'plafonarea' din legea asistentei sociale
Raspunsuri - Pagina 3
Selene_Bunny spune:
Fiecare cu ce-l doare...
Ce sa mai zica familia Marinei, din Cluj (cazul este pe blogul meu), careia i-am trimis informatii despre actele necesare pentru a obtine acea alocatie suplimentara pentru familiile cu venituri mici, care a asteptat nu stiu cat pana sa i se aprobe dosarul, care a beneficiat de acel ajutor (60 de lei) vreo 3 luni, din cate stiu, dupa care a venit "taierea porcului celui gras de Craciun" si a pierdut si acel ajutor.
De tot kktul.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
libelula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selene_Bunny Fiecare cu ce-l doare... Ce sa mai zica familia Marinei, din Cluj (cazul este pe blogul meu), careia i-am trimis informatii despre actele necesare pentru a obtine acea alocatie suplimentara pentru familiile cu venituri mici, care a asteptat nu stiu cat pana sa i se aprobe dosarul, care a beneficiat de acel ajutor (60 de lei) vreo 3 luni, din cate stiu, dupa care a venit "taierea porcului celui gras de Craciun" si a pierdut si acel ajutor. De tot kktul. Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
le-am citit cazul. din pacate problemele reale, ca aceasta, sunt acoperite si aneantizate de miile de cazuri fantoma care, din cauza coruptiei functionarilor publici si a medicilor (a unora dintre ei), golesc vistieria statului.
in alta ordine de idei, am vazut pe blogul tau o informatie partiala - ca in 2010 nu s-a mai acordat un salariu la nastere. de fapt, aceasta abrogare a fost valabila doar pentru bugetari, celelalte mame nefiind afectate. nu stiu cum este acum legislatia - ultima data cand am verificat CCM nu era adoptat, dar sper sa se revina pentru toate categoriile de angajati.
Selene_Bunny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui libelula
le-am citit cazul. din pacate problemele reale, ca aceasta, sunt acoperite si aneantizate de miile de cazuri fantoma care, din cauza coruptiei functionarilor publici si a medicilor (a unora dintre ei), golesc vistieria statului. in alta ordine de idei, am vazut pe blogul tau o informatie partiala - ca in 2010 nu s-a mai acordat un salariu la nastere. de fapt, aceasta abrogare a fost valabila doar pentru bugetari, celelalte mame nefiind afectate. nu stiu cum este acum legislatia - ultima data cand am verificat CCM nu era adoptat, dar sper sa se revina pentru toate categoriile de angajati. |
Pai chiar te rog, daca ai update-uri valabile, sa mi le transmiti.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii