Sterilizare cu remedii homeopatice
buna
sunt necajita, fetitei mele de 4 ani i-a rezultat la exsudat streptococ betahemolitic de tip A, sensibil la penicilina; in plus de doua zile are si o viroza cu dureri in gat si muci, acum si tuse productiva, o are si fratiorul ei mai mare, am avut-o si eu doar ca fara dureri in gat. (am dus-o acum 2 zile la exsudat pt ca acuza dureri de gat insa nu a primit tratament pt ca dr a considerat ca e viroza, herpangina, a facut febra mare un singur puseu)
maine mergem sa-i fac si baietelului de aproape 7 ani un exsudat. si noua, bineinteles, sa vedem ce avem si noi
din discutia cu dr de familie azi am retinut ca vrea sa-i dea fetitei de maine claritromicina 7 zile si apoi un moldamin pt sterilizarea gatului;
de unde o fi luat tocmai streptococul asta nenorocit ca ea nici nu merge la gradinita si nici nu sta bot in bot cu nimeni necunoscut in parcuri; pana acum niciodata nu a avut pb cu gatul, infectii, puroi in gat etc si acum ma trezesc ca are streptococ si nu de oricare ci exact cel ce poate declansa scarlatina
intrebarea mea este: din experienta voastra, cat de usor se sterilizeaza gatul cu tratament antibiotic, si daca este posibila, a incercat cineva cu copilul la recomandarea homeopatului si a si reusit sa-i "starpeasca" streptococul acesta DOAR cu remedii homeopatice si produse naturiste
merci mult tuturor pt orice informatie
lia
Raspunsuri
Darria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia intrebarea mea este: din experienta voastra, cat de usor se sterilizeaza gatul cu tratament antibiotic, |
A contactat acest streptococ la varsta de 2 ani. 10 minute intr-o camera cu un purtator cu manifestare(am aflat mai tarziu) au fost suficente. Suficient cat sa inspire o singura data si sa contacteze.
Manifestare: doar limba zmeurie. Am ajuns la pediatra la 2 zile de la contact, nu ajunsesem la scarlatina.
Tratament: 10 zile cu Klacid.
Am facut si noi parintii tratament. Nu stiu daca am contactat si noi parintii dar nu aveam timp sa asteptam 3 zile pt. exudatele noastre. La final am tot repetat exudatele(de data aceasta si noi adultii) la anumite intervale.
Nu am facut moldamin atunci fiindca pediatra ne-a spus ca se face dupa 4 ani.
Dupa antibiotic, cu toate ca am folosit biotics, am "petrecut" cu fetita o luna pe la ginecologul pediatru fiindca se dereglase flora. Analize, tratament, bai calde cu ceai si tot asa. La final renuntase medicul sa-i mai dea antibiotic(desi trebuia dupa antibiograma) si s-a reglat doar cu probiotice dar ft. greu.
Ti-am scris tot "cearsaful" asta fiindca intrebasei cat de usor se sterilizeaza. Ei atat de "usor" a fost la noi.
Baietelul de la care am contactat a facut penicilina injectabila si vre-o 3 doze de moldamin, daca retin bine.
Multa sanatate.
mina spune:
Nu am auzit in mod special de tratament homeopatic la acest streptococ, insa homeopatia rezolva foarte multe. Daca ai un homeopat in care ai incredere, nu ezita sa adopti solutia asta. Pentru Bucuresti iti pot recomanda eu pe cineva, daca te intereseaza da-mi un PM.
Multa sanatate.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
lavi02 spune:
Cand am avut eu si fetita streptococ betahemolitic de tip A in gat pediatra ne-a dat Ospen 10 zile si a trebuit sa ia toata familia, indiferent daca a avut rezultatul pozitiv sau negativ la exsudat. Ne-a spus ca Ospenul merge foarte bine pe streptococ si tratamementul cu Moldamin e prea puternic si invechit, nu se mai da acum, decat in situatii speciale.
Am repetat exsudatul dupa vreo luna la 2 laboratoare si n-a iesit negativ.
Mai cauta si alte pareri.
Dorsilia spune:
da, inteleg, deci nu e simplu nici tratamentul nici consecintele (flora dereglata cu diaree/constipatie/candidoza)
off, si moldaminul doare ca naiba, stiu ca mie mi s-a facut in liceu si nu mai puteam de durere de sold
Ramona2006 spune:
Si noi chiar am terminat a doua repriza de antibiotic ptr un streptococ prapadit care o chinuie pe Maya...
Greu se scapa de el si eu sint destul de ingrihorata, ca dupa ce am tras toata iarna cu muci, flegma si tuse, acum asta...
Si eu o duc la homeopat insa cred ca ceea ce ne da el nou aici nu se poate procura in Romania.
De ex ni-a spus sa-i reiau "tratamentul" de intarire cu Shiitacare - este un produs care se fabrica in Israel, practic este pulbere de ciuperci japoneze Shiitake - Lentinus edodes. Se pare ca aceste ciuperci sint f bune ptr intarirea sistemului imunitar
www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=122" target="_blank">http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=122
In plus, exista o serie de preparate chinezesti (tincturi) pentru copii, se numesc "Panda kids" si exista unul special pentru git, se numeste Isatis si este la fel, antiviral si antibacterial. Astept acum din nou sa-i mai fac un exudat, si daca nu am scapat inca de strepto, am sa-i dau si Isatis.
preparatele astea sint f bune, exista ptr alergiile sezonale, ptr tuse, ptr viroze si raceli. Homeopatii israelieni se jura ca-s f bune.
Cam asta luam noi acum.
Sanatate multa!
Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/
strunfita spune:
Dorsilia, baiatul meu cel mare a scapat de streptococ pneumoniae si de stafilococ auriu cu homeopate (streptococinum, respectiv stafilococcinum).
Nu stiu daca streptococcinum functioneaza si in caz de streptococ betahemolitic. Dar te poti programa la un homeopat, daca vrei iti trimit numarul homeopatei la care mergem noi.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Dorsilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strunfita Dorsilia, baiatul meu cel mare a scapat de streptococ pneumoniae si de stafilococ auriu cu homeopate (streptococinum, respectiv stafilococcinum). Nu stiu daca streptococcinum functioneaza si in caz de streptococ betahemolitic. Dar te poti programa la un homeopat, daca vrei iti trimit numarul homeopatei la care mergem noi. Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005) |
te-as ruga pe PM sa-mi dai nr ei de telefon si numele
acum am ridicat al doilea set de exsudate si au iesit negative, la synevo de data asta le-am facut...nu mai stiu in care sa am incredere
oricum vreau sa merg la homeopat pt o evaluare
merci
glimmer spune:
Atentie la exudatele astea, ca eu i-am facut fetitei mele tratament injectabil in urma cu niste ani pentru ca i-a iesit la exudat bacil piocianic. Si din evolutia ulterioara, se pare ca nu asta a fost cauza bolii ei.
Va urez multa sanatate!