Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

dyana te inteleg asa de bine,si eu am o stare de oboseala permanenta si lipsa de energie, drept e ca am o infectie in corp de mi-au iesit leucocitele 16000 dar nu stiu daca are legatura, ar trebui probabil verificate ca,fe mg si alte asemenea doar ca analizele nu mai sunt gratuite se pare, cel putin la noi nu se mai fac, naiba sa ii ia. Multa sanatate mamici si sopilasi si multa rabdare,ca avem nevoie...si sa aveti un weekend frumos si linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Sa va zic si eu 2 faze "din putul gandirii", poate se insenineaza atmosfera p-aici.

"Belea e itic mami" = "berea e lapticul lu' mami"

Si 2:
Il aud cum bocane in calorifer. Cum p-aci nu-s calorifere de fonta, ci de-astea mai domnisoare, il intreb:
- Cristi, iar bati in calorifer?
- Nu, cant!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Un si o pt fetele obosite.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Sa va zic si eu 2 faze "din putul gandirii", poate se insenineaza atmosfera p-aici.

Si 2:
Il aud cum bocane in calorifer. Cum p-aci nu-s calorifere de fonta, ci de-astea mai domnisoare, il intreb:
- Nu, cant!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Super tare Injineru' !!! vreau si eu o bere belgiana (pt lapte desigur )
mami

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Sa va spun si eu fraza zilei la Ada : am gasit o cheiei intr-un buuznar si nu stim ce e cu ea , la care ne ajuta Ada : stiu eu, am o idee si noi asteptam ... iar ea a continuat vreau tziti

Se vede ca si-a revenit, alearga prin apartament toata ziua, plus dimineata si seara cand mergem la tratament ca in rest oricum e prea cald afara

Pe unde sunteti fetelor ?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Si 2:
- Nu, cant!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Genial, spirit de observatie dezvoltat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Sa va spun si eu fraza zilei la Ada : am gasit o cheiei intr-un buuznar si nu stim ce e cu ea , la care ne ajuta Ada : stiu eu, am o idee si noi asteptam ... iar ea a continuat vreau tziti

Se vede ca si-a revenit, alearga prin apartament toata ziua, plus dimineata si seara cand mergem la tratament ca in rest oricum e prea cald afara

Pe unde sunteti fetelor ?!!

De Ada nu mai zic nimic pentru ca ceva normal la ea sa scoata cate üna".

Mergi la inceput

Äpropos de oboseala.

E bine la gradi. Vladimir mananca, se joaca si cand il iau seara ii mai fac doar cina. Noi2, astia mari, fiind mai mult plecati peste zi mancat pe unde apucam. Casa arata mai binisor, adica nu mai e asa dezordine cum era inainte. Creierii mei sunt mai bine. Copilu nu s-a imbolnavit.

pana la urma urma investitia in gradi e una buna, macar prin prisma faptului ca nu ma stresez seara ce sa fac de mancare a doua zi.

Sunt convinsa de cand o sa intru si eu cu program fix, adica 9-18, nu o sa mai creierii la fel de odihniti, dar pana atunci mai profit.

Acum sunt tot la targ, nu prea a fost lumea anul asta si nici editurile nu foar chiar prezente. Mai am de stat pana la 22 si apoi ma duc la br, caci piticul e la mama.

Mergi la inceput

Va las si eu niste poze, nu prospete, ca sunt de vreo 2 luni dar azi le-am descarcat abia, asta ca sa nu va speriati ce imbracati eram

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Buna seara fetelor!
Noi am fost in ro la curs intensiv de limba romana, acolo Keutu si-a dat nitel drumul la limba, dar odata ajunsi inapoi, i s-a parut inutil efortul si a lasat-o balta.
Ne-am intors de aproape o saptamana, dar am calatorit noaptea si ne-a luat ceva timp sa ne dezmeticim. In timpul procesului de dezmeticire am fost la cules de flori de soc, asa ca maine va invit la cate un pahar.
Imi pare rau ca au fost multi ghiocei bolnaviori!
Legat de ce s-a discutat pe ultimele pagini, Keutu nu ne paruieste (nici noi pe el), daca e odihnit asculta, nu si daca e obosit/flamand/frustrat/plictisit, daca ridici tonul ai pierdut deja batalia. Nu ii e frica de copiii mai mari, dar fuge speriat de aia cu un cap mai mic ca el, cu suzeta in gura si care merg impleticindu-se.
Pasiuni: udatul cu furtunul (in fiecare seara udam gradina, ar face-o ore integi), aruncat toate mingile din dotare la cosul de baschet (i-am luat alaltaieri un cos mai mare cu suport, asa ca sufrageria noastra e un teren de baschet, asta dupa ce la fiecare loc de joaca nu se dezlipim de cosuri), cu fotbalul am lasat-o mai moale, dar ne jucam cu rachete de tenis de camp, cu palete de tenis de masa (ceva mai mari), cu cele de badminton etc. Cand nu bate mingea, sare continuu in pat, iar cand se odihneste, face tumbe (stiti voi, se da peste cap). Am uitat sa zic ca suntem si mari fani ai spalatoriilor auto. Stam cate jumatate de ora uitandu-ne la cum se invart periile alea.
Gata pt asta seara, mai scriu si maine.
Aaaa, in urma cu vreo 2-3 saptamani nepotul nostru a facut scarlatina. I s-a dat deja demult unda verde sa mearga la gradi, dar eu tot stau cu inima stransa, pe vremuri stiu ca se lasa cu internare in spital. Mada, a trecut oare pericolul? Ca a luat contact cu toate rudele si nu stiu cum sa fac sa ma feresc diplomatic din calea lor.

Mergi la inceput