Pufi de ian-feb 2010 (25) - LMA Diana!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ca sa am o noapte linistita,alex a facut si febra...ca nu-mi ajungea ca nu mananca...super odihnita is......racit nu-i...deci clar dintii...ca masele...mira-m-as...

mami de si

of, of , sanatate multa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

of dece...naspa...hai ca sigur peste noapte te-ai mai linistit...
stiu si eu cum e sa strici programul copilului si apoi sa nu te mai intelegi cu el
oau..patriotul e deja la cresa...si ii merge bine...asta ma incurajeaza si pe mine pentru septembrie

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza sorina, de cafea

mama mama 16 ani... LA MULTI ANI! cred ca e o perioada supeerba pentru ea

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI DIANA !!!

Sorina sa-ti traiasca adolescenta, sa fie sanatoasa... sa fie aceeasi fata cuminte, desteapta si intelegatore ca si pana acum. Succes la toate examenele ce vor urma.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor
Nyny nu stiu de ce nu pot intra pe pozele tale din album, vad doar albumul intreg nu pot intra pe fiecare in parte, dar am vazut ce sexy arati ,chiar si rosie , umbreluta aia va tinea umbra la toti?; David si Mara sunt minunati, asa cum ii stim

Sarumana mult

Nici eu nu stiu de ce nu se poate intra pe poze. Aseara mergea. Poate arunca Mire un ochi acolo sa vada de ce nu se deschid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

La multi ani Diana!!!!!!!!!

Sa ai noroc in viata si minte pentru barbati....sa suferi cat mai putin in dragoste........

vazui ca fu un we nabadaios..........si al meu la fel.........

am lucrat ca tampita tot we-ul...a fost sora mea, si am fost mai libera asa si am muncit pe rupte.......

apoi i s-a nazarit la sister sa facem bogracs...pai in ce?ca oala era la cumnatul in ulciug.......

sun sa zic sa mi-l trimita..........

mi-era rusine sa nu zic, pai veniti si voi daca aveti chef, ca doar na, o sa fie si pt voi.......

pai ei:venim...........

ok zis si facut,.........

sotul nu stiam ca are de gand sa mearga la fotbal, la oras........ceea ce inseamna plecat 3 ore.....

buuuuuun
aflu, ma enervez, nu te duce mah..............uite vin aia,
pai de ce i-ai chemat?

pai cum sa nu ii chem?nu ma chemat pe nimeni strain, ci pe dora ta si pe muma-ta..........
nu-i bai, de ce i-am chemat

in mod normal nu ar avea voie forbal numa de prin august, dar nuuuu aveam cu cine discuta, da i-am zis din start.....treaba ta, da altadata eu nu mai plang dupa tine daca ajungi iar in spital.........

bunnnnn

era deja 1 jumate
ivan la ora asta dormea, dus altadata

pana ne fataim, pana pleaca astia pe 2 fara ceva, ajung ailalti......

tu zici ca-s prosti sa mor eu..........

stiu clar ca ivan doarme odata /zi..........
stiu calr ca ora de culcare e 1-2 cel tarziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
stiu clar ca la ora amiezii mai ales duminica, nu se prea cuvine sa mergi la mama dracu in ospat.....

nu frate , can dsa bag copilu ajung.
zice mam au venit........

ies afara peste vreo 2 minute...soacra mea, pe un ton raspicat....apoi daca nu-i nimeni acasa mergem inapoi.......

zic si eu ca nesimtita.......eu-s nimeni???????????????????????????

ca de ce a plecat?
ca are voie ca la la la si bla bla bla...................

bun intra..........

ma intreaba soacra acum s-a trezit sau acum il cluci?

am crezut ca scot fum ca trenu.......

acum il culc.......cumnata, zice na hai sa mergem sa il culce....ea...................nuu mai stam vreo 30 de minute apoi doarme, ca are vreme....................
ioiiiiiiiiiii am crezut ca turbez...........

bineinteles ca din 20 de minute se facu o ora, si l-a culcat sora mea.......si bineinteles ca nu a dormit decat o ora.nici atat.......

si ei or mancat bine, or baut bine......suc/palinca/cafea......si ce m-a mirat, a fost paftul ca...asa a dat dumnezeu ca n-or putut pleca pana nu a venit sotul, ca si-or pierdut nu stiu unde un tel........
si asta a fost cu un scop.cand au vazut ca se apropie masina, in strada repede s-au bagat in masina, soacra la fel....de la ea nu ma asteptam............sincer totusi e o mama, nu
?

si stiu ca nu a fost frumos sa plece, dar nu vin odata pe an sa nu gaseasca never ever ci vin de 10-12 ori/an cel putin, si stiu ca nu a omorat-o cu chestia asta........si a salutat pe cumnatul...si pana asa ajunga, ca eu stateam cu usa deschisa in spate, asteptam sa vina sotul sa salute fina, si ea tot pe un ton raspicat....inchide usa aia odata..................

zici ca se surpase cerul pe mine, asa m-am simtit si eu nu eram fiica ei............

imi pare rau ca atat ii poate capul............

nici nu au zis macar mersi de nimic, repede s-au tirat............

mno treaba lor..........

clar ca ziua era stricata................so........

nici nu stiu ce sa zic/cred..........serios....

a zis ca o suna sa ii multumeasca comportarea.......

am zis ca nu are rost........

si a zis de ce?

pai ca ii cunosti foarte bine, si chiar daca ai dreptate nu ti se da inn veci, si daca vrei sa fie pace in familie te culci pe o ureche, ca altfel cu astia nu se poate
sunt foarte speciali si intortocheati la minte............

na, ca m-am plans si eu...........

si ca sa fie totul clar, vad ca nu s-a camlat, si a sunt dr-ita la care a fost internat, si a zis dr-ita sa nu stea la soare mult timp, si sa nu se apuce de activitati sportive macar un an...............so e clar!!!!!!!!!!!!

si niciodata nu ma asculta!!!!!!!!!!!!!!!!!

merem afara s-a trezit

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 14+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata,
Haideti la cafeluta calda, la tort diplomat cu fructe si fresh de portocale!....Azi copila mea cea mare implineste 16 ani!

Ieri am sarbatorit-o nitzel, impreuna cu ai mei parinti...nu-mi vine sa cred ce mare e, si ce repede a trecut timpul! Imi amintesc diminetile de ziua ei, cand era micutza...se trezea si chiuia: "Azi e ziua meaaa! La multi ani sa traiesc!"

Gata placinta cu branza...
O zi minunata sa aveti!

Sorina, mami de Diana si Iris

Sarbatorita zilei, si pentru cafeluta si cinste!

LA MULTI ANI, Diana!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">Promotia saptamanii

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Sorina buna cafeaua, mai ales ca nu vine asa ...numa' cafea sa ne roada stomacul dupa aceea

LMA DIANA
Sanatate, noroc fericire si sa ai parte de o adolescenta frumoasa si de un viitor stralucit!

alicredo ba tocmai, tanti asta pe care o vad a mai facut curat la o prietena care s-a mutat definitiv din Ro si a avut grija si de fetita ei de cand era mica pana pe la 3 ani, acum , in functie de cum imi place de ea, vedem...ea acuma zice ca nu s-ar mai baga la copil, ca se ataseaza bla bla bla dar ne vedem saptamana asta si negociem...
Sa va fie de bine odihna de duminica!

MP multa sanatate! Sper sa fie numa de la masele febra!

de Yannis

Mergi la inceput

Neatza...

Sorina sarumana pt tratatie buuun, bun. Musai trebuie sa iti aranjezi lucrurile in asa fel incat sa te ocupi si de sanatatea ta. Sper sa reusesti cat de curand sa faci tot ce ti-ai propus.

Loredana sa va fie de bine baia in piscina...
Dece imi pare rau de ziua de ieri naspa. E aiurea cand isi dau programul peste cap. Legat de pescuit... baga si mie o recomandare... ca m-am saturat de tzepe.
Alexutza aoleuuu ce de treaba ai mai facut in weekend .
Alicredo deci voi ati avut o zi normala ieri? Succes la noul loc de munca lui H. si tu... sa treci cat mai usor peste perioada asta solicitanta
Simply ce dulce e Ariana.
MP offf... imi pare rau de febra lui Alex. Trimitem un peste tari si rauri (ca mari nu avem intre noi)...
Bea si voi zi nasoala ieri? da' ce-a fost frate cu noi totzi? Tu nu te mai supara... n-ai nevoie de asa ceva. Sunt multe lucruri pe care din pacate nu le putem schimba.

Ruxita, Alicredo, Alexutza, Danasor, Sorina, Micki_mica, MP, Dece, Ale1212xa va multumesc pt sfaturile si pentru gandurile bune. Am dormit ca-n gara... nemiscata. Cand m-am dat jos pe la 4 dimineatza sa-i dau laptele lui Dav... ma simtzeam de parca am dormit pe 1000 de ace. Inca ma doare pielea. Sper sa-mi treca pana in weekend, ca am in cap o piscina, ca sa uniformizez bronzul... cui pe cui se scoate, nu?

Nu mai stiu ce am citit... ma duc sa iau copilu' de la gradi si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Nyny ti-am rezolvat problema, ti le-am copiat tntr-un album nou, si acum se pot vedea,... Am vazut mai bine ce super arati

Mergi la inceput