Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Multumesc la fel si tie, Walkiria.

Mergi la inceput

Walkiria Felicitari si tie pentru putulica !!!
Am impresia ca se inmultesc .
Trebuie sa vina si fetele din urma. Dar cred ca ele sunt mai rusinoase si nu se arata asa cu una cu doua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Buna diminineata!
pe aici.... Macar o data pe saptamana sa scriu, ca de citit va citesc in fiecare zi.

La multi ani sarbatoritelor si felicitari celor care si-au vazut puiutii la eco si care au aflat ce vor avea!!

Eu astazi am schimbat saptamana: avem 12 saptamani
Ma bucur ca am trecut cu bine de perioada asta si sper ca o sa fie totul bine pana la 40 de sapt.

Eu in rest sunt bine, am inca greturi si ieri m-a apucat pe la birou...
Saptamana trecuta, mai precis duminica, mi-am vazut si eu bebelinul. Am ajuns la Sanador obligata deo mare durere de spate si mi-au facut atunci si ecografie. Bebelinul la inceput dormea apoi s-a trezit si l-a apucat joaca , iar durerea de spate este de la o pacatoasa de lombosciatica si banuiesc ca o sa imi faca ceva probleme in sarcina..

La eco di DT voi merge pe 3 iunie. Mai am asa putin... Sper ca vom afla atunci si ce vom avea : cuculet sau putulica

Va pup si va doresc numai bine. Chiar daca scriu foarte rar, sa stiti ca va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi si in momentele bune si in cele mai putin bune

Cu ajutorul lui DD sunt 12+

ela's baby

Mergi la inceput

Luny multa sanatate la puiut.Eu mai stiu ca febra scade si daca ii pui sosetele imbibate cu otet. La mine a mers leacul asta mai de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_78

Luny multa sanatate la puiut.Eu mai stiu ca febra scade si daca ii pui sosetele imbitate cu otet. La mine a mers leacul asta mai de mult.

multumesc! la noi sosetele nu-s f eficiente, mai ales la febra mare, plus ca urla ca din gura de sarpe, nu ii place senzatia..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Multumesc ptr urari
Va poftesc la un de sampanie si tort

n-am reusit sa citesc tot , dar recuperez eu.

Vad ca se inmultesc baieteiidar sunt sigura ca vor veni fetele cu o vitezaaaaaa.

va si we palacut

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Eu am primit acum vreo 3 saptamani de la niste prieteni, cand toti stiu ca sunt gravi si burtica e evidenta deja, o carte despre infertilitatea in cuplu. Mentionez ca am ramas insarcinata de la prima incercare.
Si mi-ar place sa vina sa posteze si o colega de odisee care are un mare talent al povestirii, sa spuna ea cum si-a gasit la soacra sub brad cadoul de craciun un colac de WC cu urarea scrisa "C*care placuta" Ea cu bun simt l-a pitit fara sa faca valva, iar soacra l-a gasit si l-a aranjat la loc sub brad!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

abramburika MA DISTREZ COPIOS
sarutmana de link

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

buna fetelee

mai primiti intarziati????

fetelor deci vreau sa va spun ca sunt varza cu serviciul...ma solicita foarte mult...este o perioada foarte aglomerata si nu am ce sa fac si colac peste pupaza toata saptamana m-am mai certat si cu o ciudata de colega...dar acum o tratez fix cu indiferenta ca asta merita oamenii prosti...in fine cert este ca am avut o saptamana de cacao....am alunecat pe scari la servici si am picat in fund...nu m-am lovit de loc daram tras o sperietura pe cinste...si ca sa fie meniul complet mi-am scapat telefonul in decantorul cu ceara de epilat...deci va puteti inchipui ce sapt am avut....horor
eeee pt cate am tras sapt asta am hotarat sa plecam o sapt la munte de relaxare...asa ca peste 2 sapt intru si eu intr-un mic concediu

acum vreau sa le urez si eu un calduros LA MULTI ANI!!!sarbatoritelor noastre...sa fiti sanatoase si fericitev alaturi de cei dragi si sa aveti puiuti sanatosi si la termen

urmatoarele felicitari sunt pt mamicile care s-au vazut puiutii la eco si le-au aflat sexul....bravooooo....vin baieteii...

irina ma bucurvca este bun dopplerul si ca l-ai auzit pe bebe.si eu mi-am comandat un aparat gen doppler pe care il pun pe burtica si ii aud inimioara puiutului si chiar m-am mirat ca se aude super bine...ca la dr cand imi face eco....ahaaa si daca nu ti-au timis gelul acela incearca cu ulei de corp ca functioneaza super

in rest ce sa va mai spun....ca pedeapsca ca nu am intrat o sapt am citit absolut tot sin urma....am ras cu lacrimi la discutiile care au fost pe forum si ma bucur nespus ca aici domneste linistea si bunastarea

si uite ca era sa uit partea importanta...joi mi-am simtit si eu bebelina...mai timid darv a dat primul semn...si de atunci in fiecare zi da cate o mica reprezentatie...eu sunt topita este cea mai misto senzatie pe care am avut-o vreodata parca plutesc de fericire.

gata....m-am intins cat o zi de post dar trebuia sa recuperez
va pupi pe toate

15+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

uitasem de semnatura

16+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput