Cere lucruri care sunt cu mult peste varsta lui

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:

Plus ca e cunoscut faptul ca atunci cand ai o problema, sfaturile venite din exterior pot fi extrem de bune, data fiind perspectiva mai la rece si mai relaxata care iti e oferita.

Si mai e cunoscut faptul ca daca tu esti exteriorul, mai bine fug, si bune de-ar fi sfaturile tale; numai relaxare nu transmiti.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Am scris un singur mesaj, mi-ai intors-o in vreo 6 pana acuma :)). Nu mai punem la socoteala mesajele prietenilor tai despre mine .
Hai, te mai las sa te descarci in inca 60 (saizeci, ai vazut bine ) si dupa aia iti raspund :)).

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Denizel, nu-i bine sa strangi in tine.
Da' faci cum vrei tu.

PS: mai am 59, dar numara-le tu; stiu ca esti bine informata despre evolutia mea. Ok?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

La cata agresivitate e in unele posturi eu nu as crede ca un asemenea adult e in stare sa IUBEASCA UN COPIL, nu vorbesc de mai multi.

Plus autoconfirmarea la fiecare 5 cuvinte: eu, eu, eu si numai eu.
Daca citeste cineva numai ultimele mesaje si isi da seama ca asemenea gen de oameni se simt centrul universului, ce sa mai fie vorba ca altcineva de exemplul copilul lor ar putea fi centrul universului.

De aceea e groaznic de steril un subiect de genul asta: nu aduce nimic nou in discutie, persoanele care il deschid sunt trimise la psiholog automat, li se imputa ca fac parte din diferite categorii sociale care nu sunt indeajuns de cool si nu in ultimul rand este un fel de platforma pe care vin diferiti sa isi manifeste egoul si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Asa. Sa revenim la oile noastre :).

Giulia, ce-a mai zis ala micu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Te inseli, nu am intrat deloc in defensiva. Inca te astept sa pui linkul de la subiectul pe care il tot aduci in discutie. Fii barbata, ce dracu, daca musti musca tare!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

E ridicol ce faci, dar, in fine, e dreptul tau sa ma abordezi si sa ma somezi asa cum crezi de cuviinta.

~ Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză - din jurnalul unei mămici de băietel ~

Acum te autovictimizezi. Dar stiu face parte dintr-o ordine fireasca pentru tine. Daca iti mai adresez doua mesaje incepi sa plangi ca te hartuiesc pe forum.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

chiar ca e al naibii de steril sa stai doar intr-o cutiuta si sa nu vezi dincolo de ea :(

Citat:
citat din mesajul lui saskia

La cata agresivitate e in unele posturi eu nu as crede ca un asemenea adult e in stare sa IUBEASCA UN COPIL, nu vorbesc de mai multi.

Daca citeste cineva numai ultimele mesaje si isi da seama ca asemenea gen de oameni se simt centrul universului, ce sa mai fie vorba ca altcineva de exemplul copilul lor ar putea fi centrul universului.

De aceea e groaznic de steril un subiect de genul asta: nu aduce nimic nou in discutie, persoanele care il deschid sunt trimise la psiholog automat, li se imputa ca fac parte din diferite categorii sociale care nu sunt indeajuns de cool si nu in ultimul rand este un fel de platforma pe care vin diferiti sa isi manifeste egoul si atat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina

chiar ca e al naibii de steril sa stai doar intr-o cutiuta si sa nu vezi dincolo de ea :(

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Marina

Nu stiu la ce cutiuta te referi tu, eu vad cutiuta aia in care stau persoanele acelea agresive. Avem voie sa vedem diferit sau nu, am inteles deja ca tu esti in cutiuta userului "numai eu".
Adica nu e nevoie sa te repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Te inseli, nu am intrat deloc in defensiva. Inca te astept sa pui linkul de la subiectul pe care il tot aduci in discutie. Fii barbata, ce dracu, daca musti musca tare!

Androix Bijoux

E ridicol ce faci, dar, in fine, e dreptul tau sa ma abordezi si sa ma somezi asa cum crezi de cuviinta.

Acum te autovictimizezi. Dar stiu face parte dintr-o ordine fireasca pentru tine. Daca iti mai adresez doua mesaje incepi sa plangi ca te hartuiesc pe forum.

Androix Bijoux

Ma tem ca orice om de bun simt care te urmareste ce imi tot scrii cu patima de cateva ore incoace nu s-ar referi la mine nicidecum, ci te-ar trimite sa consulti un psiholog. Eu sunt un om de bun simt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Devine din ce in ce mai distractiv

Eu m-am hotarat, astept pana in septembrie sa apara IPhone5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fania

Devine din ce in ce mai distractiv

Eu m-am hotarat, astept pana in septembrie sa apara IPhone5

"Un animal care poate suferi pentru ceea ce nu este, acesta este omul."
"Femeile sunt niste nulitati simpatice,cu cat te gandesti mai mult la ele,cu atat le intelegi mai putin" - Emil Cioran
[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Intelegi de ce cred eu ca autoarea subiectului ar avea nevoie de terapie individuala? Bagajul o opreste sa inteleaga niste evidente.Se poate intampla oricui.

Absolut de acord.

De fapt, la asta servesc discutiile astea, oricum. Well, cat de eficiente sunt depinde de fiecare caz.

De exemplu, eu cred ca Rufus chiar vrea sa inteleaga natura problemelor lui. Si probabil ca va realiza ceva semnificativ, dupa asemenea interactiuni.

Despre altii care scriu la subiect doar ca sa tulbure apele, nu merita sa comentam prea mult. Oricum, fiecare pasare pe limba ei piere.

Mergi la inceput