Strugurasi de Sept -Oct 2011 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

mikkasi eu tot asta faceam

Apropo o prietena care acum baietelul ei are 3 ani avea saniii mici si lapte mult.Ne povestea ca il punea si pe sot sa sugadar nu mai stiu de ce.

Eu m-am hotarat, 2 biberoane plastic fara BPA si sterilizator de la primii pasi cu 6 biberoane

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Mai, mi-au crescut sanii, sfarcuri am,apas pe ei si nu curge nimicDeci pompa de sani dupa ce nasc

Seidana, set le iau mai tarziu cand am ce peria, cred ca atunci cand ii cumpar ci castronele, lingurita, canuta, adica pe la 4-6 luni.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria

pe nepotica mea o peria delicat dupa baita inca de la inceput.. dar ea era o parosenie.. eu o sa iau perie moale.. daca semana cu taticu va fi paroasa clar...al meu are un par desssss si aspru de nici in 1000 de ani nu cheleste.. nici al meu nu e rar da e moale..

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Al meu arata ca o maimuta De ci fetita daca o sa semene cu el o sa fie o maimutica.Pun si setul de perii pe lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Am mai incercat o data si nu iese absolut nimic, pe langa faptul ca doare ca naiba.Cred ca suntem amuzante acum, stam in fata calculatoarelor si ne strangem de tzitzti

22+ cu Maria-Alexandra

nu cred e musai sa curga deci nu trebuie sa iti faci griji... pe 13 eu merg la control si o sa cer lamuriri de la doctorita.

Lori 27+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Am mai incercat o data si nu iese absolut nimic, pe langa faptul ca doare ca naiba.Cred ca suntem amuzante acum, stam in fata calculatoarelor si ne strangem de tzitzti

22+ cu Maria-Alexandra

nu cred e musai sa curga deci nu trebuie sa iti faci griji... pe 13 eu merg la control si o sa cer lamuriri de la doctorita.

Atunci astept si eu sa vad ce iti spune doctorita ta ca si eu merg la dr cam in aceeasi perioada dar fiind barbat,mie mi-e cam peste mana sa il mai intreb si de sani si de ce trebuie sa curga pe acolo

22+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel
Eu m-am hotarat, 2 biberoane plastic fara BPA si sterilizator de la primii pasi cu 6 biberoane

Racheel vezi sa se potriveasca biberoanele in sterilizator. Iar tetinele sa fie de silicon (am citit ca ar fi mai bune)
ceva pareri pro/contra tetine de silicon?

+23

Mergi la inceput

Prietena mea are sterilizator de la primii pasi, am pus link cu el si biberoane de la chicco si se potrivesc.si din astea vreau si eu.

Tetinele sa fie din silicon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

mikka ... nu e litera de lege dar iti spun cum fac eu fiind patita ca si theea.
am un burete de scrub. e mai aspru decat spatele unui burete de vase. si am inceput sa frec la fiecare dus usor apoi mai energic si acum frec zdravan cu ala sfarcurile. nu e placut. e chiar dureros. dar freci in limita suportabilitatii. dar s-au luat cateva randuri de piele si acum au inceput sa se batatoreasca.
pe sani e pielea foarte sensibila iar mediul din guritza bbeului e acid, normal. practic iti arde pielea.
dar si aici tine de organism, de gradul de suportabilitate al durerii si de sensibilitatea sanilor. eu nu ma dau vreo rezistenta asa ca ma pregatesc din timp
din cauza asta va spun si voua sensibiloasele ca si mine ... caci si eu am dat cu prosop din luna a opta, cum scrie la carte, de mi-a venit rau ... si nici un efect. am fost carne vie.
aaa ... si o sa incep in curand sa ma dau cu garmastan. si asta e un must have

mami de (30.06.2005) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

Elly, sunt tare happy ca esti mai bine, sper sa-ti revi total cat mai curand. am vazut ca esti nascuta pe 13 iunie si eu la fel mai avem si acelasi medic coincidente sau destin, nu stiu, dar foarte tare si interesant

24+

am vazut si eu!!! foarte tare!!!

mami de (30.06.2005) si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
Atunci astept si eu sa vad ce iti spune doctorita ta ca si eu merg la dr cam in aceeasi perioada dar fiind barbat,mie mi-e cam peste mana sa il mai intreb si de sani si de ce trebuie sa curga pe acolo

mikka pai cum sa iti fie rusine.... ! apai la ce ne mai ducem la medic ? bataita meriti ! :) intreaba orice indiferent ca e barbat sau femeie, sau mai bine zis... daca ti-e rusine de barbati schimba medicul, muta-te la o doctorita. oricum nu ar trebui sa iti fie rusine nici de medicul tau ... pentru ca de asta si-a ales meseria asta, si asta a invatat in scoala... ce se intampla cu veverita femeii... iti e rusine sa o arati pe ea, dar sa intrebi despre sani, nu? mmmmmmmmmmmmm ! :)

Mergi la inceput