Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Burtica mea nu se vede asa... de jos, cum am vazut la multe fete gravidute. E toata rotunda si arat exact a om balonat, cu toate ca nu ma simt balonata...

10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Mneatza fetelor!
Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate pentru fiul meu!
Acum e bine! Mama mea se ocupa de el si o face intr-un mod induiosator!
Doamne , ii iubesc asa de mult cand ii vad cum se alinta unul pe altul!
El o pupa pe mama si-i zice c-o iubeste mult si mama e topita dupa el!
Doamne, n-as fi crezut niciodata ca poate exista o iubire mai mare decat cea a unei mame pentru copilul ei... e cea a bunicei pentru nepotel!!! ( nu-mi sariti in cap va rog..dar eu asa cred acum... il iubesc enorm pe fiul meu, mi-as da si viata pentru el, dar am senzatia ca mama mea il iubeste infinit mai mult... daca asta se poate masura... sau hai sa zic mai bine... altfel)

Arleza, referitor la infectia ta urinara, ai facut bine ca ai luat no spa... medicul meu mi-a zis pentru dureri de rinichi tot asta se da in sarcina...dar daca e infectie trebuie luat antibiotic!
Insa... iti recomand pentru inceput sa consumi multe lichide, mai ales ceai de cozi de cirese sau de matase de porumb!
Stiu cazuri de infectii cu Ecoli in primele 12 saptamani care au scapat asa... fara sa ia antibiotic!
Referitor la eco... si eu am facut aproape saptamanal... si inca sunt stresata... sanii si la mine sunt mult mai moi decat la prima sarcina... te inteleg perfect cu grijile...
Dar la tine nu misca inca? Eu asa ma calmez c-o simt... e adevarat trebuie sa ma concentrez bine ca sa simt miscarile... dar le simt...

Iti doresc sa iti fie bine!

Mada... succes mult la eco! O sa fie bine, ai sa vezi!

Referitor la burtica... la mine e foarte evidenta... deja imi cedeaza lumea locul in mijloacele de transport! Culmea e ca n-am luat decat 0,7 kg pana acum. Sper sa ma tin asa pana mai spre 7-8 luni!

Referitor la cirese romanesti eu am gasit in pta Dorobanti cu 80RON si mi s-a parut enorm, capsunile erau 55 RON.
Pana acum am mancat capsuni turcesti sau grecesti (mai bune cele turcesti) aproximativ 10 RON/kg si ieri am gasit si cirese la 25 RON/kg tot de import! ( dar f bune).

Carola fruntea sus iubita! pana la urma totul se rezolva si tot raul e spre bine! Numai ca atunci cand avem o problema noua ni se pare ca s-a sfarsit pamantul.
Eu am reusit ulterior sa vad in tot ce mi s-a intamplat rau si partea pozitiva!
Dumnezeu stie ce planuri are cu noi si cum ne va fi noua mai bine, chiar daca pe termen scurt trebuie sa suferim!
Fruntea sus, treci printr-o perioada minunata, nu lasa pe nimeni si nimic sa te faca sa crezi/simti altfel! Esti speciala!
Va pup pe toate si va astept cu vesti f. bune!

+15 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna dimineata la amiaza si de la noi!
Vad ca vb de fructe...sunt sngurele care le manc fara sa-mi fie rau...capsuni cirese nectarine caise si rodie preferatele mele!
A sa nu uit am inceput sa dau tarcoale mare la inghetata?
Cine vine in grecia in concediu?daca ajungeti prin atena...anuntati!
Si noi stam aici nu plecam anul asta nicaieri desi am nunta in tara,nu ma duc mi-e frica de drum!o sa ne plimbarim pe-aici!
anna-mama,multumesc de raspuns sper sa scap si eu indata de ele ca tare greu e...oricum nu e asa ca la inceput,au inceput sa se mai rareasca!
Lia73 succes la cerclaj,!
toate burticile...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia79

Mneatza fetelor!
Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate pentru fiul meu!
Acum e bine! Mama mea se ocupa de el si o face intr-un mod induiosator!
Doamne , ii iubesc asa de mult cand ii vad cum se alinta unul pe altul!
El o pupa pe mama si-i zice c-o iubeste mult si mama e topita dupa el!
Doamne, n-as fi crezut niciodata ca poate exista o iubire mai mare decat cea a unei mame pentru copilul ei... e cea a bunicei pentru nepotel!!! ( nu-mi sariti in cap va rog..dar eu asa cred acum... il iubesc enorm pe fiul meu, mi-as da si viata pentru el, dar am senzatia ca mama mea il iubeste infinit mai mult... daca asta se poate masura... sau hai sa zic mai bine... altfel)

Arleza, referitor la infectia ta urinara, ai facut bine ca ai luat no spa... medicul meu mi-a zis pentru dureri de rinichi tot asta se da in sarcina...dar daca e infectie trebuie luat antibiotic!
Insa... iti recomand pentru inceput sa consumi multe lichide, mai ales ceai de cozi de cirese sau de matase de porumb!
Stiu cazuri de infectii cu Ecoli in primele 12 saptamani care au scapat asa... fara sa ia antibiotic!
Referitor la eco... si eu am facut aproape saptamanal... si inca sunt stresata... sanii si la mine sunt mult mai moi decat la prima sarcina... te inteleg perfect cu grijile...
Dar la tine nu misca inca? Eu asa ma calmez c-o simt... e adevarat trebuie sa ma concentrez bine ca sa simt miscarile... dar le simt...

Iti doresc sa iti fie bine!

Mada... succes mult la eco! O sa fie bine, ai sa vezi!

Referitor la burtica... la mine e foarte evidenta... deja imi cedeaza lumea locul in mijloacele de transport! Culmea e ca n-am luat decat 0,7 kg pana acum. Sper sa ma tin asa pana mai spre 7-8 luni!

Referitor la cirese romanesti eu am gasit in pta Dorobanti cu 80RON si mi s-a parut enorm, capsunile erau 55 RON.
Pana acum am mancat capsuni turcesti sau grecesti (mai bune cele turcesti) aproximativ 10 RON/kg si ieri am gasit si cirese la 25 RON/kg tot de import! ( dar f bune).

Carola fruntea sus iubita! pana la urma totul se rezolva si tot raul e spre bine! Numai ca atunci cand avem o problema noua ni se pare ca s-a sfarsit pamantul.
Eu am reusit ulterior sa vad in tot ce mi s-a intamplat rau si partea pozitiva!
Dumnezeu stie ce planuri are cu noi si cum ne va fi noua mai bine, chiar daca pe termen scurt trebuie sa suferim!
Fruntea sus, treci printr-o perioada minunata, nu lasa pe nimeni si nimic sa te faca sa crezi/simti altfel! Esti speciala!
Va pup pe toate si va astept cu vesti f. bune!

+15 Ioana Teodora

bobitza mea

sa-ti traiasca mama
este o persoana deosebita dupa cum vb desprea ea

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

concediul meu il voi petrece in pat
imi inchipui ca-s la plaja
imi mai dau cu nitica apa pe ochi si gata
aaaaaaaaaa, inainte ii pun un pic de sare sa para de mare

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

La mine doar eu imi vad burtica...,cine ma vede si stie ca is insarcinata ma intreaba oare unde sta cuibarit bebe?
Oricum eu cred ca de acum incolo o sa inceapa sa creasca...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La noi ciresele sunt 16 euro kg sapt trecuta au fost 30 eurokg avem si noi niste scoruri de va doare capu....

Insula e superba fetelor cel putin Phafosu parca e Paradis dar sa stiti ca avem scoruri tare piperateEu stau cam la 10 min de Larnaka.Daca treceti pe aici da-ti un semn si ne vedem la o cafea.

Ptr listuta UM 20 martie si Dpn 20 decembrie

Si mie mi se vede burtica asta ptr ca eram slaba acum parca am un balnos mic

Fetelor bb meu are 30mm nu e cam marisor? mie asa mi se pare....

Fug la treaba maine imi vin prietenele din ro ptr ziua mea ,si-au luat bilete inainte sa raman graviduta , asa ca sarim cluburile si betiile si o sa le fac cinste cu un fresh de care vor ele

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
10 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Multumesc Lia! Este o persoana extraordinara mama mea!
Si nu numai eu spun asta ci toata lumea care o cunoaste!
Si felicitari Lia pentru optimismul tau! E minunat ca ramai asa de pozitiva!

Referitor la concediu... si eu cam sufar ca nu prea m-as deplasa... cred ca ma duc cateva zile la Mamaia... mai peste vreo luna doua!

+15 Ioana Teodora

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am revenit ... am mai fauct si altele intre timp, nu numai dus copilu' la gradi .

Wooowww, ma crucesc la 16-30 euro/kg de cirese. Zic si eu, da' ce-s din aur?? Domne sfinte!!! Aici sunt 3-4-5 euro/kg. Am mancat de pofta, da' inca nu asa cum vreau eu, castroane intregi . Imi plac la nebunie.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Multumesc pentru ideile de concediu. Bella m-am uitat trecator la resortul acela din Mamaia. O sa il am in vedere. Eu tind pina acum la Vega, dar trebuie sa se miste domnii soata si cu vecinu mai cu avant ca sa faca rezervari.

Georgia imi pare rau de piticul tau. Noroc ca are cine sa te ajute si este cerd ca persoana cea mai indicata.

Lia bafta la cerclaj.

Diana nu stiu daca in Zalau aveti Carrfour, dar eu de acolo am luat tone de stickere. Daca esti in pana rau da-mi datele tale si iti trimit, ca la al meu copil nu functioneaza. La el recompensele trebuie sa fie sub forma sociala, daca pot spune asa, sa mearga la mall, la cora, la matusi-sa, la vecina la, la, la...isi gaseste el de duca.

Carola

Mada hai ca mai ai putin si ajungi sa iti vezi cupilul care cu siguranta este bine. Lasa si tu internetul de o parte.... Intrebai pina cind sta fiecare la serviciu, pai eu mi-am propus sa stau pin ala mijlocul sau sfarsitul lunii viitoare, duca care intru in medicale alternate cu 1 sapt de lucru si pe urma in concediu de odihna si concediu de maternitate. Stiu ca in franta nu merita sa faci ce fac eu aici, dar pe mine nu ma afecteaza la nivelul venitului dupa nastere daca stau mai mult sau mai putin la servicu inainte de a naste. Eu oricum o sa stau 2 ani acasa cu copilul si aceiasi 1200 RON ii iau indiferent de venitul realizat anterior.

Chiar, cit are de gand fiecare sa stea acasa dupa nastere?

Mergi la inceput