Colectia de toamna-iarna 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 22
lavi02 spune:
Anda da, in vizite ma asez si le-am invatat si pe fete sa se aseze, exclud vizitele in case jegoase sau la tara, cu wc de lemn in fundul curtii.
Pana la urma te asezi cu picioarele, nu cu zona intima; daca esti in pantaloni scurti nu te asezi pe o banca, sau daca esti in costum de baie nu te asezi pe sezlong, scauna la terasa pe plaja, etc???
-------
Sa revin la subiecte mai vesele - coasta croata: de la Rieka in sus vegetatia nu mai e mediteraneana si nici arida, se apropie mult mai mult de cum e la noi, mai creste si cate ceva mediteranean dar e exceptia, nu regula. Intre Rieka si Zadar peisajul de coasta e foarte arid si stancos si spectaculos, doar piatra cu ceva ierburi pitice, de la Zadar spre Split e mai campie si iar e vegetatie, iar de la Split la Dubrovnik stii, paduri de pini si stanca, vegetatie mediteraneana.
lavi02 spune:
Maria, pe Tarom
Exista si site-uri gen vola.ro care iti gasesc cea mai ieftina varianta dar ei sunt agentie si de fapt pretul de pe site-ul companiei aeriene e mai mic decat ce iti dau ei.
Eu ma uit pe site-urile companiilor aeriene. Atentie la low-cost, se mai intampla sa mute zboruri.
Noki_Lara spune:
Si mie mi-e dor de bufnita din dotare. Cel mai dor mi-a fost luni, ca simteam ca-mi lipseste ceva piuit in jur. Da' zau ca bine a fost si aseara cand bananaiam prin oras la film si apoi prin Real, la cumparaturi (ca sa fac de mancare, nu shoppping) pe la ora 23.45. Am avut asa un sentiment de libertate...
Maria, eu iau de pe site-ul Blu Air-ului, de regula.
Cmoooon, cum sa NU te asezi in vizite pe colacul de la WC? Pai io ma duc, ca si Lavi, la oameni civilizati si care de cele mai multe ori au si ei copii. Mie mi se pare exagerat sa faci din mersul la WC asa o chestie stresanta dpdv al igienei.
corap spune:
ola, sa va fie de bine vacantele (n-am timp nici macar s-arunc un oki la poze, din pacate).
eu sunt destul de relaxata cu budele (cu exc. celor eco, in care nu pot intra de miros). asta e - hartie - sters - hartie peste (eu fol metoda in "u" ca nati, nu in "v" si gata).
cand imi aduc aminte, am in masina un pachet de servetele umede antibacteriene speciale de la dm, sau colaci de hartie, dar merge si cu orice serv umed pana la urma.
pana la aceasta varsta inaintata nu am luat niciun carcalac.
a, si ador budele fara scaun, alea "turcesti" - am suferit in anul 4 cand nu le-au schimbat la facultate...
pe mine ma deranjeaza mai mult hartia igienica - care nu e deloc igienica - si lipsa posibilitatilor de a te spala, decat un colac nu tocmai curat pe care, vb laviniei, te asezi cu picioarele, pana la urma.
tot in tema,eu sunt happy ca mi-am despamparsat-o pe anais de pampersul de noapte si ca de 3 zile nu mai e constipata - sper s-o tina cat mai mult.
in schimb andrei e cam apatic, iar a crescut mult - 2 cm intr-o luna - doctorita zice ca-i de la crestere starea asta de apatie, mi-a dat oricum sa-i fac eco si ceva analize.
in plus, maine ii duc la o evaluare si o sa mergem iar la kinetoterapie, ca au amandoi o postura super-nasoala.
asa ca vacanta asta o sa fie mai mult terapeutica.
tot n-am hotarat nimic in legatura cu concediul.
coralia76 spune:
Multumesc tuturor pentru sugestii despre Croatia .Avem vreo 3 destinatii in vedere pentru anul viitor...acum sa calculam bugetul si raportul pret/calitate si prin iarna rezervam deja.
Maria,Lavi noi anul trecut am fost in Nessebar, la Sol Nessebar Palace la AI si am fost foarte multumiti.Exact cum a spus Maria,mancarea destul de diversificata,cu gratar facut pe loc din felul si bucata de peste pe care ti-l(o) alegeai,gemuri,dulceturi si combinatii de branza cu diverse...etc...Erau cel putin 4-5 feluri de peste la gratar,apoi urmau felurile cu diverse sosuri(tot la peste ma refer)...sa nu mai vorbesc de preparate pe baza de pui,vita,porc...si asta la fiecare masa.In schimb dela hotel pana la plaja erau vreo 5-7 min de mers lejer si coborat niste scari,in conditiile in care mergeai cu carucior era mai dificil.
Anul asta la Konstantin si Elena mancarea nu a fost nicidecum la nivelul celei de la Nessebar,aveai de unde alege,dar nimic deosebit...gen meniu obisnuit de AI.Predomina carnea de pui si peste la gratar in fiecare zi...apoi restul de sosuri,maioneze etc...de care sincer n-am prea indraznit sa ma risc .Dar...la conditii pe plaja...a fost mult mai bine in sensul ca din camera coborai cu liftul exact pe plaja(daca vroiai),era lift special care mergea doar pana la restaurant+piscina interioara,sezlongurile+prosop de plaja gratis,sauna,namol,jacuzzi...asemenea .
Ca o concluzie...restaurantul celor de anul trecut+ plaja(si accesorii aferente ) ale celora de anul asta = sejur ideal la mare.
Hai ca ma apuc si de hartogarii ca s-au strans al naibi de multe...