Bine v-am gasit..Sunt DanaCim

Bine v-am gasit..Sunt DanaCim | Autor: danacim

Link direct la acest mesaj

Buna! Sunt Dana, am citit multe dintre problemele voastre..Sunt si eu in asteptarea un baietel, acum suntem in saptamana a 19-a, avem destule problemute, emotii, framantari. Am fost incurajata de discutiile voastre, sper sa pot lua si eu parte la ele. Sunt din Jud Bacau, merg la spitalul din Moinesti, nu lucrez, pentru ca m-am mutat de curand aici, dupa ce am terminat facultatea de Geografie in Bucuresti..si daca a aparut bebele neplafinicat, dar foarte dorit, dam inainte. Stam mereu acasa, nu am voie sa fac nimic, mai mult citesc si ma informez. La 12 sapt de sarcina am avut hemoragie cu pierdere de lichid amniotic, la 15 sapt desprindere de placenta, iar acum am placenta deformata, care teoretic este normala dupa cate am patimit. Cam atat despre noi..Sa auzim de bine! Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Bine ai venit in comunitatea DC, Dana!

Iti uram o sarcina linistita in continuare si te poftim la cluburile burticilor de la Odiseea Sarcinii!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana886 spune:

Buna,

Sunt noua pe aici .As vrea sa va solicit cateva info.

Am vazut conditiile pt a fii selectat pt a raspunde
la concursul "Ghiceste sunetul!"
Inteleg ca trebuie sa ai browser-ul deschis pe forum DC.
Totusi..
Nu am gasit in nici un loc informatii pe site pt raspunsul la intrebarea mea.

Am inteles ca semnalul pt. selectare este un trifoi. Cum apare ? Ce trebuie sa fac in mod special pentru a putea fii selectat?

Va multumesc pt. atentie!
Adriana Camelia S

Mergi la inceput