Iar scandalizare generala
Raspunsuri - Pagina 20
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucialu Denizel, vrei sa-mi spui ceva? in de![]() "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
A, nu, doar m-am lipit de cele 3 cuvinte din mesajul tau :).
ina.click spune:
Eu tot ce vroiam sa subliniez e ca diversi si diverse care n-au reusit sa-si scoata capul din fund inca exista si sunt poate chiar covarsitori numeric, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i consideram si stapani ai propriilor noastre vieti.
N-are decat sa se hlizeasca boratura aia de Voicu pana-i cresc LUI tzatze cu lapte in ele. Asta nu imi modifica mie optiunile si deciziile.
Edit: si n-au decat sa isi intoarca privirile unii si altii pana isi fac capul girofar.
Cel mai frumos martisor: Alex
1 Martie 2011
lucialu spune:
hof! de te citeam cand eram pe punctul sa mi se inece corabiile!
Femeia a facut un gest extrem. Clar. Nu stiu cat va reusi insa in demers, dc nu li se falfaie alora chiar si cu electorale in the air. E super incomod sa alaptezi asa si un bb de o zi. Normal ca majoritatea ne asezam undeva si incercam sa ne ferim de priviri, mai ales ca sa nu fie copilul distras si nici pe noi sa ne simta agitate.
ina.click spune:
![]()
Evident ca nici eu nu ma catar pe roata mare in Herastrau cu o portavoce si nu incep sa zbier:
"LUME LUME! Care mai doriti, care mai poftiti, imi scot o tzatza azi la roata mare! Nu ratati ocazia unica de a ma vedea alaptand! Iata si copilul mancand! Holbati-va acum ca dupa aia plec in turneu!"
Da, inca avem giboni.
Nu, nu consider ca ostentatia e o arma buna in lupta contra lor.
Cel mai frumos martisor: Alex
1 Martie 2011
lucialu spune:

stii care e drama? Ca gibonii astia au fost si ei nascuti si crescuti de femei. Si aici ma infurii.
inbox spune:
Hai ca am si ras pe bune la subiectul asta!!!
Deci, eu nu am dat suzeta copilului decat la doua luni, cand ma fost sigura ca nu face vreo confuzie..bineinteles ca nu a fost interesat de suzeta sub nicio forma. Abia acu la 8 luni, ii ies dintii si l-am gasit cu sezeta in gura bagata invers, cu susul in jos... ai avea o fata mirata cand tragea din ea...m-a amuzat teribil, la putin timp a aruncat-o revoltat...
Nici eu nu alaptez ostentativ, insa , cand copilul meu incepe sa ma caute, cand ma apuca de urechi si se mufeaza la barba mea sau la mana...e clar ca e groasa treaba si tre sa-i dau sa suga, si caut un loc linistit, fiidca altfel, oricat l-as acoperi eu, trage de doua ori si apoi admira peisajul si ma lasa cu tzatza in vant si in vazul tuturor!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui ina.click Evident ca nici eu nu ma catar pe roata mare in Herastrau cu o portavoce si nu incep sa zbier: "LUME LUME! Care mai doriti, care mai poftiti, imi scot o tzatza azi la roata mare! Nu ratati ocazia unica de a ma vedea alaptand! Iata si copilul mancand! Holbati-va acum ca dupa aia plec in turneu!" |
Inlocuieste roata mare in Herastrau cu holul mare in Parlament si LUME, LUME! cu PRESA!PRESA!. Daca schimbam apoi ina.click cu Aniela Pietreanu mai ramane "evident ca nu"?
denizel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Inlocuieste roata mare in Herastrau cu holul mare in Parlament si LUME, LUME! cu PRESA!PRESA!. Daca schimbam apoi ina.click cu Aniela Pietreanu mai ramane "evident ca nu"? |

Ce naiba ai patit, Capcaunule?????
Sabina spune:
eu as face-o si in parlamentul European daca ar trebui sa "make a point", si nici macar n-as fi prima.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
anca_a spune:
Pai daca o colega respectabila de pe forumul desprecopii are asemenea pareri:
| Sa alaptezi un copil de +18 luni in parlament, mi se pare exagerat si , prin urmare a primit ce a cautat, provocand. A vrut demonstratie?...asta e, a primit si raspunsul pe masura. |
| Una mi se pare un bebe si alta un copil de 2 ani. Dar da, m-ar dezgusta sa vad ca face asta ostentativ. |
| Este dezgustator modul in care alegi sa o faci. Toata lumea stie ca oamenii fac sex,e ceva natural, dar asta nu inseamna ca ma apuc sa fac sex pe strada. E natural sa tragi un part, asta nu inseamna ca o voi face cand merg la un teatru. E natural sa alaptezi, dar asta nu inseamna ca voi aprecia o persoana care face asta ostentativ intr-un loc in care, nu ar face-o cotidian ci doar asa, ca sa demonstreze. De ce sa demonstrati? Cine vrea sa alapteze pana la 5 ani, o poate face fara acordul parlamentului. Ma rog, discutia asta e inutila, a mai fost si acum cateva luni si ne repetam... Nu inteleg de ce va oripilati ca nu toata lumea e de acrod cu voi. Alaptati frate pana la 5 ani, daca vreti, e problema voastra. dar nu inteleg de ce va suparati, nevoie mare,cand vedeti ca sunt persoane care aleg altfel. |
| Pai este despre militarea vehementa si agresiva impotriva grobienilor care nu vad ceva nemaipomenit in ostentatia actritei no name, care a gasit o modalitate numa' buna de a crea un mic scandal si a iesi in fata. Cam la fel cum fac si domnisoarele care se apuca acum de cantat. Un mic scandal si apoi piesa ![]() |
apoi ce asteptari sa mai ai de la niste giboni cu trei clase si cu o inteligenta care o concureaza pe aceea a euglenei verzi?!
...
Important este ca respectabila noastra colega nu este dezgustata (ba dimpotriva, as adauga ca este chiar amuzata) de parintii care-si dreseaza copiii la olita folosind patratelele de ciocolata.

in
de