Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

www.youtube.com/watch?v=z7ZQjEN7QXU" target="_blank">Un filmulet cu Antonia si oglinda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Dulcica Antonia -isi da pupici in oglinda
Multumim fetelor pentru comentarii
Noi am papat -Giuliano , ca eu nu prea stiu ce sa mai mananc pe caldura asta-deja am inceput sa ma topesc.
Am facut o tura de parc dar era vant chiar daca cald -mai rau m-am obosit si eu si Giuliano.
As vrea si eu sa-l vad cat mai repede pe Giuliano mergand dar nu cred ca se v-a intampla prea curand -eu preconizez cel putin 3-4 luni de acum incolo. Nu ca nu as vrea eu -ma tot chinui in fiecare si , il ajut sa paseasca , sa stea cat mai mult in picioruse , sa-si tonifieze muschii dar in conditiile in care el nu merge de-a busilea , cum facem noi ?Nu stiu cand o sa-si dea drumul.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

adorabila Antonia, ce pupici isi trage ea in oglinda...

si Giuliano e un dulce...

roxana, eu nu i-am facut nici un vaccin suplimentar...eu zic sa intrebi pediatrul, dar parerea mea e ca nu are nici o influenta negativa pe viitor..doar ca probabil n-o sa-si faca efectul...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello!!!
LA MULTE LUNITE BEA SI FILIP

A explicat bine ALICE de ce nu e bine sa-i tinem de subrat pe copilasi.Kineto ne-a recomandat ori o coada de mop ori un cerc ca al gimnastelor.

PAUL merge din ce in ce mai bine in picioare,aseara l-a vazut pe Bogdan cum mergea tinut numai de o manuta si astazi toata ziua a incercat si el.

Io nu am vazut unde a explicat Alice... ma puteti ajuta?pls

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

rodi te uiti la meci?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

M-a lasat copilul asta cu gura cascata...Eu ma tot chinui sa il fac sa bea apa si nu am reusit..dar in seara asta dupa o ora de alergatura prin camera a venit la biberon si a baut 150 ml apa...M-a lasat afis!!!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Tare scumpa Antonica in oglinda, o minune de fetita!!1

Anne, nici Vlad nu merge in 4 labe, nu stie sa se ajute de maini (din acest motiv). Sunt copii care merg la un an si 2 luni, sau chiar mai tarziu- considerati perfect sanatosi si dezvoltati normal. Asa ca trebuia sa fie si in delfinariu asta copii care sa umble dupa an - ai nostri. macar la voi se explica intarzierea, ca a fost cu gips,apoi cu proteza.

Azi a facut Vlad 3 pasi tinut de manute, mare minune. Ca il tin de coate mai nou si mi-am tot mutat mainile pana am reusit sa il tin de manutele lui. Dupa care le-am zis unei finute care era la mine ca astia sunt primii pasi pe care ii face asa, de manute. Bai, cum m-a auzit, cum s-a oprit, si s-a lasat pe mine.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby78

M-a lasat copilul asta cu gura cascata...Eu ma tot chinui sa il fac sa bea apa si nu am reusit..dar in seara asta dupa o ora de alergatura prin camera a venit la biberon si a baut 150 ml apa...M-a lasat afis!!!!

Wow, super, deci mai am si io sperante ca va bea si al meu!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

eu stiam ca e mai bine sa ii ti de manute ca sa isi sustina ei toata greutatea si sa calce corect.

mara

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Wow, super, deci mai am si io sperante ca va bea si al meu!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cred ca acum cu caldurile care vin vor bea ei singurei apa ca sigur le va fi sete. Important este sa fim pe faza sa le dam apa...Eu am observat ca afara daca este cald bea cam 20-30ml

Mergi la inceput