Prima bicicleta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Binevenit subiectul, taman vroiam sa va intreb ce bicicleta sa-i iau mandrei mele de 5 ani, eram in dilema daca sa fie cu roti de 16" sau de 14". Inclin sa cred ca de 16 ar fi mai ok din ce spuneti voi. Nu pot s-o iau cu mine pt ca vreau sa fie surpriza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu tot zic ca pe 14' la varsta asta ar fi ok, se invata mai repede, si am vazut ca baietii intradevar merg pe bici mai mari decat fetele. Daca erai din Cluj ti-o dadeam pe a noastra de 16' sa vezi cum e, ca Petra nu mai vrea acuma sa urce pe ea. Cand era cu rotile ajutatoare era super ok, cum a invatat sa mearga fara rotile alea asa baga o viteza si nu vrea sa inteleaga ca daca pedaleaza mai rar are echilibru si asa si are problema cu frana, cum scriam anterior.
Anul trecut nu ajungea jos cu picioarele de pe cea de 16'.
Depinde si cat e de inalta Miruna.
desi noi am invata pe Pegas

Mergi la inceput

Codruta, are 114 cm. Ma gandesc s-o masor cu o sfoara ceva la craci si sa vad cu sfoara pe bicla daca ar ajunge jos cu picioarele

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

da da, buna idee ...
Eu parca o vad acuma pe Petra cum sare de pe bici in viteza ca nu stie opri...:)))... Trebuie sa o mobilizam cumva, ca tatas-o e endurist si tine la mandria lui s-o vada ca merge bine pe bici. Cand zicem hai cu bici, ea: "nuuuu, cu rolele ca ma stiu mai bine"

Mergi la inceput

Va tin la curent cu evolutia evenimentului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

noi avem de la decathlon, sincer alta nici nu i-as lua, pana si dimineata la gradi, cu bicicleta merge
chiar ieri am vazut ca au modele mai noi, alb cu roz pt fetite si cu scaunel puapusi in spate, dulci rau de tot
a noastra e roz cu galben, i-am luat mai multe accesorii in timp pentru ea, cos in fata , cric..., ma rog
e de 16' ca marime, la anul singur nu ii mai vine, dar si modelul este pentru grupa 4-6 ani, ea avand 6,8 ani

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Gata, am rezolvat cazul

I-am luat una de 16" de la Decathlon, alb cu roz, foarte "zdravana", cel putin asa pare. Plus accesorii, suport pt sticluta cu tot cu sticluta, scaun pt papusa, casca, etc. N-am gasit cosulet, avusesera dar nu mai aveau acum. Dar sunt multumita. Iar Miruna e in al noualea cer de bucurie

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

super, cum spuneam cele mai bune acolo le gasesti.
sa va fie de bine si la cat mai putine busituri.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mada

super, cum spuneam cele mai bune acolo le gasesti.
sa va fie de bine si la cat mai putine busituri.

Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008
Ilinca si Rares

saru'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikybr spune:

Salut
Am cumparat acum 5 zile o bicla de 12 Anastasiei (3 ani) cu care am incercat in fiecare seara mersul pe bicicleta. Si...nimic.
Pur si simplu cand pedala e pozitionata sus, ea apasa spre inapoi si astfel nu inainteaza. Ma gandesc ca fie nu are suficienta forta sa apese bine, fie bicicleta nu e buna (ma indoiesc), ori poate trebuia sa ii iau una cu saua lunga. Voi ce parere aveti? Help!

Mergi la inceput