Scutece Pampers vs. Happy?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

aha...pai am sa cumpar 3 de proba..dar nu cred ca schimb totusi Pampersul cu Happy..pt ca cumatra mea zicea aseara ca a iesit kk din ei..deci nu cred ca sunt asa ok..plus ca sotul nu-i de acord sa ii schimb pt ca zice ca si asa e cald afara unde ii pun scutec si mai gros..si are dreptate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Si eu am folosit cu amnbele fete scutece Happy.Si am fost ff multumita de ele, din Pampers iesea, mai ales vara cind consuma lichide multe.
Mai bine un scutec gros care sa tina decat unul subtire. :)

Decizia iti apartine!

Lavinia

Mergi la inceput

Ms Lavinia, oricum am sa iau sa incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

uite o recenzie despre Pampers, Happy si altele.
Mie cel mai mult mi-au placut Libero, doar ca atunci nu se gaseau p-aici.

Da, stiu sa pun un scutec, exact asa procedam la Pampers, kk iesea pe sus. Iar fii-mea era grasunica bine, in permanenta avea urme pe picioruse

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu fol. babylove, de la dm. dupa ce am inceput diversificarea, nu mai iese kk. inainte facea moale si mai aveam accidente. sunt si mai ieftine si nu au parfum, nu sunt groase ca happy. mie si libero mi se par un pic groase.
am incercat si pampers, happy, alana, puffies si libero :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu am preferat Happy, fiindca mai "hartioase" fiind, m-am gandit ca nu-s impregnate cu atatea "chestii" care sa tina lichidul in interior si care sa irite copilul. Cu Pampers nu ne-am impacat prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

, ma amuza intr-un fel subiectul asta..noi am folosit cand s-a nascut strumful, happy,pana pe la 6 luni, cam groase, dar nu ramanea gelul pe el. Apoi, sotul a zis sa o dam pe pampers ca sunt mai subtiri si mai buni, dar cat gel strang dimineata de pe bietul copilas, numai cele care folosesc stiu sau poate nu , depinde de cat de pisorcosi aveti copii, al meu este. In ambele cazuri, am avut accidente cu caca, pipi, dar cel mai mult la pampers. Acum am primit de la o ruda, o cutie de huggies...mult gel dimineata...tare ma bate gandul sa trec din nou la happy, desi avem si scutece lavabile..dar sunt destul de grosute si ma gandesc ca o sa-i fie prea cald.

Mergi la inceput

Buna Angie ..da faza cu gelul se intampla si la noi uneori dimineata..dar ff putin si rar asa incat n-am facut niciodata din asta o problema...sa vad pe unde gasesc Happy sa cumpar cateva bucati..k un bax nu ma incumat sa iau...eu ma numar pt norocoasele care n-au avut probleme cu Pampers asa ca nu din cauza vreunui aspect legat de calitate i-as schimba ci mai degraba din cauza pretului..dar totusi cred ca n-am sa o fac...Mie imi plac ff mult ca sunt subtiri si nu prea se vad din haine plus ca e si ff cald si sa stai cu ditai scutecul la fund cred ca e al naibii de incomod..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Eu sunt fan pampers ,sunt f mutumita de ele am cumparat toate nr posibile si am crescut 3 copii cu ele ,s-au iritat de numai dar nu din cauza scutecului ci de la diaree,kk acid sau daca nu -i schimbam la timp insa bepanthen e solutia ..ceai de musetel si dat cu bepanthen unguent si ii trece garantat...am incercat si eu happy,huggies si de alea care se gasesc la kaufland care incep cu W hai c-am facut dea reclama merit un premiu

Mergi la inceput

Hai sa va zic experienta cu Happy...ca numai happy nu e...ma duc in Carrefour in seara asta ca sa compar preturile..si sa vezi surpriza doua bax-uri de Happy a cate 54 buc , deci 108 buc costa 98 lei...Un bax Pampers a 100 buc costa 94 lei...Deci ramanem clar la Pampers!!!!

Mergi la inceput