Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 2
EllaR spune:
fetelor am gasit un site a unei doctorite biolog care da tot felu de recomandari la diverse rugaminti. Acum va postez ce am gasit poate ajuta pe careva. Daca nu va intereseaza sa-mi spuneti si nu mai postez ca nu vreau sa deranjez pe nimeni.
Consultatii si Sfaturi - Infertilitate
Intrebare:
Buna ziua,am 28 de ani , sunt din Timisoara si am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice inca de la varsta de 18 ani, de 3 ani incerc sa raman insarcinata, nu am ciclul menstrual decat cu ajutorul anticonceptionalelor sau cu Duphastone...fara ajutor medicamentos nu am ciclu deloc, nu reusesc sa scad in greutate desi mananc destul de sarac in grasimi (nu carne de porc, nu prajit, nu paste etc..)
Ce-mi recomandati ?
Raspuns:
Draga mea,
Nu dispera. Inceteaza cu anticonceptionalele si urmeaza formula pe care ti-o recomand cu caldura si cu rezultate.
a. 3 cani de ceai/zi. dupa fiecare masa 1 cana, ceai obtinut din amestecul in partiegale de: naprasnic, sulfina, maces, roinita, frunze de nuc, coada calului, coada soricelului, urzica vie, cicoare, potbal, turita mare, rostopasca, sunatoare, pelin, anghinare, galbenele, cimbru si in cantitate dubla: cretisoara si salvie. Din acest amestec se pune 4 linguri/1 litru apa clocotita, infuzie 20 minute.
b. Odata cu fiecare cana de ceai se va lua, conform prospectelor:
BRANCA URSULUI cps.
NAPRASNIC cps.
EXTRACT/GEMO MLADITE DE ZMEUR
EXTRACT/GEMO MUGURI DE COACAZ NEGRU
TINCTUTA DE ARIN ALB
EXTRACT MLADITE DE MUR
ELIXIR DE FRUCTE DE SOC
EVENING PRIMROSE CU VIT E
FEMALE Hormone blend 100cps , producator Solary
NONI TAHITIAN 60 ml/zi luat in doua prize, 30ml (2 linguri de supa) dimineata si 30 ml seara, inainte de masa. Produsul se poate obtine prin intermediul meu, pentru a fi sigura ca luati originalul. 2 sticle de cate 1 litru = 290Ron, cu plata ramburs, la curier. Am nevoie de cateva date pentru comanda. Te rog contacteaza-ma telefonic, la 0744487659.
MINERALE TRASOARE COLOIDALE CU ACID FULVIC 10 picaturi/zi
c. CARPICON ,,S"crema solida, producator Romdan srl, administrate intrarectal, 1 dimineata si 1 seara, din a 5 a in a 19 a zi a ciclului.
d. Cataplasme cu ARGILA GALBENA, producator Romdan srl: 1-3 linguri de Argila se pune intrun vas de sticla, se adauga 1-3 lingurite de BITTER (producator Hipocrate 2000) si putina apa calda si se amesteca pana se obtine o pasta groasa, omogena, onctuoasa, care se intinde pe abdomenul inferior, pe zona corespunzatoare ovarelor, uterului si anexelor. Se acopera cu un prosop si se asteapta sa se usuce; apoi se clateste cu apa calda.
Astept telefonul tau pentru comanda de Noni si Minerale.
Cu drag, Dr. Biolog Viorica Vintila
magddalena spune:
si pe mine ma doare burta de cateva zile..e de la ovulatie?nu cred ca sunt in ziua 22 dupa CM sau poate poate ...e
deja visez..
dar cate pastile a dat doamna doctor biolog mama nu sunt cam multe ceaiuri..??
EllaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magddalena si pe mine ma doare burta de cateva zile..e de la ovulatie?nu cred ca sunt in ziua 22 dupa CM sau poate poate ...e deja visez.. dar cate pastile a dat doamna doctor biolog mama nu sunt cam multe ceaiuri..?? |
Din cate citesc acolo ma tot uit ca multe femei scriu ca sunt fff multumite de ajutorul dr biolog, dar si mie mi se par foarte multe plante pastile ....
Din ce am citit la multe afectiuni pe partea de jos repeta anumite elemente.
EllaR spune:
citat din mesajul lui magddalena si pe mine ma doare burta de cateva zile..e de la ovulatie?nu cred ca sunt in ziua 22 dupa CM sau poate poate ...e deja visez.. dar cate pastile a dat doamna doctor biolog mama nu sunt cam multe ceaiuri..?? |
m-as bucura tare mult pentru tine sa stiu ca e
Katy82 spune:
Buna fetele. Am venit si eu la cafeluta, ma apuc sa citesc din urma.
Ella poti sa o intrebi si despre ganoderma, ce parere are? Eu am auzit de ea de la niste prieteni si m-am apucat sa iau. pe net laudele sunt chiar putin exagerate, m-ar interesa o parere avizata.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
EllaR spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele. Am venit si eu la cafeluta, ma apuc sa citesc din urma. Ella poti sa o intrebi si despre ganoderma, ce parere are? Eu am auzit de ea de la niste prieteni si m-am apucat sa iau. pe net laudele sunt chiar putin exagerate, m-ar interesa o parere avizata. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Siugur Katy dar ce vrei sa intreb despre gonoderma. Te rog formuleaza tu intrebarea ca sa fie cat mai exact pe ce iti trebuie tie si o intreb.
EllaR spune:
Pentru colega noastra care e racita am intrebat daca e buna tinctura de propolis si echinaceea, dar sa recomande si ea ceva daca crede ca e mai bun altceva in sarcina.
acum sper sa primesc raspun mai repede si va postez.
Katy82 spune:
Monique ti-am raspuns pe pag cealalta, multumesc mult de tot de sfat.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
draguta spune:
buna fetele
Monique multumim de informatii
EllaRam si eu o rugaminte la tine, daca poti sa o intrebi pe doamna biolog c ce as putea sa iau pentru deficit de faza luteara si cum