp ca agricultorii de pe mosia lor isi fac de cap folosind substante interzise si mana de lucru ilegala. Cand urmaresti profitul cu orice pret ti se mai si infunda. |
Cum, n-ai vazut?
un pic prea convenabil...Se pare ca, pe langa epidemiologie, nici principiile informarii obiective nu se invata in studiile de gradinarit.
olim spune:
lorelaim,
te cred, mai ales ca treiesc aici si stiu ca doar gura este de ei si nimic mai mult.
doruletz, despre mana de lucru ilegala sa fim seriosi, ca Franta e plina![]()
si nu au spus spaniolii, ci UE, e o mare diferenta totusi.
adica noi romanii sa fi tratati de Sarko toti la egal, si asta doar ca suntem din Romania si ii satul de rommi?
nu cred ca sta nimeni cu mana intinsa, dar cand esti prejudicat trebuie ca cineva sda plateasca daunele, atat economice cat si morale, eu asa vad corectitudinea orice ar fii implicat si in orice situatii, asta in particular.
iar despre substante interzise in Spania, sa nu crezi ca Franta, Germania sau alte tari nu folosesc![]()
andacos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim doruletz, despre mana de lucru ilegala sa fim seriosi, ca Franta e plina |
Vaaaiii

scuzatzi off topicul dar zau asa olim tu faci o "salata"O
de la mine!Si din De!Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
olim spune:
aici, nu pot sa iti spun ce produse foloseste francezul la culturile de legume si fructe, dar de exemplu la carne,VPO nu e nici pe departe ce pare a fii, si stiu din sursa sigura, nu de la stiri![]()
nu demult, francezii au descarcat camioane intregi de carne de porc din Spania doar ca le faceau concurenta ilegala, normal ca agricultorii spanioli nu au tractoare de 150.000 de euro ca francezii, si nici subventii cu milioanele. si acuma is in colera laptarii, ca nu le mai ajung banii de camere video la vaci si roboti de muls

ei daca se poate doar bilantul economic sa fie cu macar 4 de zero si viata buna, nimic mai mult.
olim spune:
multumesc ca ma citesti dana
daca am lucrat atia ani la exportu de salata, eu am trimis-o , altii au mancat-o
deci e vorba de obisnuita
beren ai uitat dictionarul de ai scris gradinarit![]()
pai lasam cei ca tine sa invete principiile informarii corecte, ca tot esti in Germania, poate esti ziarist la Zeit, venit de la antene sau realitatea![]()
doruletz spune:
s-a mutat sediul UE la "cooperativa din malaga"? ![]()
Sigur, acum si Sarko e de vina ca nu s-a dus sa frece castravetii spanioli cu peria de sārma inainte de a-i trimite la nemti:)
Dintre tarile europene doar spania practica agricultura necinstita la scara nationala sub nasul si cu acceptul autoritatilor. Trist pentru ei dar trebuia sa ia masuri mai demult.
olim spune:
[http://www.malagahoy.es/article/malaga/986757/la/ue/rectifica/y/dice/los/pepinos/pudieron/contaminarse/alemania.html]
nu s-a mutat la Malaga, e vorba despre ziarul online Malga care scrie articolul.
o fii Franta mai legala cu agricultura lor intensiva
mai ales in Bretagnia, unde mor soferi ce transporta algele cu camioane.Hai sa fim serioasi, ca toti au partea lor de vina, nu doar spaniolii.Ei cumpara ingrasamnintele facute de Basf, Monsanto si alte firme europene deci is pe o mana toti!
olim spune:
[http://www.adn.es/lavida/20110531/NWS-0795-Senadora-espanoles-pepinos-alemana-fuente.html]
]poate mai usor asa pentru unii![]()
[http://www.abendblatt.de/]
Lali spune:
Tocmai s-a spus ca nu castravetii spanioli ar fi sursa.
Declaratia a fost facuta de Cornelia Pruefer Storcks, Minostru al sanatatii la Hamburg. Au fost gasiti castraveti infectati cu e coli dar nu cu tulpina mortala care a generat imbolnavirile. Acum e si mai grav pentru ca, oficial, e o infectie cu sursa necunoscuta.