Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
corina_s spune:
la multi ani Ane2 si Moniqq
sa fiti sanatoase, sa aveti sarcina usoara, bebei frumosi si sanatosi
un buchetel de floricele pentru voi
brambu poate e de la tensiune..ai grija de tine
11+
madyi spune:
La Multi Ani, Ane2!
La Multi Ani, Moniqq!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!
11 +
Mihaela.1975 spune:
La multi ani ANNE2 si MONIQQ, sa aveti parte de o sarcina usoara si de bebei sanatosi.
Felicitari pentru rezultatele de la dublu test CORINA, abia astept si eu marti sa iau rezultatul.
Lia te asteptam cu vesti bune de la ecografie.
11+
andreea_78 spune:
Buna dimineata.
La Multi Ani sarbatoritelor !!!!!!
Bafta Lia si te asteptam cu vesti bune.
Si nu te enerva. Cred ca o sa gasesti cani, pe la Auchan, Carrefour... eu stiu ca parca am vazut prin Auchan.
Acum depinde de ce marca ai filtrul. Sau poti suna la reprezentanta, dar s-ar putea sa te coste cana cat un filtru nou si nu stiu daca se merita.
andreea_78 spune:
Am fost ieri la dry test.
Am vazut si bebe-ul. Si cum tuberculii genitali erau in pozitie ascendenta se pare ca e baietel.
Avem 4.32 cm si 11 saptamani si 1 zi.
Inimioara batea cu 167 batai/minut. Si l-a dat pe spate pe tati, mai ales ca l-a luat si pe nepregatite.
Acum nu mai ramane decat sa asteptam rezultatele la analizele de sange. O sa fie zile grele. Asteptarea ma termina
madabout2003 spune:
Buna dimineta!
MoniQQ , Ane la multi ani, sa fiti fericite si iubite, sa savurati aniversarea gravidute (eu am adorat sa ma aniversez gravi)! Si sa va bucurati de un bebe sanatos si voios la termen!
Andreea felicitari pentru bebelin! si rabdare pana la rezultate!
Lia te cred ca nu ai rabdare pana la eco... Niste Kegel ca sa iti omori timpul ! Sa vii repede cu vesti buneee!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+
carola spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
luni cred ca ma duc yo am dat doar asistentei la recoltare lei dnei dr i-am luat cate un vadou ca-mi era jena sa-i bag in buzunar Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +15 |
eu nu le-am luat/ dat nimic. voi de ce le dati?
prima data cand am fost sa-mi recolteze mi-a cerut asistenta 30 lei, evident ca nu am primit nicio chitanta. habar nu am pentru ce erau.
a 2 a oara, cand am fost dupa rezultate, am vrut sa-i bag asistentei 10 lei in buzunar (ca vazusem la celelalte paciente)si nu a vrut sa-i primeasca.
15+
www.flickr.com/photos/carola456
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui walkiria Insa mie mi-au aparut lacuri vasculare la placenta( inmultirea acestora determina retard de crestere la bebe, nu se mai poate hrani) si mi-a zis gineco sa iau aspenter in fiecare zi...insa eu ma bazez pe tratamentul pe care o sa mi-l dea dr U ca e de specialitate, asa mi-a recomandat si gineco. Eu am deja placenta de gradul 1, ceea ce nu e ok pt varsta asta de sarcina. Bebita al meu iubit Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 13+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi! |
si eu am placenta de gradul 1. cum e cu gradele astea de maturare de zici ca nu e bine? eu nu m-am stresat m-am gandit ca e normal daca nu mi-a zis nimic medicul.
15+
www.flickr.com/photos/carola456