Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***324***
Raspunsuri - Pagina 10
magdyi2001 spune:
Buna fetelor!
In primul rand imi cer scuze Chatonelei caci nu am vrut sa creez divergente pe aici, sa ne "razboim", nici atat nu a fost intentia mea. Scuze inca odata Chato, am interpretat gresit mesajul tau si poate m-am exprimat si eu mai de-aiurea, data fiind situatia de fata.
In al doilea rand urez mamicii Manuela77 multa sanatate si refacere usoara
si bebelinei mici, bun venit pe lume, sa aiba o viata frumoasa si usoara, fara greutati si necazuri
.
Adrisimo mersi pt lamuriri
.
Flori si Monn va multumesc tare mult pt sustinere
, iar in legatura cu adoptia vreau sa intelegeti o singura treaba si anume ca solutia aceasta a venit intr-un moment de disperare de a salva acel suflet mic. Nu as fi putut niciodata sa iau copilul frate-lui meu de langa ai lui. Daca ei sa presupunem ca ar fi fost pe moment de acord cu propunerea mea, stiu ca atunci cand ea ar fi nascut, nu ar mai fi dat bebele de langa ea nici daca ai fi taiat-o in bucati. Intentia mea a fost ca ea sa nasca acest bb si nicidecum sa il iau eu. Stiu ca a sunat deosebit de aiurea ce am propus, dar credeti-ma ca am facut-o nevoita fiind.
In fond si la urma urmei nici nu stiu ce au facut, caci nu am mai primit nici un telefon. Imi este tare teama ca inevitabilul s-a produs 

si ma doare, ma doare sufletul, ma doare tacerea aceasta a lor 

... Nu stiu ce sa mai fac ca sa nu ma mai gandesc la ei si la bb mic, ieri am fost la sala si am facut putin sport ca sa mai ies din atmosfera asta. In fond asa cum a spus si Ilinca, nici nu stiu de ce mi-au mai spus...
Inchei aici subiectul asta, caci mai mult rau imi face,iar daca aflu ceva va anunt...
Multumesc tuturor de pareri si sustinere
.
Simplyana sa stii ca si eu am probleme cu muschii abdominali, nici la mine nu sunt inchisi, dar din fericire in Belgia nu te baga la cutit atat de usor, doar sa fie foarte grava situatia.
Eu fac acum niste exercitii cu un Kineterapeut si mi-a spus ca treaba asta poate sa dureze si 2 ani de zile pana ar putea reveni la normal. Probleme e ca trebuie sa faci exercitiile in fiecare zi si pe perioada indelungata ca sa se poata vedea ceva. Mi-a interzis cu desavarsire abdomenele, sunt dusmanul nr.1 la majoritatea femeilor care au nascut, indiferent de modul in care au facut-o. Acu nu stiu daca sunt aceleasi exercitii pe care le faci si tu, cu inspiratie, incordarea muschiului perineal si la expiratie pe gura tragerea burtii si mentinerea ei cateva secunde... Apoi cand te ridici din pat din pozitia culcat, trebuie sa te intorci intai pe o parte, apoi sprijin in cot si apoi ridicat, ca si atunci cand erai gravi. Chestia asta ajuta ca sa nu-ti iasa burta inafara. Ridicatul din pozitia culcat, direct in sezut(ca si cum ai face abdomene), nu este recomandata deloc in cazul nostru. Eu mai am pana la sf lui iunie sedinte de terapie si apoi am sa incerc sa le fac singurica acasa, asta daca voi avea timp...
Sper ca ti-am fost de folos cumva, iar daca vrei sa vorbim personal iti las nr meu pe PM si ma suni ca sa-ti explic.
Va pup
! Noapte buna!
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009),
Maria (17.09.2010) si
Theodora(23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... Bucura-te Marie...
Dodo-pui spune:
dragi tufete,
Manuela77

felicitari pentru bb Maria sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca doar bucurii.
Simona
imi parerau de patatina cu masina...dar mai ales de cat e de umblat pentru toate actele
si stiu ca pentru permis(dar nu sigur )trebuie dat anunt si in monitorul oficial de pierdere(dureaza ceva timp pana apare) si cu anuntul si cat ai de plata mergi mai departe...
Novus
imi doresc din tot sufletul sa ajungeti acasa azi
Oli sper ca ati scapat de febra si de tot ce era rau...si sa nu va mai plimbati cu salvare in veci
magdyi2001
Monnvas
ma bucur cand te citesc;Simply
Floric
m-ai facut fericita aseara si multa sanatate lui Rares
Despre e-book
Bogdi a castigat unul aici pe dc www.emag.ro/ebook-reader/ebook-reader-kindle-wi-fi--pKindleWIFI" target="_blank">un e-book readere Kindle...din care le citesc povesti lor sau eu alte carti(am ceva titluri)...dar ce ma bucura cel mai tare e ca in caz de "pericol" am si acces la net cu el
Isabella pare sa fi scapat de raceala...pare.Eu tusesc si-mi curge nasul...
Va doresc o zi superba 

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
chatonel spune:
Neata tufete ![]()
Ce bine e cind incep ziua la servici, pe DC ![]()
Aduc imediat cafeaua, daca tot sint treaza pe-aci, sa nu stau degeaba, sa fiu productiva 
Iaca
, ceai si azi avem tartine de piine cu unt si dulceata de cirese amare si zmeura.
Magdy
imi pare rau ca copiii astia te-au turmentat atita degeaba. Ei aveau decizia in miini si ei au spus ultimul cuvint... nu stiu ce asteptau de la tine 
Simply, asadar esti gata pe impiedicat? :)) Succese! 
Monn, imi pare bine sa te revad ![]()
Simona, imi pare rau de ce ti s-a intimplat ... spor la recuperat actele! (aici se asteapta cca 1-2 sapt, sa "apara" prin diverse locuri, hotii arunca actele in strada si oamenii "normali" le duc la politie cind le gasesc, asa ca se recupereaza in general- mi s-a intimplat si mie sa regasesc un act).
Denisamada cu bratu de carti inca nu aparu pe-aci?
cocufan spune:
neata fetele!
azi sunt foarte fericia si ma gandeam sa o impartasesc cu voi desi ma simt total off topic avand in vedere problemele unor fete![]()
DAR am dat jos 4,5 kg si ce e mai extraordinar
5 cm jos din talie
5 cm jos de peste fund
asta inseamna o masura buna la haine!!!!
inca 1 kg si scap de supraponderabilitate
cocufan spune:
fetele, am si o intrebare.
daca copilul e grasut, nu se incepe diversificarea cu cereale, nu?
of, cu Sorina eram vesnic sub greutate iar cu cea mica sunt peste si nu prea stiu cum sa fac.
deja mi-e foarte greu sa o tin de la o masa la alta si ma gandeam ca peste 2 sapt sa incep diversificarea (va avea 4 luni si e alaptata cu lapte formula)
Gina2008 spune:
Neata, neata! Si multumim de cafea Chato! La tartine nu ma bag. De 1 luna sunt la dieta. Una semi-restrictiva (ca am de tinut a la long...) si am slabit 6 kg!
Mai am "doar" vreo 30
Dar, oricum, pisihicul e bun si sper ca de data asta voi reusi sa dau jos cat trebuie.
Cocufan si eu am avut problema asta cu Calin (avea 4200 la nastere) si din cauza asta m-am ferit si eu de cereale. De fapt, chiar doctorita mi-a spus sa fiu atenta la alimentatie pentru ca poate avea probleme pe la 2-3 ani cu greutatea. Nu i-am dat cereale si nu i-am dat fainoase pana pe la 1 an. Dupa aia, cand s-a stabilizat cu greutatea ii mai dadeam o masura-doua de cereale in iaurt. Acum Calin nu a luat deloc in greutate de la inceputul anului, iar anul trecut, tot anul, a "pus" doar 1.300 (adica cam cat e normal la varsta asta, avand in vedere istoricul lui).
Novus bine ca va externati. Sa stai in spital nu e deloc o fericire. Si bine ca Ada e ok.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Fetele din Bucuresti, vreau sa va invit la
http://www.reclama mascata//avertizare/oraselul-mami/
Eu sunt colega cu fetele care produc revista Mami luna de luna. Au muncit mult pentru targul asta. E la a doua editie si va invit din toata inima daca aveti timp si chef.
Gina2008 spune:
Sorry, nu vroiam sa fiu deplasata cu reclama...
adrisimo28 spune:
gina trimite pe mail-ul comun adresa
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
adrisimo28 spune:
de cateva zile ma trezesc cu un gand Keaaaaaaaa unde esti?, da te rog un semn ca totul e ok. te 
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.