Iar scandalizare generala
Raspunsuri - Pagina 18
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anya Pana la urma subiectul despre ce e? |
Pai este despre militarea vehementa si agresiva impotriva grobienilor care nu vad ceva nemaipomenit in ostentatia actritei no name, care a gasit o modalitate numa' buna de a crea un mic scandal si a iesi in fata.
Cam la fel cum fac si domnisoarele care se apuca acum de cantat. Un mic scandal si apoi piesa

Sabina spune:
nu e vb de reclame la LP, e vb de a nu da LP din maternitate pt ca docotrul are comosion de la nestle
adica comite practic malpraxis pt bani.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
denizel spune:
| citat din mesajul lui ramiris Probabil Aniela Pietreanu chiar nu are de protestat sau de sustinut nimic, a vazut un moment propice pentru a le aduce aminte producatorilor ca exista. S-a promovat carevasazica:). Uite ca acum stiu de ea si cei care habar n-aveau ca exista, deci i-a reusit. |
Se poate sa fie si asta.
Oricum, dincolo de ce si-a propus, a iesit pentru a catraliarda oara in evidenta ce-i aia Romania si cu ce se mananca Ea - incepand cu hors d'oeuvre
a la parlament si terminand cu desert a la lume virtuala.
anya spune:
In maternitate le dadea glucoza, din cate stiu, si chiar daca le-ar fi dat LP, dupa doua zile mamicile sunt acasa si dau de vor ele.
Mai degraba o mare influenta o are pediatrul/asistenta de pediatrie (pe langa "atotstiutoarele" din familie sau forumuri
).
Sabina spune:
Anya, depinde de maternitate :))), unele dau direct LP din pacate.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui daniela_b Aniela Petreanu este actrita si gestul ei este unul exagerat, in mod intentionat. Exagerat si dramatic. |
Claudiu Bleont este actor si gestul lui este unul exagerat, in mod intentionat.
Exagerat si dramatic.
Sabina spune:
capcaunu, sunt f f dezamagita de comparatia ta. Nu zic mai multe ca sunt furioasa, nu=mi inchipuiam ca poti gandi in felu asta
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Lali spune:
| citat din mesajul lui Sabina Anya, depinde de maternitate :))), unele dau direct LP din pacate. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Dar asta nu tine de niste norme interne ale spitalelor, tine de vreo lege ? Eu cred ca si Ministerul Sanatatii ar trebui sensibilizat, acolo se iau deciziile privind protocoalele ce se aplica prin spitale, nu ?
Ca pana la urma daca spitalul prevede in buget x lei pentru lapte praf, daca acesta devine astfel disponibil si nici un protocol sau regula interna nu stabileste altfel va fi folosit cu brio pentru a potoli foamea micutilor urlatori care fac sa tiuie urechile personalului medical.
Momentan exista reguli diferite in maternitati din cate vad eu. Asa cum spuneti voi exista maternitati in care laptele praf este oferit bebelusilor imediat, dar exista si maternitati in care nu se mai face asta de ani buni. Mie spre exemplu, cu toate ca bebe plangea de mama focului si scazuse mult in greutate nu mi s-a sugerat lapte praf. Asta acum 6 ani si jumatate, la Municipal.
denizel spune:
| citat din mesajul lui Lali Eu cred ca si Ministerul Sanatatii ar trebui sensibilizat |
Stai sa vina iarna, Lali. Sa nu le mai dea mana destrabalatelor sa alapteze in public