vacanta la Munchen

vacanta la Munchen | Autor: Elag

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Vom merge vreo 5-6 zile in vara asta la Munchen cu copiii (7 si 12 ani).
Va rog mult sa-mi dati idei ce as putea sa vizitez, unde ne-am putea distra.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Multumesc
Se poate calatori usor in Munchen cu mijloacele de transport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sigur ca da.
Am uitat sa scriu de turul orasului: http://www.citysightseeing-muenchen.de/stadtrundfahrten-muenchen/fahrplaene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

E foarte frumos la Munchen!

Recomand tuturor Deutches Museum, copii mei au fost incantati, si noi desigur!Am si participat la cateva experimente. Fii-miu cand a auzit ca mergem la muzeu s-a pus pe plans, iarasi muzeu, pe urma nu mai putea de incantare, si tot ne spunea ca e cel mai tare muzeu vazut de el vreodata!

Centrul de altfel e foarte frumos, noi am fost de 2 ori iarna, cred ca vara e minunat!
Turul orasului cu bus-ul.

Concediul placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Puteti sa recomandati vreo cazare in Munchen pentru o familie cu 2 copii (7 si 12 ani) in prima jumatate a lunii August?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

daca sunt si baieti, ti-as recomanda si The BMW Museum.
noi am stat anul asta, in iunie, la hotel Wallis, destul de aproape de centru, iar micul dejun a fost delicios, poate cel mai bun din cele 11 orase pe care le-am vizitat in calatoria prin europa.

vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cristina, unde ar fi mai interesant la gardina zoologica sin Nurenberg (care noi am vazut-o, dar ammai merge) sau cea din Munchen? Si merita vazut sealife, ca m-am tot uitat pe site si parca nu-i facut asa atractiv ? e in aceeasi locati cu zoo ca si delfinariul la Nurenberg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu pot sa-ti spun pentru ca am fost doar la gradina zoologica din München.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui codruta_grg

Cristina, unde ar fi mai interesant la gardina zoologica sin Nurenberg (care noi am vazut-o, dar ammai merge) sau cea din Munchen? Si merita vazut sealife, ca m-am tot uitat pe site si parca nu-i facut asa atractiv ? e in aceeasi locati cu zoo ca si delfinariul la Nurenberg?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Am fost in 2 Sealife si nu pot sa spun ca m-au incintat f tare nici pe mine si nici fata care avea sub 9 ani atunci. Mai bine orienteaza-te spre alte puncte de vizitat / distractie.

Mergi la inceput