Prietene la bine si la greu - 121

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Miany, va pup pe amandoi, Bine ca sunteti acasa. Eu uneori ajung sa cred ca nici vesnicia nu va educa poporul asta... imi pare rau de experienta voastra

Monis, multumesc de link-ul catre acel blog. Eu mi-am gasit cateva raspunsuri acolo. La cum stau lucrurile la noi sunt sanse sa ajungem la tandem... sa ma vad eu cu prescolar alaptat si atunci sa te tii la ce mi-a fi dat sa aud in jur da putin ma intereseaza ca lumea nu traieste cu mine nicibinele nici raul asa ca sa-si pastreze opiniile necerute. Tare mi-e bine ca simt ca aici gasesc mereu un sprijin.

Strumfy, deci voi va duceti acum la B, nu ne asteptati si pe noi. Sper sa ajungem si noi la ziua surorii mele, sper sa nu apara nimic mai rau decat e deja si sa putem merge.... ca e o buna motivatie sa resiram alt aer.... o fi el tot poluat dar macar e altul

Magdaz, te imbratisez si eu. Dumnezeu ne da mai putin decat putem duce, tu stii asta mai mult decat oricine.

Va pup pe toate si cele nepomenite, dar mai mult nu reusesc sa ma concentrez... sper ca maine.... maine sa se aseze cumva lucrurile pe drumul lor.... nu stiu daca mai bun... dar macar poate om vedea o directie.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Miany, si te asteptam cu vesti mai bune !

rares - living on the edge

si felicitari si voua ptr. reusita operatiei!!!( ca nu cred ca am avut ocazia sa va felicit)..si un brat mare de ptr. tine ,mami!! esti un exemplu ptr. noi toate!!! nu stiu daca eu as fi avut atata putere cata ai etalat tu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Miany, va pup pe amandoi, Bine ca sunteti acasa. Eu uneori ajung sa cred ca nici vesnicia nu va educa poporul asta... imi pare rau de experienta voastra

Monis, multumesc de link-ul catre acel blog. Eu mi-am gasit cateva raspunsuri acolo. La cum stau lucrurile la noi sunt sanse sa ajungem la tandem... sa ma vad eu cu prescolar alaptat si atunci sa te tii la ce mi-a fi dat sa aud in jur da putin ma intereseaza ca lumea nu traieste cu mine nicibinele nici raul asa ca sa-si pastreze opiniile necerute. Tare mi-e bine ca simt ca aici gasesc mereu un sprijin.

Strumfy, deci voi va duceti acum la B, nu ne asteptati si pe noi. Sper sa ajungem si noi la ziua surorii mele, sper sa nu apara nimic mai rau decat e deja si sa putem merge.... ca e o buna motivatie sa resiram alt aer.... o fi el tot poluat dar macar e altul

Magdaz, te imbratisez si eu. Dumnezeu ne da mai putin decat putem duce, tu stii asta mai mult decat oricine.

Va pup pe toate si cele nepomenite, dar mai mult nu reusesc sa ma concentrez... sper ca maine.... maine sa se aseze cumva lucrurile pe drumul lor.... nu stiu daca mai bun... dar macar poate om vedea o directie.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 18+ cu

ionela, cata dreptate ai tu,like usually!!! asa gandesc si eu: nu-mi pun in farfurie ,nu trebuie sa dau socoteala nimanui..sper sa se aseze cat de cat lucrurile si sa te poti bucura de cei dragi !!!

Mergi la inceput

mi-am facut temele cat de cat asa ca zic asa:

Smara te asteptam cu vesti bune si ma rog ptr. tine si ptr. fantomitza!!

Dankutza iti doresc ca pe 10 iunie sa ai rezultatul scontat!!! si ptr.tine!!

Licu radu e fratele meu,deci mie chiar imi place (eu l-am botezat) si mi se pare ca merge si cu numele vostru de familie..si Stefan merge (zic si eu desi nu am fost intrebata)
P.S am reusit sa aflu dimensiunile ,mai trebuie sa il masor pe al meu strumf...oare ai putea sa le faci pana pe 15?! stiu ca nu e mult timp ..revin pe seara cu un PM,for sure

ancutza sunteti minunate!!

Dana sper sa te ajute materna..si mie imi pareai cam obosita...in alta ordine de idei,David e mortal in tinuta festiva!!

DianeAli welcome back!! frumos bilant!!!

raluci spor la papat corcoduse si alte minunatii!!! pe cand ne anunti culoarea caruciorului?! ca baba a cam uitat...

Lili cu intarziere,dar cu draga inima un "calduros la multi ani,multa sanatate si succes in toate iti doresc"!!!

cam atat s-a imprimat pe hard-ul meu...daca ceva am uitat ,stiti voi,n-a fost cu intentie...

va si va doresc o saptamana in care sa va mearga toate din plin!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

vai de capul nostru, ce am ratat

draga shtephy - LA MULTI ANI pentru ieri, scuze de intarziere. iti doresc tot binele din lume si te mai asteptam pe aici sa ne mai povestesti ce ati mai facut, ce mai fac cei mici, sper ca sunteti bine toti. va pup si va imbratisez

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

cuscri te imbratisez, sper sa se termine o data si o data cu problemele astea. plimbare placuta la BUcuresti, la fel si pt. strumfy

miany multa sanatate lui Davidelu'.

smara te asteptam cu vesti (bune, se subintelege).

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

haoleuuu, adica ieri a fost ziua lui Stephy??pfff...si nu a zis nimeni nimic ...

STEPHY sa traiesti, sa infloresti, sa fii fericita langa strumfii tai dragi, si sa ne mai zici cum o mai duceti!

Imi cer si eu scuze ca nu te-am felicitat ieri..eu de obicei nu belesc ochii la sarbatoritii zilei

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 26+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

vai de capul nostru, ce am ratat

zebra roz

chiar asa...

La multi ani,draga Shtephy!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!!

te asteptam sa dai un semn de veste...

Licu si eu ca tine ..nu prea ma uit la prima pagina..shame on me!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
miany multa sanatate lui Davidelu'.

zebra roz

multumim si spor la proiectul bb2!!!

Mergi la inceput

da bre, am sfeclit-o cu shtephy, mai ales ca ieri duminica nu prea intra lumea pe net...

noi ieri am fost la tara, Ruxi s-a simtit super bine, prin curte, la aer curat, iarba, animale, au socrii mei 2 catei, 2 pisici doi porci, 8 pui de curca, 3 ratze si 10 gaini.

zebra roz

Mergi la inceput