Mamici inimoase de Constanta***151***
Raspunsuri - Pagina 6

cris_82 spune:
 neata fetele..
fiquelle sper sa nu va tina prea mult si sa scapati repede de scarlatina
simona ma bucur ca ati gasit actele
Mirunel  
 terorista 

BAZAR

CRIXIA spune:
 Merry, doar atat spui! Intri rar si spui putin! Ce mai faceti voi? 
Noi am fost la Stelutele marii, ca si spectatori, acum teme, mai tarziu inot ...
cum e la plaja, mai ales apa....a incercat cineva?
[font=Script MT Bold]Alexia & Ana

mihaela77O spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui CRIXIA cum e la plaja, mai ales apa....a incercat cineva?  | 
Mihai e veteran,la baie in mare pe anul asta...e buna apa!
MIHAELA
 DE  
 ANDREEA(03.04.1997) SI 
  MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...

batmanita spune:
 salut fetele!
 noi am fost de dimineata la plaja, a fost super,apa mie mi s-a parut putin rece ,pt denis era calda nu reuseam sa-l scot din apa.
 fiquelle denis a avut scarlatina ,la el la inceput au aparut bubitele ,avea limaba incarcata si apoi a inceput durerea de gat si temperatura.
nu v-a trimis la infectioase ,noi am stat 7 zile internati.
 la denis au aparut ziua bubele ne-am dus la d-na dr dar nu era ,asistenta mi-a  spus ca are varsat de vant dar ca sa fiu sigura am fost si la urgenta seara ,acolo mi-au spus ca are scarlatina m-au trimis la infectioase unde mi-au confirmat si l-a internat.
 simo ma bucur ca ai gasit actele ,ce sot detectiv ai!
 crix sunt superbe pozele.
 eu pot sa vin de 1 iunie daca se mai face.
 pupici si wekend placut.

Ontica Camelia spune:
 'neatza!
Va invit la o 
 matinala! ![]()
Mada sanatate Sofiei.
Crix am vazut pozele, suntei ff frumosi. 
Alina cum a fost plimbarea cu trenul?
Despre noi ce sa va spun? Am avut cam a saptamana jumatate pe care am petrecut-o din pacate pe langa "Casa albastra" 
, dupa micutzul de spre care v-am povestit we trecut, s-a dus si sora mamei. Sotul s-a intrebat la un moment dat daca ne-am facut abonament la ei.

Si tinand de asta sa va povestesc reactia Teodorei cand l-a vazut pe ta-su cu doliu in piept : "Tati ai bulina neagra...."
![]()
In rest Alex este f incantata ca au inceput la gimnastica antrenamentele pe muzica, incep sa lega elementele pe care le-au invatat 2 ani.
Eu sunt prinsa cu niste referate examen pentru sesiune, cu traduceri la greu din engleza.
Noi din pacate nu putem ajunge la intalneala  de 1 iunie. 
Va doresc duminica frumoasa!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi 
1 , 2, 3  
Eu, Alexandra  -Elena  & Teodora Lucia 

Fiquelle spune:
 Batmanita, nu ne-au trimis, ca avem pile
 ne-a lasat acasa, izolati. Alex daca e sa faca si el, sigur face, ca deja statea de 3 zile bot in bot cu sora-sa, pana sa aflam ca are scarlatina.
Acum eu stau si ma gandesc daca o fi intr-adevar scarlatina sau o fi reactie la vreun medicament, pt ca ieri, la doar o zi, deja incepuse sa se estompeze eruptia, pe alocuri.
Lui Denis in cate zile i-au trecut bubitele? Ati facut analize in spital? sange, urina?

batmanita spune:
 de bubite numai stiu exact doar ca i-au aparut intai pe burtica. eu eram gravida cand a facut scarlatina, mi-a dat putin emotii dar din fericire nu am luat, poate nu face si alex, eu am facut exudat si mi-a iesit negativ.analize lu denis i-au facut sigur exudat si la sange.
 am stat 7 zile internati ,facea la 6 ore penicilina si dupa externare 4 moldamine,unul pe saptamana cand le-a terminat am repetat analizele i-a iesit aslo mare si a mai facut 4 moldamine ,dupa acestea i-a iesit in limite normale aslo.
 poate la sofia este o forma mai usoara de are putine bubite.
 sanatate .

roxanaz spune:
 neata dragelor
Mada, uff, sa treaca rapid bubitele si sa fiti ok. imbratisari pentru izolati 
Alina, cum a fost plimbarea cu trenul? incantat Luca?
Camelia, imi pare rau pentru pierderea voastra. (simpatica Teo...
)
si noi am fost sambata la plaja, pe Patrick nu il mai puteam scoate din apa... mie zau ca mi se pare rece 
 ieri i-am pacalit cu o inghetata si o plimbare cu telecabina, ca nu mai aveam chef de plaja ![]()
o saptamana frumoasa va doresc!