Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

anamariame, bine le-ai facut, cu datu-n scris

novus, unde pasc cardurile? sa stiu sa rezerv si io un loc manos

azi am stat numa pe net, m-am plictisit de moarte... si mai am de stat pe-aci 3 ore :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chato, ai gusturi la bijuuri !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Salutare, dragele mele!

Imi plec capul pentru cele care o sa ma certati pentru lunga absenta. Motivata sau nu absenta mea a fost justificata de tot felul de lucruri care m-au tinut "prinsa".

Am intrat sa spun LA MULTI ANI copiiilor vostri si sa va doresc sa aveti parte de sanatate si liniste ca sa ii cresteti si mai ales, de fericirea si extazul progreselor lor!

Mi-e taaare dor de voi toate si ma emotioneaza foarte tare cand primesc mesaje de la voi. E grozav sa stii ca ai niste prietene care se gandesc la tine! Multumesc, asadar, tuturor care mi-au trimis sms de ziua lui Bris!

Flori, daca mai esti suparata pe mine, iti dau un maaaare si `mos (cum zice Bris!).

Stiti ca in viata e bine ca niciodata sa nu spui niciodata!!! Dupa ce eu am fost cea care am rugat ca aici, pe forum, sa nu mai postam situatii grave ale unor copii care sunt bolnavi, si pentru asta imi fac mea culpa! Recunosc ca nu am fost niciodata in situatia de a ma implica activ in "salvarea" unei familii si deci, vindecarea unui copil. In putine cazuri, am ajutat cu bani, si atat. UnIn toate cazurile mi-a fost FRICA sa intorc peste timp capul si sa vad daca copilul s-a vindecat sau e mai bine. Am o stare de paralizie cand se intampla nenorociri care ne afecteaza copiii. Asa reactionez - paralizez de teama! Si traiesc cu negare!!!

Din pacate, fetita prietenilor mei, Alia, are cancer. Parintii l-au depistat in aprilie, la foarte putin timp dupa ce a implinit 3 ani. Intre timp, a fost operata in Cluj iar acum se afla in Paris, la institutul Roussy, specializat pentru astfel de cazuri. Dupa cateva analize s-a descoperit ca boala ei este foarte rara - are un cancer rara, progresiv, pentru care este nevoie (la o prima analiza!) de o interventie chirurgicala, chimioterapie si radioterapie si apoi, chirurgie reparatorie. Procesul de chimioterapie va dura cam 9 luni de zile, fiecare zi costand 2300 de euro! Noi am inceput de o luna de zile sa strangem bani. Cand eram cat de cat fericiti ca oameni care au copii si pot, s-au mobilizat alaturi de familie si prieteni pentru a ne ajuta sa strangem niste bani, am primit astazi vestea ca e nevoie de mai mult! Cazul Aliei este prezentat pe site`ul asta: www.aliapop.ro . Inca nu sunt toate informatiile (de astazi!) urcate, dar pana maine, vor fi!

Evident, va rog, va implor, sa o ajutam cu totii!!! Oricat puteti da, nu va uitat ca este prea putin, in comparatie cu suma de care este nevoie! Pentru cei care nu pot contribui cu bani, va rog, dati mai departe informatia! Veti ajuta enorm!

Stiu ca atunci cand am aflat de aceasta nenororcire eram cu ochii in lacrimi si incercam sa tastez in bancomat PIN-ul pentru a scoate niste bani. Mi-au aparut sumele pe care doresc sa le operez si stateam blocata gandindu-ma... oare cat? Oare cat pot da eu pentru a sta cu inima impacata ca am ajutat-o. Ca am incercat. Ca i-am alinat un pic durerea. Mi-am dat seama ca numai daca as avea acele sute de mii de euro de care este nevoie, poate, si numai poate atunci as fi fost impacata. Dar nu ii am. Asa ca, am dat cat am putut in acel moment. In momentul in care am vazut ca oamenii din jurul meu contribuie cu cat pot pentru a o aduce pe Alia acasa cu bine, am inceput sa cred ca pot schimba ceva. Ca frica imensa din sufletul meu se poate transforma in speranta si in vointa de a merge mai departe. Am inteles cat de mult am gresit refuzand sa aflu multe alte astfel de tragedii, chiar daca in acele cazuri nu erau oameni pe care sa ii cunosc!!! Nu conteaza asta! Raul se intampla atunci cand oamenii buni intorc capul, spunea cineva! Si eu regret amarnic ca am facut aceasta schimbare de atitudine abia cand nenorocirea s-a oprit langa mine.

Va multumesc din suflet ca ati ajuns cu cititul pana la randul asta si mai ales, ca am putut sa vin sa va spun despre ce e vorba si STIU ca sunt multe persoane care vor ajuta ca Alia sa implineasca 4 ani cu speranta!

Sorry daca mesajul meu va pare populist sau "prea" umanitar. Sunt la al nu stiu catelea, compus pentru: clienti, prieteni, furnizori, colaboratori, familie, etc... asadar, in fata voastra am considerat ca mi-e cel mai la indemana sa spun exact ce simt!

N-o sa insist sa va povestesc despre ce copil minunat este ALIA, de talentat, de frumos, de... grozav este! Este un copil al unor parinti darmati, al unei mame nebune de durere. Este un copil care a trecut brusc de la joaca, la agonie!

Va imbratisez cu speranta!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Offfffff Georgiana , m-a apucat plansul

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Sorry daca mesajul meu va pare populist sau "prea" umanitar. Sunt la al nu stiu catelea, compus pentru: clienti, prieteni, furnizori, colaboratori, familie, etc... asadar, in fata voastra am considerat ca mi-e cel mai la indemana sa spun exact ce simt!

N-o sa insist sa va povestesc despre ce copil minunat este ALIA, de talentat, de frumos, de... grozav este! Este un copil al unor parinti darmati, al unei mame nebune de durere. Este un copil care a trecut brusc de la joaca, la agonie!

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze!Nimic nu poate fi "prea"umanitar cand e vorba de viata unui copil
Postez acum pe blog meu....gata
Doamne ajuta!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Nu ai de ce sa-ti ceri scuze!Nimic nu poate fi "prea"umanitar cand e vorba de viata unui copil
Postez acum pe blog meu....

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

off, mai georgiana!!

Ca de fiecare data, in astfel de cazuri, eu ma indignez pentru ca: daca o persoana are o boala nu se poate trata in ro, atunci sistemul sanitar ro trebuie sa trimita persoana intr-o clinica (intr-un spital) in care sa poata sa fie tratat, si asta pe banii lui.
Si sint cazuri in care chiar se face, stiu ca Dragos Mostenescu (cel de la TV) cu care am fost colega de "leat" a avut nevoie de asa ceva pt unul dintre copiii lui. Scria asta in blogul lui. Scrie acolo si pasii care trebuie efectuati.
Nu se duce lumea cum si unde vrea si face cheta pentru asta.
Sint rea, poate, o sa spui... nu, nu sint rea, sint doar realista si ma deranjeaza obiceiul asta din ro, sa "cerem". Cererile trebuiesc facute la directia sanitara, nu pe forum, nu pe mail, nu la prieteni si cunoscuti.
Stiu, tu esti prinsa de afectivitatea pe care o ai cu familia respectiva, iar eu gindesc la rece.
Dar sint nu sute, ci mii de copii in acelasi caz ... sau mai rau (mai rau, pentru ca suferinta lor este cauzata de oameni adulti): copii mutilati de mine antipersonale, copii care nu maninca zilnic sau nu maninca deloc etc.

Uite aici linkul
http://www.click.ro/vedete/romanesti/dragos-mostenescu-povestea-fetitei-mele_0_910708987.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

off, mai georgiana!!

Ca de fiecare data, in astfel de cazuri, eu ma indignez pentru ca: daca o persoana are o boala nu se poate trata in ro, atunci sistemul sanitar ro trebuie sa trimita persoana intr-o clinica (intr-un spital) in care sa poata sa fie tratat, si asta pe banii lui.
Si sint cazuri in care chiar se face, stiu ca Dragos Mostenescu (cel de la TV) cu care am fost colega de "leat" a avut nevoie de asa ceva pt unul dintre copiii lui. Scria asta in blogul lui. Scrie acolo si pasii care trebuie efectuati.
Nu se duce lumea cum si unde vrea si face cheta pentru asta.
Sint rea, poate, o sa spui... nu, nu sint rea, sint doar realista si ma deranjeaza obiceiul asta din ro, sa "cerem". Cererile trebuiesc facute la directia sanitara, nu pe forum, nu pe mail, nu la prieteni si cunoscuti.
Stiu, tu esti prinsa de afectivitatea pe care o ai cu familia respectiva, iar eu gindesc la rece.
Dar sint nu sute, ci mii de copii in acelasi caz ... sau mai rau (mai rau, pentru ca suferinta lor este cauzata de oameni adulti): copii mutilati de mine antipersonale, copii care nu maninca zilnic sau nu maninca deloc etc.

Uite aici linkul
http://www.click.ro/vedete/romanesti/dragos-mostenescu-povestea-fetitei-mele_0_910708987.html

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

S-a ajuns la institutul Roussy, TOCMAI PENTRU CA ei accepta acest sistem de decontare. INSA, statul nu suporta IN NICIUN CAZ!!! toata suma tratamentului. NU IN TOATE CAZURILE!!! Voi pune in seara asta pe blogul meu toate aceste demersuri! La asta cred ca te refereai cand ai scris mesajul, nu?

Sigur ca ti se poate parea inutil sa trimit un milion de mailuri cu speranta ca se vor strange banii astia. In acelasi timp, ceea ce fac eu e mult prea putin, fata de oamenii astia care isi vand TOT CE AU sa isi salveze copilul.

Mai mult, am facut un calcul simplu: daca ar da 8000 de oameni 100 de lei... deja urmatoarele 2 luni ar fi ok, pana cand POATE (!!!) se va primi ajutorul din partea statului roman. Mai mult, multi dintre clientii mei care si-au donat 2% din profit prin formularul 230, stiu (si asta recunoaste si statul!!!) ca banii aceia ajung in 60 zile in contul fundatiei fetitei!

Multumesc pentru punctuld e vedere.

Te pup,

Mergi la inceput

Da, georgiana, de demersurile astea e vb.

Puteti incerca si la serviciul social al institutului in care e, pt a cere o acoperire a tratamentului care nu inclus in E112, incercati si www.ligue-cancer.net/article/tout-sur-la-ligue/missions-sociales" target="_blank">aici si www.artac.info/index.php?option=com_content&view=article&id=206:associations-daide-aux-enfants&catid=64:adresses-utiles&Itemid=121" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna fetelor!
La multi ani tuturor copiilor!
am intrat sa va salut si sa va felicit de 1 iunie dar sa va dau si o veste.....
.......in decembrie mai asteptam un baietel
multi multi
imi e tare dor de voi si tare rau imi pare ca nu mai pot intra deloc sa mai schimbam doua vorbe

25 martie 2009

Mergi la inceput