FIV 289

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CYC31 spune:

Sarut mana mult de urari, merci la fel scumpele mele!
Ce sa mai, abia am venit, acum am intrat 5 minute ca o sterg iar, da asa e m-am trezit intr-o intreaga alergatura perioada asta, alerg de la 9 si tot mai am de facut muuulte, of al meu mi-a dat comanda de salata+balarii, eh sa astepte pana maine, ii da mamitzica din gradina de la noi "ecologice"... dar imi place, imi pune da si mai mult optimism, ca deh de reusita duc lipsa, de optimism: macar ca mi-l impun si tot trebuie, este? Asa este cand te imparti intre mai multe case. Dar si cand o fi dupa ET, stau potolita, ca deh, eu am spus ca am tupeu, vreau gemeni
Fug sa pregatesc pentru ziua lui tata, deci va doresc week-end placut pe toate fetele dragi mie de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Mona felicitari pntru baietel,sarcina usoara in continuare si pt.bebe
Many si eu te pup apasat tare.Draga mea ce durere ai tu in sufletelul tau,du-te in vacanta,bucura-te de Vladutul tau drag si poate o sa prinzi curaj si transferi si omuletii de zapada.Ai incredere in DD,stii ca`` nu ne da mai mult decit putem duce``,o sa fie bine,o sa fie bine pt.noi toate care atit de mult ne dorim copilasi.
Uratica frumos nume,mai ales ca stiu si o fetita care il poarta,e o scumpa.
Cyc ca de obicei,un deliciu sa te citesc La multi ani tatalui tau si petrecere frumoasa miine si spor la.....treburi ca poate cine stie
eu sint pe ultima suta de metrii cu pregatirile,duminica viitoare plecam,asa ca fac bagajele.
va pup dragelor,sa aveti un sfr.de saptamina asa cum vi-l doriti voi

daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,
va pup pe toate, pe cele Cu vechime in forumeala, pe cele mai noi, pe cele cu minuni acasa, pe cele in asteptarea minunii, pe cele visatoare, pe toate!

Eu sunt cu ochii pe voi si in programari de bebe doi, pana atunci sunt zombi, 100% cu minunel mic si voios, voinic, dornic de plimbari si iesiri, curios si jucaus.

va pupicesc si wk-end placut!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Salutare fete dragi...sa umpleti capitolul de vesti bune , l am deschis special sa va poarte noroc
am ajuns acasuca in frantia tocmai acuma! mi a fost tare dor de ea!
o sa citesc si din urma! va pupacesc...
aaa, am primit tratamentul pt FET , nu stiu cand o sa l fac ca nu ma incadrez in timp in iulie.. poate in septembrie!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

am revenit! v am citit!
castelana super! intri in linie dreapta!
ma bucur ca esti printre noi,optimista ca de obicei!

many cu siguranta va fi bine la FET ! de data asta pana la capat!

daniela vacanta placuta! si urmatoarea incercare sa se lase cu beta mare!!

monaramona felicitari pt strumf! sa fie sanatos si frumos!

dandanutz bafta si tie! deci pe cand dai startul?

cyc esti f activa , macar iti ocupi timpul! si eu am alergat ca nebuna in romanica, acu' ma relaxez pana pe 20 si apoi trebuie sa dau iar fuga in tara , am o treaba de rezolvat si gata! apoi ma ocup doar de facut copii!!
La multi ani tatalui tau!

arianna sarcina usoara in continuare!

mirela pupici la motanei!

uratica fata draga, nu te stresa! o sa fie bine si tot ne incuscrim noi!

va doresc tuturor un weekend frumos plin de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

arianna sarcina usoara in continuare!

va doresc tuturor un weekend frumos plin de bucurii!

Multumesc !
Mult succes la FET

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Monaramona...felicitari pt [baiatel]sunt f fericita pt tine..pup cu drag
pup fetele si ma iertati ca nu sunt asa activa dar stau la mare si avem si o vila de care trebuie sa ma ocup ca incepe sezonul..am mai facut ceva renovari
va pup si va astept pe toate burtoase
Bruni...vad ca ai reusit cu capitolulfata descurcareata..pup maxim si astept repede vestea cea mare de la tine

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumesc fetelor..dar uite ca apare si raul cand nu te astepti..mi-a zis dr la eco ca am placenta post gr 3 ..stiu ce inseamna , daca cineva s-a confruntat cu asa ceva si a tinut sarcina macar pana la 7 luni va rog sa imi scrieti..joi ma duc iar la eco sa vedem ce imi mai spune ca era cam grabita data trecuta si este buna dr , sunt multumita de ea..sper sa se fi inselat macar cu putin

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mona- si ai grija de voi!sora finului meu are aceeasi problema..insa uite ca a ajuns in 8 luni!numai ca pe la 7 luni a urmat tratament de sustinere cu ceva injectii!si binenteles fara efort-iar plimbarile cat mai scurte!dar a reusit!mai are un pic si ajunge si la 9 luni..plus ca naste natural!asa ca..se poate!iti tin pumnii si ai grija de tine!

si asa ziceam si eu,ca intru in linie dreapta acum ca am trecut de 16 saptamani..dar uite ca eu am alta problema..ptr ca mi-a scazut tensiunea..o am de 4 zile 7 cu 8..asa o aveam inainte de sarcina..dar apoi a crescut la 10 cu 8 si asa se mentinea mereu..acum nu stiu ce mai e..ca imi curge si sange din nas..abia astept sa vad ce imi zice maine la eco..dar trebuie sa fie bine!

fetele-saru'mana la toate!

Doamne ajuta pana la capat!
+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

uratica te astept cu vesti de la eco

19+

Mergi la inceput