Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
miereamara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgia79 Nu cred ca sunt chinezi... eu intelesesem ca sunt in SUA... stiu ca livreaza oriunde. Poate am inteles eu gresit... tu cum ai dedus ca-s chinezi? Eu am incercat sa comand pe ebay si nu merge decat cu livrare in SUA si-n Canada. +15 Ioana Teodora mami de Iustin 09/04/2009 bobitza mea |
Uite-te la contact us, scrie china
http://www.door2doorshop.com/info/Contact-us/
Edit: ai vazut. Sa imi spui si mie cand primesti aparatul dc e ok. Pe care l-ai comandat?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+
miereamara spune:
Anna ce mare a crescut Vladut, nu-l mai vazusem de multa vreme. Ce tricou fain are!
abramburika spune:
Hai sa va dau tema pt. acasa: ce cadou sa iau pt. un baietel de 4 ani? Timp relativ scurt, deci n-am cand sa colind prea mult prin magazine, tre' sa merg direct la tinta.
E oarecum apropiat, deci si ceva deosebit. Jucarii (de care, nu stiu ce are, ce nu, ce merge la baieti la varsta asta)? Hainute? Sunt in dilema ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Gata, ies sa iau fata. Tre' sa imi fac curaj sa infrunt caldurile ...
Revin.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
anna-mama spune:
Brambu, eu sunt indragostita de carti si mereu fac astfel de cadouri copiilor, si sunt cu succes. Important e sa gasesti carticele atractive si educative pt varsta lor. In alta ordine de idei, chiar nu ai nicio idee de ce si-ar dori parintii sa-i mai cumpere? Ca eu mai profit cand au ca au nevoie de ceva si iau acel lucru.
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
corina_s spune:
la mine sunt gata analizele de la dublu test..
free betaHCG 49.1 si PAPP-A 1.34..dar nu pricep nimic
trebuie sa mai astept pana vineri pentru interpretare si tot vineri ma duc si la dr
iar o sa treaca greu timpul...
11+
georgia79 spune:
miere, am comandat pe cel pocket de 52 USD. Sper sa fie OK.
Cand eram in Kaza am gasit un aparat de ascultat heart rate si l-am cumparat. Am dat vreo 2 mil... si ajung eu acasa... sotul meu era la Viena in delegatie... si eu sa ascul inima lui bebe sa ma linistesc.... aveam vreo 16 saptamani. Si aud eu ceva pe acolo care semana a miscare... chem o prietena si noi 2 eram super incantate... in schimb nimic care sa semene cu ritm de inima.
In fine... vine sotul meu si il arat si se pune si el sa asculte... si apoi il ia si-l pune la el pe burta si ma pune sa ascult si eu... si m-apuca nervii ca se auzea la fel!
Am aruncat aparatul va dati seama!
In fine... acum sper sa mearga asta pe care l-am comandat...si sa nu fiu iar dezamagita!
Brambu... si mie imi plac mult cartile... si fiul meu e innebunit dupa cele cu abtipilduri... altfel cred ca si un mic laptop i-ar placea... sau un pian... Iustin are unul care scoate tot felul de melodii de animale cantate si-i place mult!
Si astea merg si la varste mai mari!
+15 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
miereamara spune:
Brambu, poate un lego i-ar placea baietelului? Unul mai simplut asa.
Georgia, aparat din ala am avut si eu la Aidan, nu sunt bune de nimic (vorbesc de cel cumparat din Kaza). Cred ca am inceput sa aud cate ceva dupa 20 de saptamani. Dar nu intodeauana, mai rau ma baga in sperieti., De aia nu vreau sa ma agit acum, desi mi-ar placea si mie unul. Daca zici tu ca e bun o sa-mi comand si eu unul.
georgia79 spune:
miere, da... ala n-avea monitor si nici sonda cum are asta... arata ca un walkmen si-ti bagai castile in urechi si-l lipeai de burta...
astept cu interes sa vad pe ce am mai aruncat banii si de data asta...
daca e bun iti spun!
+15 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Luny, in ce perioada mergi in Grecia? Si noi am sarit anul trecut ca am fost intr-un mic tur de Europa cu copil de 1,5 ani dupa noi de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+ e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
11-23 iulie.. si ne plimbam destul de mult pe brat, daca ma simt eu bine, sunt niste plaje superbe p-acolo
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!