Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Vreau sa ii transmit celei ce mi-a scris MP folosind nick name-ul "trombofilia" (habar nu am am cine este cea care mi-a scris, fiindca sunt multe fete care au user-ul si parola comun/comuna), ca daca vrea raspuns de la mine, sa isi foloseasca nick name-ul de pe forum (am sters mesajul ce l-am primit sub nick name-ul comun); sau sa imi scrie pe balantatm@yahoo.com . Nu raspund celor ce se deghizeaza, imi pare rau!
Plus ca cred ca este impotriva regulamentului ca nick name-ul comun sa fie folosit in alt scop decat la deschiderea noului capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

simonia am primit, multumesc. acum diger informatiile.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbereth spune:

Buna din nou!
Am reusit sa ajung si eu la dna Uscatescu. Am primit rezultatele la analize, dar nu prea reusesc sa le identific pe toate. Poate ma ajutati voi cu niste raspunsuri va rog...
Acestea sunt cele pe care nu le identific:
AP 121 (valori normale 70-140)
LA1 54,8 (valori normale 30-44)
LA2 40,6 (valori normale 30-38)
LA1/LA2 1,34 pozitiv (valori normale <1,2)
ProCGlobal 0,70 (valori normale >0,8 cutt off 0,8)

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna fetele!

Elbereth, nu stiu ce este AP-ul, dar LA1, LA2 si raportul LA1/LA2 se refera la lupus anticoagulant, nu inseamna neaparat ca ai o problema ci poate fi si din cauza unei infectii urinare (sau ceva nisip pe care il elimini), a unei infectii dentare, pe scurt orice inflamatie/infectie determina o crestere a acestor parametri. Din cate mi-a spus la Fundeni, ProCGlobal arata o problema de trombofilie. Asa am avut si eu analizele initial, apoi LA a devenit normal (dupa ce am rezolvat niste probleme dentare) si am ramas cu ProCGlobal care este 0.4 chiar sub tratament cu Aspenter si vitamine (am repetat analizele de cateva ori). Apoi am fost la Synevo si am aflat ca am mutatiile din semnatura. Acum trebuie sa sapi mai departe pentru alte raspunsuri. Curaj, va fi bine!

Sa aveti un we frumos !

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_m spune:

simonia, multumesc ptr. raspuns si spune-mi,te rog, unde crezi ca este mai bine sa fac analizele la spital (sectia genetica sau hematologie?)sau la vreo clinica privata si pe care le pot face ptr. inceput; stau destul de rau cu banii, am cheltuit o gramada cu ultima sarcina:colposcopie, 2 histeroscopii, etc. eu avand un spotting 1-2 zile inte CM si dr. a vrut sa vada ce.
Vreau sa va spun ca mi-a venit CM... cu intarziere de 15 zile si habar n-am ce-i cu intarzierea asta. Este al 2-lea dupa chiuretajul de la ultima sarcina pierduta si ma cam inteapa in dreapta jos.

ps: nici mama, nici sotul meu nu sunt de acord cu atatea analize (mai ales ca dr.nu mi-a dat)...duc lupte cu ei...dar stiu ca trebuie

Mergi la inceput

MeAlex, multumesc de raspuns.Banuiam si eu ca LA se refera la anticoagulant lupic, credeam ca o sa aflu mai multe detalii.
Cat despre probleme.. eu am deja o mutatie genetica, asa ca analizele mele au clar legatura cu trombofilia, din pacate.
Am primit deja tratament de la Fundeni. Acum.. sa vedem cu vor merge lucrurile in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

nu am facut inca histeroscopia .
lucreaza cineva intr-un laborator medical?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

QiaoBing, saru-mana! O sa iti scriu PM cu mai multe detalii, legate si de poze (m-am gandit deja la asta).
Balanta draga, poate din greseala o fi fost chestia aia cu 'trombofilia', o fi uitat sa se delogheze. Eu, Denisa, Alla si inca o fata (dar nu mai stiu care) - noi avem parola, pe langa Miki-Miki, bineinteles. Pe care o si salut, cu ocazia asta.
Bigsister, acum inteleg.... of, sistemul medical si invatamantul ar fi singurele motive pt care as pleca din Ro. Unde am nascut eu cica este spital care incurajeaza alaptatul, adica: nu permit suzeta si dau laptele praf suplimentar cu seringa, pe langa sistemul de rooming-in - la cezariana doar dupa ce iesi din reanimare. In rest... nimic. Sprijin trebuie sa ceri tu pana intri in depresie, cum a fost la mine la primul copil, cand plangeam o data cu el - el de foame, eu fiindca nu reuseam sa ma mulg si sa ma masez ca sa se desfunde canalele. Am avut mare noroc cu o infirmiera, la fel si acum. Care ma ajuta pe ascuns, fiindca nu avea "competenta", si asistentele se "ofticau" ca nu luau ele atentiile pe care le primea ea de la mine.
Apropo de refuzul sanului, unii bebei au acea "ata" de sub limbuta mai scurta, ceea ce nu le permite sa suga si biberonul ramane singura solutie. La voi cum este? Poate si asta e un motiv.

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Am uitat sa va spun ca am fost azi la analize, baiatului i s-a recoltat usor, a fost atat de curajos incat nici macar o lacrima nu a varsat, insa fetitei nu a reusit sa ii recolteze. Cica i-ar fi nimerit vena, a curs putin si s-a coagulat f repede si de aceea nu a mai venit sange. Mie imi place sa cred ca de fapt a nimerit vena si apoi a scapat-o sau a strapuns-o, fiindca altfel, daca este cum a zis asistenta, incep sa ma gandesc la trombofilie si la micuta si nu vreau!!!! O sa incercam sa luam niste fenobarbital pt icter, la recomandarea medicului, si daca nu trece in cateva zile incercam din nou sa recoltam. Am plans ca bleaga dupa ce am iesit de la synevo, cu gandul la trombofilie... apoi am incercat sa ma incurajez singura, am tras aer in piept, si am privit inainte.

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

floaredemac eu cred ca e imposibil sa se coaguleze atat de repede sangele si sa nu mai curga! Exista doua posibilitati dupa parerea mea:
1. S-a intamplat asa cum ai presupus si tu: i-a prins vena si apoi a scapat-o.
2. Se poate intampla, din cauza fricii/a stresului (si - in cazul micutzei - situatia asta a fost una de stres pt organismul ei) sa se produca o vasoconstrictie atat de puternica incat sa nu mai curga sange pe vena respectiva.
Eu zic sa nu te mai gandesti la lucruri rele

Mergi la inceput