Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna fetele.... Am aterizat si eu, cam tarziu dar merge...
Ella felicitari.
Micky, tin pumnii.
Gaby, cum merge treaba? In ce zi esti?
Va pup pe toate .

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Mai fetelor, ca tot vorbeati de Nicoleta Luciu, ea a facut stimulare si monitorizare (a fost la emisiunea de acasa cu Cabral, aseara) la clinica unde merg si eu Promed. Iar dr care a vb despre sarcina ei, este si medicul cu care am facut ecografiile. Cand a aratat-o mi s-a parut ca o cunosc de undeva...ce chestie...vreau si eu 2 bebi, sau unul....e bine merge si 3...

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Multumesc fetelor de urari! Cat despre conceput sper acum sa fie momentul cel minunat! Nu pot sa va spun decat ca ieri cand am fost la dus am descoperit ca ma dor sfarcurile si sunt mai rosii si marite. Sanii nu ma dor, doar sfarcurile. Ma spalam si ma gandeam ca ar fi cel mai frumos cadou care l-as putea primi la aceasta aniversare. O sa vedem peste cateva zile daca vin rusii sau nu. sa vina

Mihacour - cum esti ce se intampla cu tine?

Miky - iti tin pumnii!
sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alina, sunt in Z11, inca astept sa vad cand fac Ovitrelul.
Tu cum esti? merge luna asta fara stimulare? a facut sotul tau spermograma?

AH, chiar voiam sa te intreb ti-a crescut temp cand faceai Puregonul? Eu o am cam mare decat deobicei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Fetelor eu cred ca luna asta nu ovulez .Mi-am facut ieri un test,era negativ dar a doua linie era acolo iar astazi cand am facut din nou a doua linie nu mai era deloc si sunt abia in z13 din 27.Se poate oare sa fi ovulat deja? Daca da e clar...fara bebe luna asta...

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Lili, nu ai de unde sa stii... si da, poti sa fi ovulat si sa nu iasa pe test, LH-ul are un varf si apoi coboara, asa ca poti sa faci testul inainte si dupa varful ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lilimara, se poate sa fi ovulat inainte. Legat de testele de ovulatie, ele trebuit facute intre ora 10 si ora 20 (atunci se secreta mai mult LH) si e indicat sa nu bei prea multe lichide si sa nu faci pipi cu vreo 2 ore inainte. Pentru mai multa siguranta, eu combin mai multe metode ca sa aflu cand ovulez: masurarea temperaturii bazale, teste de ovulatie si sunt atenta la simptome.
Irmaria , ar putea sa iti iasa pozitiv daca esti gravida la DPO 10. Incearca testul First Response (scrie ca detecteaza cu 6 zile inainte de intarzierea menstruatiei sau la 7 zile DPO).

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor . La Multi Ani Ella! Sa dea Dumnezeu ca luna asta sa primesti si vestea cea mare, ca vine un bebe la voi. Eu ma chinuiesc cu CM, dureri de toate alea, stare de spirit incredibil de naspa... Abia astept sa treaca ca saptamana viitoare sa ma duc sa imi fac toate analizele inainte de a ne apuca serios de proiectul bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Multumesc fetelor!
Sper sa fi ovulat.Eu de obicei ovulam in z15-16 asta dupa teste.

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Lili - luna viitoare e o noua sansa nu picati in butoi va rog ca va fugaresc O sa se intample si aceasta minune si atunci ..... o sa-i privim cu drag!

Mergi la inceput