Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 18
elenusht spune:
fete, cred ca deja ma stiti ca eu sunt super stresata cu aceasta sarcina.Imi doresc atat de mult acest copil....de cand am aflat de aceasta sarcina mi-am facut saptamanal beta hcg si progesteronul in dinamica ca sa vad cum evolueaza. Beta hcg creste frumos, se dubleaza la 48 de ore, progesteronul a crescut dar acum a inceput sa scada si stiu ca nu e deloc bine....Mi-am sunat medicul sa-l intreb ce sa fac si mi-a spus ca atata timp cat nu sangerez si nu am contractii sa-mi iau tratamentul (arefam la 12 ore - este progesteron natural) si sa ma linistesc...dar eu nu pot! ce sa fac?m-am mai programat sambta ala un alt medic sa mai cer o alta parere! sper sa nu fie tarziu!voi ati mai auzit de astfel de situatii?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
5+
Matzaila_81 spune:
Elenusht, nu am mai auzit de situatia asta dar nu cred ca pana sambata e prea tarziu. Cred ca doctorul tau nu ar fi atatde inconstient cat sa puna bebe in pericol. Oricum, te astept sambata cu vesti.
Si nu te mai stresa ca asta face rau la bebe.
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Matzaila_81 Prietenele mele, am ajuns si eu acasa si ca sa nu incep sa sar pe butoi am mancat repede doua ciocolate kinder. Eu cred ca e o reteta buna pentru ca iarasi am putere sa zambesc. A, fost la doctorita si mi-a zis ca foarte bine ca nu am ramas gravida luna asta ca bebe ar fi fost afectat. Peste o luna repet din nou analizele si trebuie sa ma duc si la ginecolog si doctorul care se ocupa de inima ( am uitat cum ii zice). Se pare ca am si tahicardie.Nici nu am facut treizeci ca si incep sa ies din garantie Cel mai dezamagita am fost insa de test. Nici nu-mi pot imagina ziua in care o sa vad doua liniute pe testul meu. Imi vine de pe acum sa iau unul si sa desenez cu carioca a doua liniuta doar ca sa ma prefac macar pentru cinci minute ca sunt insarcinata. Este greu cand lunile trec si-ti faci sperante si te agati de orice semn si te intrebi mereu de ce tu nu si mai ales altceva care e mai apasator....daca eu nu... Dupa care iti amintesti ca trebuie sa fi puternica pentru ca trebuie sa reusesti si mai mananci o ciocolata, mai tragi un bocet si mai suni o prietena careia ii spui amarul tau si iar o iei de la capat pentru ca nu ai de ales. Si-mi dau seama ca deja suntem toate mamici doar ca puisorii se lasa asteptati. Va imbratisez pe toate dragele mele prietene de suflet pentru ca nu ma lasati singura in toate momentele astea si pentru ca de fapt doar voi stiti prin ce trec si ma intelegeti cel mai bine. |
Curaj draga, Doamne ce o sa ne mai bucur fiecare atunci cand o sa ne vina randul, si legat de probleme sa stii ca si eu am destule, asa e cand incepi sa iti faci visuri depistezi alte probleme.

Doamne ajuta-ma sa raman
si sa am si eu un copil sanatos.
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui elenusht fete, cred ca deja ma stiti ca eu sunt super stresata cu aceasta sarcina.Imi doresc atat de mult acest copil....de cand am aflat de aceasta sarcina mi-am facut saptamanal beta hcg si progesteronul in dinamica ca sa vad cum evolueaza. Beta hcg creste frumos, se dubleaza la 48 de ore, progesteronul a crescut dar acum a inceput sa scada si stiu ca nu e deloc bine....Mi-am sunat medicul sa-l intreb ce sa fac si mi-a spus ca atata timp cat nu sangerez si nu am contractii sa-mi iau tratamentul (arefam la 12 ore - este progesteron natural) si sa ma linistesc...dar eu nu pot! ce sa fac?m-am mai programat sambta ala un alt medic sa mai cer o alta parere! sper sa nu fie tarziu!voi ati mai auzit de astfel de situatii? Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! 5+ |
Stai calma daca asa ti-a zis medicul.

Doamne ajuta-ma sa raman
Mihaelafalt spune:
Lore te intelegem, ai fost plecata la socri si nu ati avut unde sa va iubiti dar dao incolo de treaba mai treci si pe la noi ca sigur nu mai puteti de aseara, oricum un viol nu dureaza atat.

Doamne ajuta-ma sa raman
lorena_86 spune:
miha, m-ai prins
azi sotul m-a "violat" ca aseara eu am tras de el
eu va citesc dar nu stiu ce am, chiar nu imi vine sa ma bag in seama
am asa o stare, prefer sa stau in umbra
tu cum mai esti?
pup pe toate fetele

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ankcta spune:
Neata gagici!
Poftiti la o cafeluta, un suculet si o felie de tort. Ieri a fost ziua mea 

si am stat la fundul butoiului
M-a apucat asa o criza k nu-mi mai ajunge timpul, k nu ramane nik in urma mea, k eu dak mor maine am trait degeaba.....
nu m-am adunat deloc toata ziua. In plus Z1 

Ancuta , in curand 
dianalaura spune:
Anckta, la multi ani pentru ieri! Hai puiule nu mai fi suparata! Dar sincer te inteleg, si eu am avut stari de astea! Si eu, si mai multe fete pe care le cunosc, cand am ajus sa schimbam prefixul de la 29 la 30....am avut aceleasi stari! Btw, tu cati ani ai implinit?
diana
10+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
lucianamoga spune:
Neata!
Mersi Anca de tratatie si La multi ani pentru ziua de ieri 

sa dea Domnul ca anul viitor sa sarbatoresti impreuna cu un puiut de Anca 

EllaR spune:
| citat din mesajul lui ankcta Neata gagici! Poftiti la o cafeluta, un suculet si o felie de tort. Ieri a fost ziua mea ![]() ![]() si am stat la fundul butoiuluiM-a apucat asa o criza k nu-mi mai ajunge timpul, k nu ramane nik in urma mea, k eu dak mor maine am trait degeaba..... nu m-am adunat deloc toata ziua. In plus Z1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancuta , in curand ![]() |
Scumpa in primul rand LA MULTI ANI! In al doilea rand sa stii ca si eu cad am implinit 30 de ani am stat scufundata in butoi nu am vrut sa vad pe nimeni. Altii se sarbatoresc mare chef, cabane, petreceri in cluburi.... Eu nu am vrut sa aud pe nimeni! Ma gandeam disperata ca am facut 30 de ani nu am un copil, nu am un servici care sa ma multumeasca, profesional nu ma simt implinita. Am niste rate de nu-mi permit sa ma duc o data pe luna la o pizza..... In schimb ii multumesc lui DD ca am un sot extraordinar.
Te pup si stiu ce inseamna. Le-am spus celor din familie sa nu ma sune si sa nu-mi spuna LA MULTI ANI! ca de fapt pt mine e doliu. POate ca am reactionat prosteste, dar asa a fost la mine.
Va
pe toate si va invit la cafeluta
, ceai sau suc! Sa aveti un weekend formidabil.Si sa stiti ca deabia astept sa felicit urmatoarea graviduta. La toate gravidutele cand au aflat mi s-a facut pielea de gaina de fericire si mi-au dat lacrimile de bucurie. Astept sa ma bucur la fel si pentru noi toate celelalte care suntem aspirante.
Elenush te rog din suflet nu-l stresa pe bebe. Si eu cred ca la fel as reactiona.