Ce facem vara asta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Daca 25-30 de grade e canicula, atunci ce fac cei din tarile calde care nu au nici creme solare, stau numai in casa jumate de an?

Inteleg sa nu tii copilul in soare la prinz si fara palariuta, dar in rest preocuparea ta este exagerata. Nu iti spune nimeni sa te critice, ci ne spunem toate parerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

narcisam si ce faci cu copilu la mare in intervalul 9:00-19:00 cand nu mergeti la plaja ??
mai bine mergeti in septembrie, atunci puteti sta linistiti toata ziua la plaja (de fapt, abia pe la ora 10 se incalzeste )

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

O luam si pe mama mea cu instructajul facut de acasa si nici nu stam decat cateva zile.
Sincer acum eu ador sa inot dar am mari probleme cu soarele. Imediat ma prajesc de ma fac numai rani. Noroc ca acum au aparut cremele astea cu factor de protectie mare.
Mai am si pistrui care de la soare se imultesc ca naiba. Si ca sa punem capac ma mai fac numai bubite pe mine. La fel si baiatul.
Iar noaptea daca sunt mai mult de 27 de grade ma trezesc pt am impresia ca ma sufoc. Asa ca noi am dat deja drumul la AC.
Sotul meu in schimb doarme si la 40 de grade bine mersi.
Fiecare dintre noi suntem diferiti....

Mergi la inceput