Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

m-am gandit sa va salut inca o data inainte de fotbal.

Krissy drum bun, sa te intorci cum ai plecat.

La noi s-a deschis vad ca sezonul de cirese, favoritele mele si tinand cont ca mi-s numarate am hotarat eu de capul meu sa imi inlocuiesc carbohidratii din dieta cu cirese. Asa poate voi scapa si de constipatie. La amiaz nu a fost rau ca am avut salata greceasca dar la cina am supa de fasole verde. Vedem ce va iesi.

Windy- succes la cautat gradi, noi am reusit sa ii asiguram lui Paul un loc de la toamna dar am avut ceva emotii , la unele gradi sunt niste preturi..Imi pare rau de accident dar bine ca sunteti bine.

Ilida nu ne da si tu emotii, macar saluta-ne sa stim ca esti ok. Intram acum in linie dreapta si ne gandim la fel de fel.

Cat despre parinteala eu zic, ca noi suntem parintii perfecti pentru copiii nostri.

Ma duc, cred ca mi s-au urcat ciresele la cap sub forma de ciresata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Buna!
Sunt si eu o graviduta din odiseea voastra doar ca nu am fost activa pe forum, dar va citesc in fiecare zi.Am vazut ca ai nevoie de un tamplar care sa iti faca mici reparatii pe la mobila.Sotul meu se pricepe la mobila, el facand mobila in toata casa, inclusiv camera lui bebelina, asa ca daca esti interesata sa scrii pe forum si vom lua legatura.O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Cristina, drum bun!!! Sedere placuta si incearca sa te odihnesti

Ilida scumpa la "vedere"

Eu merg cu masina la un service auto, mi-a lovit-o unul cand masina era parcata, alta umblatura si alta distractie. Nu va zic ca avea cred 80 de ani ii tremurau mainile la saracu'. Jur ca nu inteleg legislatia asta, de ce nu este d-le o varta maxima pentru a fi sofer???

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Pufi si Roxy, ma bucur ca sunteti bine!! eu una mai vreau sa vad poze cu burtici si mai mari, asa ca tineti de puiuti bine de tot!!
Sanatate multa si puiutilor bolnaviori de Maria2mami, Anaemi si Lissa!
Pup toate fetele si va urez somn ushor...eu deja abia mai tin ochii deschisi!

32+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

neata fetelor,

aseara n-am mai stat, m-am dus sa ma intind ca tot mi se facea burtika ghem .

Va multumesc la toate pentru grija , contractii mai aveam dar nu atat de dese si nici dureroase, numai ca n-am fost deloc cuminte...mi-am luat-o-n cap cand am vazut ca ma simt bine, spalat zilnic pe jos toata casa cu carpa ca mopul parca nu curata asa bine , plimbari . Acum gata sunt cuminte .

Va pupacesc pe toate

viitoare mami de bebe strumf nazdravan Eduard-Gabriel
34+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

Pufi...bine ca recunosti ca nu ai fost cuminte ......vrei bataitza ?
eu te inteleg ca vrei sa le faci tu frumos ....dar chiar asa ma cu carpa ? sa il chinui pe bebe ?
stai te rog cumintita
in perioada asta de cand nu pot face eu curat .....sunt cea mai mare terorista si cea mai rea soacra posibila ....... fata care imi venea la curatenie , am renuntat la ea , nu mai eram multumita deloc de cum face .....acum o terorizez pe mami si pe sora .....dar la ele imi permit sa tip ....ma iarta.....vad eu ce ma fac dupa ce nu mai sunt

28 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Neata burtici,

ne-a trezit si pe noi un ac in poponet si speranta ca ma voi uita la perfuzie si va fi goala, dar nu este mai are vre-o 2 ore
Vreaaaaaaaaaaaaaaaaaau si eu sa ma dau jos din pat, nu mai pot. Ma dor toate oasele, inafara de burtica care este moaleeeee

Pup dulce,dulce toate burticile si va multumesc inca o data pentru incurajari!!!!!!!!!!!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 34+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

bravo roxi asa te vrem sa vii numai cu vesti bune, lasa ca mergi tu acasica la tine imediat si te mai intorci peste 3-4 saptamani, bine???? Asta e un ordin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata burtici
Roxy ma bucur mult ca burtica este moale gandul la tine imi este
Pufi asa este cand nu ai astampar ...si mie mi-au plesnit venele in spate la genunchi de la stat in picioare si treaba 1 saptamana , dar acum stau linistita ca nu-i a buna ...chiar nu vreau surprize neplacute . Ai grija de tine
Arriana si eu vreau sa gasesc pe cineva saimi vina la o curatenie generala , dar asa pe la sf de iulie ....bine ca are cine sa te ajute pup fetele cucuete
Lisssa si eu ma intreb de multe ori de ce nu fac astia o lege sa nu iti mai dea voie sa conduci ...nu ii inteleg pe oamenii astia, dau tot felul de legi dar la condus nu se gandesc ca le pier frate reflexele ( pe scurt ...acum 3 ani , erau bunicii mei plecati in statiune la bai si a trebuit sa plec la 3 dimineata cu trenul 400 km , sa ma duc sa ii iau ca mosului ii era rau si plesase cu masina , si cum sa vina acasa ...)
cafeluta este gata , cine face ochisori o are deja in cescuta

27+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

stiu arianna , insa nu prea are cine sa ma ajute, sotul pleaca dimineata si vine seara tarziu, mai spala el saracu la 6 dimineata , mama si sora lucreaza si oricum eu m-am dat viteaza ca sunt foarte bine nici prin cap sa-mi treaca mie ca pot avea contractii .

Mergi la inceput