Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Stefy,....sigur , sigur este rezervat Eddy

Lavinia, nu ii fac parul cu nimic....asa s-a nascut cu el ridicat!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

ASA-ASA!!!
SI PE MINE MA INTREABA LUMEA DA-I FAC PARUL CU CEVA PLETOASEI CA ARE VaRTEJ SI II STA MEREU 'ZBARLIT'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua dragi mamici,

Am reusit si eu sa revin, am fost la doctor, am reusit si am gasit azi loc sa ma duc desi ratasem programrea de dimineata de la 9 jumatate. M-am dus sa ma vada sa imi spuna cum se vindeca epiziotomia, ca am o mica jena asa pe acolo si nu stiam de ce.... cica e ok si e spre bine, se vindeca foarte frumos, sa ma astept sa treaca semnul vinetiu sa se albeasca, intr-un an de zile ? ehh las ca acolo nu ma cauta nimeni, decat barbatu nu stiu ce sa ma fac cu vergeturile de pe burta, dar nu-i bai ca nici astea nu le arat la nimeni, precum nu-mi place mie sa stau la mare pe plaja la soare sa ma prajesc, deci tot numa` barbatu le vede
Am mai vorbit si depre metode anticonceptionale ca nu ne place cu prezervativul la nici unul si mi-a dat niste pastile care trebuie sa le iau in fiecare zi si cica nu au asa multi hormoni ca celelalte pentru ca alaptez si astea sunt mai bune pe perioada alaptarii super ca de acum nu mai am un stres , gata cu prezervativul ... dar la cat de obosita sunt eu acum, numai de... ceva nu-mi arde mie acuma

O alta intrebare , puitii vostri plang prin somn? a mea de cateva zile a inceput sa se trezeasca din somn urland, plangand rau de tot , mi-e asa mila de ea.. eu o las sa planga sa se calmeze singura sa nu ii stric somnul trezind-o, cred ca viseaza dar ma gandesc daca fac bine sa o las asa sau ar trebui sa o trezesc sa o iau in brate sa o calmez?? Tocmai voiam sa ma asez si eu langa ea sa dorm un pic ca-s rupta de oboseala, am venit pe jos de la doctor, am inconjurat un pic cat sa o las sa doarma un pic, vreo 7-8 km la picior, si cand am dat sa cobor jos la bucatarie sa mananc ceva, dupa ce am alaptat-o , mai mai imi veneau picioarele sub mine sa ma impiedic sa cad pe scari ... sunt rupta de oboseala , plus vad ca ma babesc pe zi ce trece deci cum spuneam, am mancat si voiam sa dorm si eu o ora sau 2 cat doarme ea dar de cum am intrat in camera a inceput a urla, s-a trezit asa deodata ... acum a terminat cu plansul dar suspina oare de ce ???

Scrish, La multi ani sotului sa fie sanatos si sa traiasca o mie de ani petrecere frumoasa Luca e un scump si imi place tricoul

salo_sama, o dulce Petra si iti seamana foarte bine frumoase pozele si protagonistii sa va fie de bine crestinarea

Simona super poza cu Andreea si feciorii vostri deci a dat rau de tot caldura in voi eh?

Alexina, ai o balerina foarte draguta e pletoasa , in curand ii pui parul pe moatze

Lalely, faine pozele, se vede ca nu prea ii place sa stea cuminte , exact ca a mea , urlatoare las ca o trece si perioada asta

Alina06 , vazut pozici noi cu Luca o sa il pape tati lui cu tot cu flugi cand vine acasa apropo, nu mai e mult si vine sotul nu ? 2-3 saptamani ?

Yasmi, pai tu cum vrei mai mami sa nu ii fie foame mereu daca el face kk dupa fiecare masa? si de ce ii dai ceai? in fiecare zi? si cat ?... de sete sau cat sa il mai tina satul intre mese?? cred ca ai intrat intr-un cerc vicios, ii dai ceai, face kk , si daca face kk cere papa des si mult... si iar o iei de la capat....

Madutza, hai ai intrat in casa la umbra sau tot pe afara la jucat cu apa si nisip? ce-as mai vrea si eu , dar las ca vine vara si la mine curand

Dinora ce-ti mai face scumpul de Julius? La multi ani inainte sa stii ce putem sa ne luam de mana, si eu vreau un concediuuuuuuu...sa plec sa ma aerisesc , sa ma relaxez, ca simt ca am cam ajuns la limita puterilor ehh..vise maica ..vise mai pe la toamna poate

Dorinut@ dar pe la noi nu mai vrei sa dai sa ne spui de Edutu si sa ne arati pozici noi ? La multi ani si hai iesi sa faci cinste

happiness, sa mai treci pe la noi sa ne mai spui ce fac A si M, bombonica roz

raluka, am salivat intens cand am vazut tortulllll superb a fost, mi-a placut tare tare Vladut e un scump si a mea piscoata e tare interesata sa vada si sa aud tot in jur, in carut cand sta in landou se cam plictiseste si ar vrea sa vada in jur deci urla cand ajunge la saturatie ca nu poate vedea in jur

Miki, super vesti despre laptic hai ca te simt mai optimista si bien dispusa, te-ai mai odihnit ?

Ally, ursuletul tau e un scump si ii seamana lu` tati lui 10000% de l atine nu imi dau seama daca a luat ceva

Pisuc, azi esti lipsa la apel deocamndata dar nu e tarziu, ziua nu s-a terminat cum e Petru? tot agitat sau ati trecut peste puseu ?

Cami, te duci la mare sa faci o baie daca s-a incalzit asa de bine?

Ama22 , unde ai disparut ? te-ai bagat iar intre oale? ce mai face chinezoaica ?

Roxy, slabaturooooooo pai tie nu ti-e putin rusine asa un pic, sa ne arati asa silueta?? stiu stiu... visez si eu, dar vraghia malai viteazu pupa falcutele Anastasiei pentru mine

Stefya, ce fel de cursuri faci tu acolo ? inca un pic si vii in tara, emotii? vii singura pe avion cu micuta ciprioata ?

Iar am scris un roman ma duc si eu sa atipesc putin daca nu s-o trezi iar piscoata urland prin somn

Va pup si pe mai tarziu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

STRUMPULE, INSANATOSIRE GRABNICA LA FOFO...
EU NU AM VERGETURI DELOC,DAR AM O BURTA HIDOASA SI CREDE-MA CA AS FI PREFERAT SA AM VERGETURI IN LOC DE BURTA...ALEA LE ASTUPI CU CEVA,DURYA MEA DECAT CU SACI...
EMOTII NU PREA AM...E DESTUL DE SCURT ZBORUL(2 ORE)....SPER SA FIE OK PUIUTUL... DE ZBURAT,ZBURAM SINGURE,DADDY VINE PESTE 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ailed, ce bine zici tu! Stii ca si eu m-am gandit ca acum e un haos in viata lui. Eu zic intr-un fel, soacra vine si ea cu pareri. Nu-mi permit sa o bruschez. Incerc sa-i explic ca nu trebuie sa-l infofolim, ca nu e curent unde ne asezam afara, ca nu trebuie sa manance de cate ori plange... dar e greu. Ce bine o sa fie acasa!

Strumphy . De maine in 2 saptamani vine si tati!
Sa stii ca si Luca plange in somn de cateva zile. Nu urla, dar plange. Eu ma duc si pun mana usor pe el si il mangai putin. Apoi il ia somnul. Am observat ca se intampla la putin timp dupa ce adoarme, la 20, 30 de minute.

Yasmi, multam pt raspunsul cu ceaiul .

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 1 luna si o sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, sanatate multa!sa te refaci repede si sa doarma piscoatasa poti sa, si as vrea , am vazut ca daca folosesc lubrefiant e mai bine, dar SOMNUL e dusmanul nostru... ca si al meu pica de somn... dupa ce am facut-o pe maria aveam un spor...
de batranetile, taica, batranetile...
alina06, ma gandesc la tine sa-ti treaca saptamanile astea mai repede..eu am stat cu soacra cand era iubi in delegatie, la sarcina trecuta , dar eram gravi si doar stateam in pat

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

hello fete..

N-am citit decat pe fuga ce-ati scris.
Scrish super tricoul! Luca e un scump!
Lavi, n-am slabit cine stie ce...dimineata aveam 61..cam pe acolo sunt...mai am insa doar 3 pana la greutatea dinainte de sarcina...Dar vreau sa mai dau 5...Eram insa fericita ca miscase acul cantarului...ca stagna de multicel
Lalely si al meu papa rapid..suge in cateva minute..
Azi m-am vazut cu frumusica de Andreea( mi-a placut mult plimbarica cu tine)...e o slaba, iar Rares e un grasan si un scumpic...am pus o pozica la mine. ANdreea, sa-mi dai mailul tau sa ti-o trimit
Auzi..eu mama la al treilea copil...era plin pampersul de kk...ca tot ziceam ca nu prea face. Dar sincer nu ma asteptam pt ca a facut si ieri...chiar asa 2 zile la rand???D-asta imi plangea puiul...

Fug sa-i iau pe cei mari ca deja am taraganat-o...a fost o ploicica scurta.

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Cit de frumoase sunteti, de puiuti nu mai zic.... superbi!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

mda! am intrat numai d ecatev aori si ma dispera si pe mine reclama asta la cereale!!!!

am fost si noi azi la plimbare cu buni sa luam rasaduri ptr gradina, foarte cald si la noi dar acu spre dupa masa a tras un dus asa cat sa ne racorim

deea intr-adevar a crescut Petra, 10 cm in doua luni are 65 cm acum sper sa se potoleasca totusi ptr ca am impresia ca a luat-o pe rapid inainte ca cica media e de 2,5 cm pe luna ....cu kg suntem in parametri cred are 6 si ceva acum...vineri merg sa-i fac vaccinul adica vaccinurile eu i fac si rotarix-ul ptr ca la noi sunt foarte multe cazuri si daca doctorita noastra nu era ptr vacinul asta acum il recomanda si ea cand vede cate cazuri sunt si -i fac si sinflorixu ca sa stam linsitite

am si uitat ca am nascut amandoua in aceeasi zi, daca nu am mai intrat de mult pe forum...pfff...oricum si Anna e scumpa foc si frumoasa rau, ce trasaturi dragute are si o sora mai mare ca sa aiba grija de ea sa-ti traiasca printesele

strumpfy sarumana de aprecieri...ti-am zis nici cu Sophy nu mi-e rusine e scumpa rau, voi ati botezat-o sau o veti boteza? pup si vindecare rapida...trebuia sa merg si io la controlul de 6 saptamani care sau facut peste 10 acum si- n fiecare saptamana imi zic ca merg...sa-mi fie rusine...dar parca m-am saturat de control, dar merg promit

stefyapos sarumana mult, sa sti ca si eu am declarat la fel suntem o odisee foarte frumoasa bebei si mamici...aratati demential si voi si ai un par superb, si buburuza ta e superba are parul foarte fain si ea pup

simo, maduzta, yasmi, roxy, miky, dorinut ca nu am mai vb de mult

ma duc acum la buburuza mea ca-l cam chinuie pe tati, il cam cearta

sa vad ce au de impartit

pupam toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Buna mamici,

harnice a-ti mai fost ieri!!! Am intrat sa vad ce mai faceti, sa ma oftig cand va vad ca vb.de concedii si de canicula !! Si pe la noi e cald, dar nu extrem. Dimineata pe la 9 l-am scos pe Julius la terasa sa-si maiestreasca somnul de frumusete si nu erau decat 16 grade. Peste zi se mai aduna ele gradele, dar nu ca in RO. Noi anul asta vom face un concediu mic-mic (poate 3-4 zile max) prin Germania pe undeva. Nu se poate rupe sotul pentru mai mult. M-am intristat rau cand mi-a zis zilele trecute, pentru ca eu anul asta simt o nevoie teribila de concediu. Ma simt pur si simplu extenuata !!!!

Cu una alta......sa-mi traiasca copilul shi Edutu by Dorinut care fac azi 3 luniteeeeeeeee !!! Doamne, nici nu-mi vine sa cred!!!Prin cite am trecut aceste 3 luni!!! Dureri de burtic, pierdere de laptic, nopti albe-albe, oboseala din aia cronica, dar si miiiiiii de momente minunate pe care nu le voi uita niciodata!!!

Vroiam sa-i raspund lui catanc sa nu-si faca griji in privinta vaccinului. Noi tot nu l-am facut exact la 2 luni.

Pup toate fetele si bebelusii frumosi!!!

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

Multumesc mult! Insa, mi se pare cam mult totusi 25 de zile dupa...nu?!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_2010 spune:

Buna seara tuturor.
Am fost azi cu fiu-meu la dr, a doua oara, sa vada cum a evouluat cu diareea. Prima data am fost luni, si mi-a dat un alt tratament. S-a mai inchegat micutul si nici n-a scazut in greutate. Luni mi-a dat smecta, hidrasec, apa de orez si sumetrolim. Antibioticul nu i l-am dat, si azi m-a certat de numa'. O sa i-l dau, ce sa fac :-<, desi azi mi-a facut doar de 3 ori scaun, 2 au fost mai lichide. Of, la naiba cu atatea griji.

Somleac, o sa incerc propolisul glicol, sar'na pt sfat. Am oprit crema cu zinc de la sanosan si i-am dat cu galbenele. E ok sa amestec cu asta? sau cu aia cu zinc? Formula aia 24, nu stiu daca sa-i dau acum, dupa atitea medicamente cate ia micutul....

Deea, sorry ca raspund dupa atata timp, oricum nu te-as fi putut ajuta pentru ca eu n-am zis nimic de granule, cred ca te refereai la ce mi-a recomandat Somleac. Am scris mai sus.

Simona, ai dreptate, nu Anaxena, ci Alexina trebuia sa scriu. Am vazut ca mi-a raspuns, si ea tot in drumul taberei sta. N-am poze pe picassa, pentru ca n-am cont, nici parola. E drept ca nici n-am cerut, daca sant noua p-aci.....

AlexinA, si eu tot prin moghioros ma plimb, in jurul pranzului de obicei.

Mami de Radu Andrei - 16.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce fac fetele?

am venit si noi de pe drumuri ca si azi am toooot umblat, asa ma dor picioarele. si a fost si cald tare azi. am stat prin parc cel mai mult, tare bine a mai fost.

este o agitatie la noi ca este porcaria asta de meci Steaua-Dinamo (mari fotbalisti toti, cand ii auzi....) si noi stam chiar langa stadion, este o galagie, muzica.... daca ma urc pe bloc vad si meciul

simona si andreea ce scumpi sunt puiutii si bineinteles ca si voi

scrish ce-mi place de Luca cu tricoul, foarte frumos , imi place ideea. cred ca tati a fost super incantat

ally chiar ca zici ca Edy are freza facuta, cu ii sta parul este un dulce

catank si la noi medicul de familie are program de vaccinari si consultatii bebei numai vinerea. cred ca si al tau la fel dar nici chiar asa sa te amane cu atatea zile. cateva zile acolo merge dar nu asa mult

salo ma bucur ca ai mai scris, esti tare ocupata bebelina ta este asa scumpica si grasunica

alexina ce scumpa este puiuta imi place tare mult ciupilica aceea de pe caput.

strumphitza asa am ras de ce-ai povestit tu acolo. ca si deea ...aveti un stil de-a povesti...
cam nasol ca nu te lasa Sophia sa dormi, las-o singura si vezi cum este.... mie mi-ar fi cam frica s-o las singura, tie nu? bine, eu o tin cu mine in camera si din comoditate sa nu ma mai plimb noaptea prin casa cand ii dau papa si mai ales s-o aud cand se trezeste.

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput