Prietene la bine si la greu - 121

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

O bancutza ceva, eu am chef de o bauta si sotul o face pe fata mare, asa ca macar cu voi sa beau ceva, poate lasa Liloasa mare ceva pe aici ? Haaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Monis, eu as lua matzele alea in pat cu noi, asa de dragalase erau!!

Sa va zic ciudatenie, in sarcina trecuta nu mi-a iesit buricul afara, acum vad ca incepe sa se reliefeze ca un buton ...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 25+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

impinge feciorul fortos cu un piciorus

Many te pup mai mami!

trec maine pe aici, ca-s obosita rau in seara asta. Va pup!

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

La multi ani, Lili! Si multe, bune si frumoase iti urez, sa fii mereu asa luminoasa si vesela cum te stim noi.

Licurici, sa nu te alegi cu o hernie. Si buricul meu se itise ca un buton si a ramas afara, am hernie confirmata de dr, nu fac nimic deocamdata - eu tot sper la bb2.

Pfoai, ce filmulet frumos, Monis, ff sensibil.

Sa trec acum la hrisca. Am si eu o idee fixa, cu hrisca, si imi cer scuze de pe acum ca tot insist. Motivul e ca in continuare nu mi-e clar ce sa fac cu ea. Deci, Andre ne-a dat cateva retete, dar cu ea prajita si eu as dori sa nu o prajesc. Monis a zis ca o serveste cruda. Eu am cumparat o punguta de boabe de hrisca - astea merg date crude? Si daca da, cum mai exact? Inmuiate o noapte si apoi blenduite cu legume? Smaranditza parca zicea ca serveste hrisca la greu copilului. Fiarta? Pot primi 1-2 retete, va rog? Dar cu detalii, ca vedeti ca procesez greu

Hai ca dupa ce ma lamuriti cu hrisca, am o intrebare si mai si pt voi. Incerc sa ma lamuresc singura deocamdata - sa vad cat succes am.

De vacanta: va rog sa scrieti aici cand mergeti in Romania (mai ales), dar si strainatate in excursii cu copiii si e frumos si bine. Ca tot tanjesc la iesiri de we sau de 3 zile in familie si asa greu gasesc unde as putea merge si sa fie interesant si pt tati care nu vrea 100% baby sitting all we. Pana acum noi am fost de 2 ori la Bran, dar de cate ori sa mai mergem acolo?. Si daca nu ajungeti sa mergeti in locul x sau y, dar banuiti ca ar fi interesant si pt copii, si pt adulti, va rog sa scrieti, ca apoi caut eu sa vad ce si cum. Multumesc de pe acum pt idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Monis filmuletul ala cred ca a facut azi inconjurul lumii, l-am primit si eu dar nu de pe youtube, este extraordinar de frumos

Licurici deci e clar si cu semnele astea ca nu's deloc adevarate, eu zic doar sa aveti copilasi sanatosi...ps: nu stiu daca ai vazut episoadele cu Mo si FOCA, dar pot sa spun doar atat despre buricul tau: "apasa-l , apasa-l, apasa-l" (daca esti curioasa iti trimit pe mess link)

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Seara buna

Eu am avut o zi nebuna, plina de probleme si zbucium, plansete si alergaturi intre spitale. Nu are legatura cu bebeii mei, cu mine sau cu sotul. Problema mea e tata.... si rezolvarea e departe de ideal dar macar e o oarecare solutie dupa atata alergatura. Sper ca macar, dupa toate astea mama sa fie ok.

Prea multe nu pot spune

pup cu drag Fulgusorii bolnaviori, sa treaca repede

O Imbratisez pe Smara si ii trimit toate gandurile mele bune si toata speranta ca vor fi bine si ea si bebe mic si baietii de acasa.

Ii urez bun revenit Dianei

Lili

Magda, nici nu-mi amintesc daca v-am felicitat pentru reusita, asa ca va spun acum: Felicitari! si sa fiti sanatosi( 2 urari nu strica). Acum inteleg ca esti la piscina.... daca te-ai dat cu cremute de soare si ai un pahar cu ceva bun , poti sa mai stai pe acolo.

Andre, salut revenirea in forta

Daca mai era ceva de spus, cer scuze... dar fara buletin azi nu stiu cum ma cheama

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la multi ani , lili

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

smara, group hug ..sa va intoaceti repede acasa cu bine ..baietii se descurca ei .

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

Multumesc muult mamicilor pentru intampinare!
Va doresc o seara usoara! va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Ramonika mai lucrati la bebe2 sau ati abandonat? Au mai venit uratii?

au venit de curand uratii, insa cine stie cat va tine si ciclul asta... de bebe 2 in principiu a ramas tot asa, adica suntem mai mult spre da decat nu

la voi? ceva noutati?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lili La multi ani!

smara tinem pumnii sa fie totul bine cu voi

magda

cuscri multa putere si voua ce faceti in vara asta?

dankutza tinem pumnii sa se prinda

Diane bun revenit!

Licu zi drept, tu vrei sa-i pui numele Edward lui fii-tu, ca sa fie toata viata inconjurat de femei, cum e Edward ala din emisiunea "Burlacul" de pe Antena1? (http://burlacul.a1.ro/) acuma, fie vorba-ntre noi, mi se pare penibila emisiunea, insa baiatul in cauza nu sta deloc rau, intre atatea don'shoare...)

Alexa mersi de "tips" tre sa bag si eu niste vitamine, ca nu se mai poate.

Dozz habar n-am de hrisca aia...
cat despre bb2 deja te inscrii pe lista doritoarelor? sau pe cand planuiti?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput