Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Ella, bafta la jap-jap, sa fie cu ochisori rezultatul! Vai tu fete ce ma dispera reclama asta cu Nestle cu tipa cu chilotii roz!! Pai pana am citit 3 pagini din capitol mi-a aparut de 3 ori si ea..plus ca mai apare si cand incerc sa postez, sau cand ma loghez! diana 10+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Buburuza Poze |
daaaaaaaaaaa
si pe mine ma disperaaaaaaaaaaaa
sunt agresivi
kitty-27 spune:
fetele am dpn 29 01 2012...ca sa o treceti la prima pagina...
azi am fost sa-mi fac beta...maine am rezultatul si sapt viitoare ma duc la dr...
au inceput sa mi se umfle sanii...si foarte putin ma dor...si dimineeta de-abia ma mai trezesc...in rest...fara greturi...momentan.
4+
kitty-27 spune:
in legatura cu napraznicul...eu il luam inca din ziua a saptea...si am ovulat si in prima luna mi-a venit chiar la 28 de zile...
4+
Mihaelafalt spune:
Buna fetele.
Ce faceti, ati plecat la somnic?
Eu tot moarta de oboseala, incerc sa fac niste referate pentru scoala, acum nu pot intra prea des ca sunt aglomerata cu treaba, scoala.
Va pupic pe toate si astept vesti bune.
Lore ce faci ai ajuns acasa?
Vai ce as vrea sa va dau o veste buna saptamana viitoare.

Doamne ajuta-ma sa raman
si sa am si eu un copil sanatos.
lorena_86 spune:
ceao fetele
am ajuns si noi dar nu prea am avut timp ca imediat l-am si "violat" pe sot
am mucus de vineri
nu stiu daca am mai prins ovulatia dar macar am incercat
ideea e ca nu am avut deloc dureri de burta pana acum, nici intepaturi, nimic
sunt foarte obosita dar maine dimi o sa recuperez si eu si va povestesc mai multe atunci
va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Andreea_AS spune:
Buna seara.
Ma puteti ajuta cu o recomandare pentru un dr. la Regina Maria bucuresti care face colposcopie si ati fost la el/ea?
Mai am ceva timp pana cand sa am din nou burtica, am doar 7 luni de la cezariana si prefer sa mai astept 5-6 luni decat sa se intample ceva.
Am niste teste de facut, o colposcopie...sotul sa faca si el investigatii si abia prin octombrie sper sa se intample(asta daca toate sunt bine).
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Andreea

IANIS STEFAN 14 mai 2007