FIV 289
Raspunsuri - Pagina 20
many_bani spune:
Cyc-ule de unde pesimismul asta? Asteapta sa vezi la echo care este treaba, pana atunci nu te mai stresa
Bruni, Doamne ajuta
Donna cum esti?
W-e placut
brunadria spune:
daniela merci la fel!
cyc f rar se intampla sa fie SEU la FIV!
eu sunt un exemplar! dar nu trebuie sa fi si tu aceea! eu am avut dureri groaznice!
poate bebe o ia mai incet si totul o sa intre in ordine incet incet!
ma rog sa ti ajute d zeu ,ca dupa atatea incercari ar fi si cazul sa fie bine!
uratica o sa te sun sapt viitoare! hai trimite o pozica cu burtica!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
donna bafta maxima! te asteptam cu vesti bune!
many
angieangie spune:
BruniDoamne ajuta sa fie cu ochisorima rog pt tine,meriti cu prisosinta sa fii mama,si vei fi!!!!!!!
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
uratica spune:
fetelor-
bruna-felicitari si aici!m-am bucurat asa tare incat bebelusa s-a trezit si danseaza si ea in burtica de fericire!cat despre pozici-nu cred ca mai incap in cadru!deja mi-am luat pantaloni xxxl..hihi..sunt o balenuta!da nu-i bai-slabesc eu dupa..o sa-i zic grasului sa imi faca cateva pozici..si ai grija de tine!
cyc-gandeste-te ca e posibil sa se fi prins 2 si unul sa se fi oprit in evolutie..si plus de asta..vezi ca e un tabelas cu beta..ca sa vezi daca te incadrezi in standarde!insa eu cred ca va fi bine!si stai linistita..eu sunt stresata chiar si acum in 24 de saptamani!asa ca..as fi in stare sa fac ecografii zi de zi!desi bebelusa mereu ma atentioneaza ca e ok si se misca intr-una!
restul gastii-
Doamne ajuta pana la capat!
+24
angieangie spune:
asteptam pozici
Citat: |
citat din mesajul lui uratica fetelor- bruna-felicitari si aici!m-am bucurat asa tare incat bebelusa s-a trezit si danseaza si ea in burtica de fericire!cat despre pozici-nu cred ca mai incap in cadru!deja mi-am luat pantaloni xxxl..hihi..sunt o balenuta!da nu-i bai-slabesc eu dupa..o sa-i zic grasului sa imi faca cateva pozici..si ai grija de tine! cyc-gandeste-te ca e posibil sa se fi prins 2 si unul sa se fi oprit in evolutie..si plus de asta..vezi ca e un tabelas cu beta..ca sa vezi daca te incadrezi in standarde!insa eu cred ca va fi bine!si stai linistita..eu sunt stresata chiar si acum in 24 de saptamani!asa ca..as fi in stare sa fac ecografii zi de zi!desi bebelusa mereu ma atentioneaza ca e ok si se misca intr-una! restul gastii- Doamne ajuta pana la capat! +24 |
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
http://lilypie.com][/url]
donna3 spune:
Buna fetelor,
eu nu vin cu vesti prea bune,am lasat un singur out la fecundat
acum ce vrea Dumnezeu,pana maine cand o sa aflu daca s-a fecundat ma urc pe pereti,nu-mi gasesc locul,nu pot sa ma concentrez la nimic.
As fi vrut sa nu ma trezesc din anestezie pana maine.
cyc-trebuie sa fie bine,gandeste pozitiv
bruni-mai un pic si sper- o sa ne aduci o veste buna
daniela,many -va pup!
brunadria spune:
donna sper din suflet sa reziste embrionasul tau si sa ai un bebe sanatos! te asteptam cu vesti!
mai fetelor, eu m am trezit de dimineata cu niste contractii ciudate , ati mai patit careva asa ceva?
fivoase spune:
Va astept la un nou capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165707