Scutece Pampers vs. Happy?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ii ceri cumetrei tale 2-3 scutele sa le incerci. Eventual la schimb cu Pampers.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ar fi o idee daca finuta era de-o seama cu Iustin..dar e mai mica cu 5 luni deci poarta scutece cu un nr mai mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mda, ai dreptate, nu mi-am dat seama

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Eu am folosit Pampers mereu. Am primit de la nasa fetitei un pachet mare de Happy. Nu pot sa zic ca nu mi-au placut, dar am decis pe Pampers in continuare. Nu s-a iritat de la nici unele dar Happy mi s-au parut mai mari si mai putin elastice. Intradevar, Pampers mi se pare ca o strange putin. Deci au si bune si rele.
Cumpara un pachet de Happy si daca nu ii sunt bune revii. Le poti folosi noaptea eventual. Trebuie sa incerci ca sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Pai am sa le incerc sigur..dar faptul ca sunt mai groase si mai putin elastice sunt deja un mare minus pt mine... :(...am noroc de un copil slabut asa ca nu il strang deloc..si folosim Pampers nr 4 de la 6 luni si atunci am schimbat nr ca iesea pisu noaptea..nu pt ca l-ar fi strans..acum suntem la nr 4 si vom mai sta mult si bine cu nr asta pt ca aproape suprapun benzile la talie...la picior sunt ok..nu-l strang deloc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Si noi folosim tot Pampers de la nastere. Nu ne strange de picioruse decat daca, din cauza vitezei, nu-i bag pe dinauntru marginea (dupa ce i-am prins benzile laterale, se baga cu degetul tot "volanasul" ala inauntru, in asa fel incat, la sfarsit, scutecul sa arate exact ca un chilotel). Asta am citit-o la inceputurile noastre intr-o carte de ingrjit bebelusul. Si deca procedam asa, nu avem parte nici de accidente neplacute, nici de urme pe picioruse. La fel se controleaza tensiunea benzilor laterale: daca intra un deget, e ok, altfel este prea strans/slab.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Multumesc Littlelight.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui Littlelight

Si noi folosim tot Pampers de la nastere. Nu ne strange de picioruse decat daca, din cauza vitezei, nu-i bag pe dinauntru marginea (dupa ce i-am prins benzile laterale, se baga cu degetul tot "volanasul" ala inauntru, in asa fel incat, la sfarsit, scutecul sa arate exact ca un chilotel). Asta am citit-o la inceputurile noastre intr-o carte de ingrjit bebelusul. Si deca procedam asa, nu avem parte nici de accidente neplacute, nici de urme pe picioruse. La fel se controleaza tensiunea benzilor laterale: daca intra un deget, e ok, altfel este prea strans/slab.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Draga Littlelight,

Dupa ce am citit postul tau am avut un moment subit de "everything is illuminated".
Apoi mi-a venit sa-mi dau
Apoi mi-am dorit sa te pot pupa, dar nu pot, deci poftim:

Eu si Alex cel cu dungi pe bulane iti multumim frumos.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Buna ziua fetelor...:))..mai am o intrebare...eu folosesc inca de la nastere pt Iustin scutece Pampers...O singura data am luat Puffies si n-am fost prea incantata de ele intrucat mi s-au parut mult mai groase si mari ca Pampers...Cumatra mea are o fetita de 6 luni jumatate (finuta mea ) si s-a decis sa cumpere scutece Happy pt ca sunt considerabil mai ieftine ca Pampers...Intrebarea mea pt voi cele care ati folosit ambele marci care e mai ok?..Am inteles ca Happy sunt mai mari si mai groase...Se irita copilul de la Happy? E asa o mare diferenta de grosime? Mai ales ca acum vine vara si ma gandesc ca un scutec cu cat e mai subtire, cu atat e mai bn pt copil..+ ca se vede rau un scutec gros prin hainute...

Astept pareri!

Nu stiu cum e varianta noua de Happy, asta de-i tot face reclama la TV. Happy varianta veche erau nasoale. Grosolane, fara benzi elastice.

Pufies, pentru noi, au fost excelente.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Buna!
Noi folosim inca de la nastere Pampers, dupa 1 an am cumparat cateva scutece de proba de la DM si au fost OK dar m-am intors tot la pampers. De curand am cumparat Happy dar am fost dezamagita pentru ca fetita s-a iritat pe spate caci sunt mult mai inalte decat scutecele Pampers, plus ca sunt mao groase si ni s-a intamplat de 2ori sa iasa kk pe langa si in seara asta m-am intors iarasi la Pampers. Nu mai vreau sa mai incerc alte scutece prea curand...poate scapam de ele.

Mergi la inceput