Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete
Pisik admirat reportaj si gandirea pozitiva
Monn sa dea DD sa fie totul bine
Ilinca

...eu de azi sunt somer cu acte...ieri pe o ploaie torentiala (in Ct) taram copil(Bogdi) si tineam si fata in brate..."alergam" dupa ultima stampila si o explicatie scrisa(din care am aflat ca mai aveam co de luat),soferi cretini accelerau cand ma vedeau,abia am reusit sa feresc fata ...dar eu am ajuns acasa scurgandu-ma de apa la propriu .Lor (copiilor )le-a placut foarte mult Isabella ma intreba dimineata daca mergem la apa iar Bogdi punea pelerinele

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, cat a putut rade Sophiphi la giumbuslucurile Anei!
Pisik, foarte frumos ai povestit, si mie mi-au dat lacrimile. Recunosc ca de cand sunt mama sunt de-a dreptul patetica, ma trezesc cu lacrimile siroind cand nici nu ma astept, de ex. la festivalul ala de muzica francofona de care v-am zis cantau doua fatutze un cantecel absolut penibil cu "il faut chanteeer pour toutes les mamans du monde..." si bla bla bla si mie imi tasneau lacrimile din ochi, noroc ca era intuneric, imi venea sa-mi dau pumni de jena si ciuda, auzi tu, sa bocesc la o lalaiala, da' mie-mi curgwau lacrimile siroaie numai gandindu-ma ca si io-s mama si am un copilas fumos pe care l-am lasat dormind acasa si no, ma pisham pe mine de emotie, plangeam de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Dodo, ce tampiti de soferi, cum sa accelereze cand vad o mama cu copii?! Nebunii! Da' e de bine ca esti somer cu acte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ilinca, felicitari! Bine ca ai rezolvat macar asta daca nu p-aia cu bursa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

De cand cu gradinita am trecut la programul de vara. Ne culcam cu gainile la 21 si ne trezim pe la 6...astazi a fost 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dodo, ce tampiti de soferi, cum sa accelereze cand vad o mama cu copii?! Nebunii! Da' e de bine ca esti somer cu acte?

de bine cum sa fie....doar ca privesc partea plina a paharului:ca-mi merge vechimea ,ca stau eu cu Bogdan si sunt sigura pe ceea ce fac si unde-l duc...aceasta a fost solutia cea mai acceptabila pentru acest an caci desi Bogdi are dreptul la insotitor cu salariu primaria nu are bani pentru noi(dar pt statui si concerte ...are multi bani)si ne-a dat in somaj.La anul vom vedea e si Bogdi mai mare trece de clasa 1.Desi stau si ma intreb ce salariu sa am sa platesc si pe cineva sa stea /duca pe unde trebuie?!(eu aici nu am nici o ruda-in Navodari,in Ct am nasii care au servicii si copii)
2.cata incredere sa am intr-o persoana straina ca face ce-i spun cu Bogdi??presupunand ca fata o dau la gradi cu program prelungit
3.Sper sa lucrez(crosetez/tricotez )cat mai mult !!!Si sa fim sanatosi

Las
O zi minunata va doresc!(la noi e nor gros se pare ca va ploua)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete

multumim pt cafea, dodo

felicitari pentru salariul de merit, ilinca! o sa il ai timp de un an, nu?

felicitari pentru terminarea hirtzogaraiei si inceput de somaj, dodo

si io-s bucuroasa ca mi-au intrat niste bani pe care ii tot asteptam (de cind am lucrat in martie, in trei schimburi non-stop) si astia de la contabilitate tot aminau sa mi-i plateasca... in sfirsit, au intrat in cont. Asa ca dau si io de beut Mai am sa ii trag de urechi ca sa-mi dea si recuperarile (si alea le-au facut uitate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, ai vostri asculta??

[...]

Cand o sa si asculte???

Noi trecem prin perioada... "nu veaaaaauu".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Si noi, de ceva timp...

Si cand ii explic ca trebuie, ca nici eu n-am chef, dar asta e! trebuie, ma intreaba "De ce?"

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza! LA MULTI ANI! copilasilor vostri si copilasilor din voi! Va imbretisez cu drag, sa aveti o zi frumoasa!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

De cand cu gradinita am trecut la programul de vara. Ne culcam cu gainile la 21 si ne trezim pe la 6...astazi a fost 5

Si noi Aseara i-am facut baie lui Ianis la 9, se tot mira sotul de ce atat de devreme, eu sculata de la 5 abia asteptam sa ma culc...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput