Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

si lenea poate fi o stare specifica, nu?
capul ma doare, asa am patit si cu Matei... am baut de dimineata doar vreo 2-3 guri de cafea, d-aia o fi... vreau s-o las mai moale cu cafeaua, desi beau una pe zi, nu fac exces..
si am atata treaba... vreau sa pun de-un guacamole, vasele sunt munte,nespalate, al meu sot tre sa vina de la pescuit, Muful o sa vrea joaca..

apropo de mancat, sa va zic ce am reusit sa manac eu azi: de dimineata 2 felii de paine cu salata de vinete si rosii cherry, juma de cataif mare, o bucata de baclava, inainte sa ma bag in pat la praz, si acum, o banan si juma de punga de pufuleti.. am sarmale in goi de vita si cirba acra de ied, nu ma incanta deloc...
poate mai tarziu... nu pot, frate..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

pai ai mancat ceva
bravo
yo un iaurt d e baut
o salata de rosii cuy un ou si o manuta de cartofi
si atat
si 1.5l apa bauta si 500ml perfuzabila

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Georgia, mi-am luat pana la urma doppler, ma bagati in cheltuieli fetelor, haha.

L-am luat pe asta, sper sa fie bun, am citit reviews si cica e ok, era cel mai ieftin si trasportul gratuit, ajunge sambata cica.
http://www.amazon.com/Fetal-Heart-Monitor-Reader-Doppler/dp/B00507TQ8A/ref=sr_1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1306333645&sr=1-1-fkmr0

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Luny, in ce perioada mergi in Grecia? Si noi am sarit anul trecut ca am fost intr-un mic tur de Europa cu copil de 1,5 ani dupa noi

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

11-23 iulie.. si ne plimbam destul de mult pe brat, daca ma simt eu bine, sunt niste plaje superbe p-acolo

Nu ne potrivim, noi mergem de pe 17 iunie Pacat, ca poate ne vedeam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Brambu...ar fi o idee..numai ca mama gateste exact pentru o masa, pt ca tata e genul mofturos, care nu mananca de 2 ori din aceeasi mancare. Si noi gatim de obicei un singur fel, pe cand la soacra-mea tot timpul la amiaza sunt 2 feluri de mancare. Noroc ca sotul meu nu are mofturi...am facut o oala mare de ciorba, si din aia mancam pana se termina
Referitor la cadou, Stefan acum a implinit 4 ani. Si si-a dorit masina cu telecomanda, pistol, trotineta, jocuri gen "nu te supara frate" "piticot" si puzzle-uri. De hainute si pe mine m-a intrebat cine i-a adus, de ce am nevoie...ca de exemplu eu am stat mai rau la capitolul pantaloni si mai bine la tricorui, bluzite...
Sper ca ti-am dat idei
Ana-mama, ce frumosi sunteti! Si ce sportivi! Echipamentul e de stelist sau de barcelonist?

diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

miere bravooo, ai iesit mai ieftin ca mine pana la urma si cred ca e si mai bun calitativ... ca al meu era doar 52 USD si pana la 82 transportul...
Sa vedem acum ce-i de capul lor...
Abia astept sa-l primesc!
Uite ca eu uitasem de amazon... desi i-am comandat jucarii lui fimiu de pe el... i-am luat un hamster... acum cand am intrat pe linkul de la tine cica aveau recomandari pentru mine ... alti hamsteri si accesorii..

+15 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mai, cum a ramas gravi N. Luciu, natural, de are tripleti?

Mergi la inceput

Citat:

mai, cum a ramas gravi N. Luciu, natural, de are tripleti?

a FACUT STIMULARE OVARIANA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Ce idee proasta sa pui pe un site cu gravi care sunt in continua crestere reclama la fitness pentru slabit!!!
luny, n-avea cum sa ramana natural!

Fetelor eu ma retrag si va doresc o seara placuta in continuare si o noapte usoara!

Va pup!

+15 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Multumim pt complimente, fi-miu era cam obosit ca sarise peste somnul de dupa-amiaza. Costumul de pe el era de la FC Barcelona, cu toate ca in Rom toata lumea crede ca e de stelist, daca ar auzi taica-su ar muri ca el este antiSteaua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nicoleta Luciu revine ??

Natural o fi ramas, da in urma vreunui tratament hormonal etc. Sau cine stie, are predispozitie in familie ...

mada - avem imaginarium. Sunt chiar inscrisa la ei, imi trimit lunar newsletter. Si ma crezi ca in timp ce citeam aici sfaturile voastre mi-a venit mail-ul de la ei? O fi vreun semn ca tre sa cumpar ceva de pe-acolo, hahahhaa.
Multumesc de idei. Pana acum sunt pe carti, lego sau puzzle.

M-ati innebunit cu doppler-ul asta. Daca as avea bani de prisos mi-as lua si eu .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput