Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Si eu revin cu intrebarea: albert, roxana, pe unde sunteti?? Totul bine???

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

buna fetelor ,

da abramburika ,sant bine ! mersi de intrebare si grija ! nu am timp nici sa respir ,darmite sa mai postez .am extrem de aglomerat cu munca .am ramas in urma cu stirile din odisee ,dar sper candva sa pot recupera .maine am activitate la gradinitza ,duminica de invatat cu cel mare la franca si mate ,caci are teste de dat ...o nebunie .vreau neaparat sa imi iau cateva zile libere si sper undeva la inceputul lui iunie sa o pot face .eu abia pe 10 iunie mai merg la control si sper sa fie totul ok .
felicitari tuturor fetelor care au aflat ce asteapta si un weekend cat mai placut .

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

La multi ani Ane2 si Moniqq!!!

Loredana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Diana, tinem pumnii sa fie bine cu operatia. Sanatate multa si tie mult curaj

Carola, succes la eco, sa vii cu vesti bune

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Buna fetelor!

Imi iau si eu inima in dinti si va rog sa ma treceti si pe mine in lista de Brumarei si Craciunite nov-dec.2011.:
UM 19.03.2011, DPN 24.12.2011., momentan sunt pacienta dr. Catalin Haiduc de la Filantropia. Sunt abia la sfarsitul celei de a 9-a saptamani de sarcina, deci inca nu stiu sexul bebelusului.

Mai am un baietel, Dorian, nascut pe 09.09.2006.
Sunt in mod evident decana de varsta a odiseei, data nasterii 09.01.1972 (deci am venerabila varsta de 39 de ani, dar va jur ca nu-i arat).

Pana acum sarcina a decurs fara niciun fel de probleme, inclusiv fara greturi sau alte manifestari din astea. Am fost ieri la control si totul e ok. Am hotarat sa nu fac nici dublu, nici triplu test, ci numai ecografia morfo-fetala de trim II (si eventual de trim III, daca o recomanda medicul).

Cam asta ar fi despre mine.

Va doresc tuturor sarcini usoare in continuare!

Bedrosmart, mamica lui Dori (09.09.2006) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

offf...am scris un mesaj lung si nu stiu pe ce am apasat si mi-a disparut.
De polipi vreau sa il operez, ca m-a disperat cu racelile continue, cu respiratul pe gura, nasul mereu infundat..

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bedrosmart, bine ai venit! Ma bucur ca ne ingrosam randurile. Si de varsta, ce conteaza?! Adriana Iliescu a facut la 65 de ani, tu la 39 esti mic copil O sa te trec imediat in lista, daca nu au apucat fetele sa te treaca.
Carola, si asteptam sa vii cu vesti bune si un carucior colorat!

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Bedrosmart bun venit la odisee! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos la termen!
Diana bafta la operatie lui Stefan, sa treaca repede si sa nu fie dureros! Si noi avem operatia de polipi + dopulete pt urechise pe 9 iunie...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+

Mergi la inceput

Bedrosmart, bine ai venit! Ne bucuram ca te alaturi grupului nostru de burtici Inca ceva, nu conteaza varsta, conteaza sa fii sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Anna am uitat de buzica..uff si fie'ma a patit'o cand era mai micuta... pup sa treaca repede!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 10+

Mergi la inceput

Mada, multumim, sper sa nu fie grav. Eu sunt mai ingrijoarata acum pt ca nu am vazut ce are la buza, mi-a spus maica-mea la telefon cu o voce f suparata Emily face otite dese de trebuie sa-i pui tubulete? Offf, mititica, sa aveti grija de voi

Mergi la inceput