document urgent de formatat
am postat si la sectiunea know how insa nu imi rasp. nimeni si e cam urgent.
nu-s mare experta in programe insa as vrea sa stiu cum pot face sa modific un doc.format pdf.,adica sa maresc scrisul,astfel incat cand il scot la imprimanta,sa fie lizibil mai usor.
mentionez ca fac acest lucru,defapt l-as face,pentru cineva cu probleme de vedere
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Raspunsuri
nyny spune:
Nu ma pricep nici eu foarte bine...imi dau cu parerea... cred ca ai putea sa selectezi textul, sa-l copiezi intr-un document Word si sa-i faci acolo modificarile.
Mamica fericita de Mara si de David
roxanaz spune:
daca fontul este mic in formatul .pdf nu ai ce face. doar sa il printezi si apoi sa il copiezi la o marime mai mare.
Roxana
Laura25 spune:
Poti converti pdf-ul intr-un .doc si sa prelucrezi .doc-ul.
Intra aici si urmeaza pasii http://www.pdftoword.com/ iti va trimite in mail documentul convertit. Succes!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
citat din mesajul lui marius Eu din cate stiu un pdf nu mai este formatabil. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Sigur ca se poate, cu scula de editare de la Adobe, aia care nu e ieftina deloc. Dar merge si cu transformat in .doc pt ce vrea ea, e verificata treaba.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
ntz... nu prea as crede...dar pot verifica...
solutia propusa de tine este Ok numa sa nu existe grafice ... alea num merg din cate stiu + erorile sine qua de "traducere"(a se citi transformare)
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
rrox3 spune:
Se poate modifica. Direct cu Adobe Acrobat (complet, nu doar Reader) sau importat in diverse alte programe.
Daca textul mai este sub forma de text - se mareste fontul, daca este curbe sau scanat se mareste obiectul.
Daca intentia ta este sa printezi in final documentul, mareste-l la printare direct. Exista optiune de scalare in fereastra de Print.
My_Lady0091 spune:
l-am convertit intre timp cu un program.
multumesc!
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |