Album foto mare???

Album foto mare??? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, vreau sa fac pt copilul meu un album foto cu poze din primul an de viata..si am nevoie de un album mai mare si mai deosebit..am cautat prin librarii pe la noi dar n-am gasit nimik deosebit..Aveti idee de un site ceva care sa vanda asa ceva?

Am achizitionat ceva de la noi , se numeste Cartea bebelusului, dar e mult prea sbala la capitolul poze..asa ca vreau ceva deosebit..un album foto...
Daca aveti idei va rog sa mi le sxpuneti aici!

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

albume deosebite poti gasi, teoretic, si la orice centru de procesat fotografii sau atelier foto, unde se fac poze de nunta . cel putin la noi in Ploiesti asa se gasesc.

o alta varianta, mai draguta si mai rezistenta in timp, ar fi sa faci o carte cu pozele copilului tau, practic paginile sunt dintr-un carton mai gros si pozele copilului sunt "tiparite" pe pagina, nu lipite sau introduse in tipla. se numeste foto-carte, acest serviciu il ofera si cei de la carrefour, la standul unde comanzi fotografiile. ca sa-ti faci o idee despre preturi, intra pe site-ul carrefour si gasesti acolo toate datele referitoare la preturi, dimensiuni si termen de livrare.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms mult Corina..ma gandeam si eu la o foto-carte..stiam de asta de vreun an..cred ca incerc varianta asta.Mercic mult! Albume asa cum as vrea n-am gasit nicaieri in oras..nici la centrele de developat poze..adica nimik deosebit...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Poti sa incerci la o legatorie. Se fac albume frumoase dar depinde de legatorie(materiale si personal).

Mergi la inceput