Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

Buna! pupici de la mine

danezza daca se rezolva si este totul ok, iau tot ce-mi spune medicul

anioana stiu despre AMH peste limita = SOP.. ma gandesc ca poate scap fara drilling ovarian

ciumpi subscriu la ce ti-a spus danezza

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Buna fetele , imi cer scuze ca nu am mai intrat dar am fost prinsa cu munca si seriale (am dat de un site unde vezi toate sezoanele si m-a cam prins, m-am uitat la Grey's anatomy)

Nu am ramas insarcinata de la Sovata, cred ca nici nu am ovulat in luna aia, acum am facut o mica stimulare pentru maturarea ovulului si clexane din ziua 10, sa vedem cum o fi si luna asta daca nu luna viitoare si tot asa.

Am conoscut o fata care a pierdut 4 sarcini si acuma e in 6 luni cu ajutorul heparinei, se simte bine si nu are probleme cu sarcina, merge la lucru.... se cam invineteste la picioare, spune ca un pic sa se loveasca si, si apare vanataia.

Va doresc o saptamana usoara si implinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori_m spune:

suzieq, spune-mi la ce dr. hematolog mergi in Tm. Eu am aflat de la fete de dr.Gug -genetician, dar nu am putut ajunge pana acum, nu mi-am facut inca nici o analiza. Urmeaza sa merg sapt.viitoare la dr.Grigoras. Tu la ce ginecolog mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanasi spune:

Fetelor, am vorbit cu d-na asist. Viorica despre anti-factor X; m-a lamurit. Mi-a spus ca e normal ca la 12 ore de la injectare sa iasa 0, sa nu ma sperii si sa nu repet analiza. La Fundeni se pare ca au un sistem mai sensibil, care depisteaza urme de heparina si dupa 12 ore.

Mi-a spus ca, sub nicio forma sa nu sar injectia de la ora 8-10, asa cum ma gandeam eu (s-o fac la 4 dimineata),iar data viitoare cand ma duc la Synevo sa fac jumate de injectie seara, jumate la 6 dimineata. Oricum, mi-a zis ca anti-factor X se coreleaza cu D-Dimerii.

Mi-a zis ca sapt. asta dansa nu e la Fundeni, iar d-na doctor vine de maine doar.
Aristica, mersi de incurajari, te pup.

MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml

insarcinata in 9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Fetelor, lasati injectiile ca sunt prescrise doar ca sa vanda d-na dr U clexane... ia uitati ce se abereaza pe aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152790&whichpage=4
Si eu, mai isteata, imi pierd timpul raspunzandu-le!
Va pupam pe toate, azi am implinit 2 luni si ne pregatim de botez luna viitoare!

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Floricico nu te mai enerva degeaba. sa iti fie sanatoasa bebelina si sa nu planga la botez WOW, ce trece timpul.
Ma mai uit si la fetele din odisee cu mine ca a aparut deja primul pitic si ma apuca asa o nostalgieeee. Pt mine timpul parca sta in loc, zi de zi cam acelasi lucru, nu simt cum trece dar el, parsivul nu sta deloc. cand ma mai dezmeticesc imi dau seama ca a mai trecut o luna si, ufff, am mai imbatranit putin si nu am facut altceva decat sa inghit un sac de pastile. asa imi vine uneori sa renunt la ele ...
gata, am aberat destul, ma duc sa vad ce vanez comestibil pt ca trebuie sa imi hranesc sotul

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

flori_m ti-am trimis PM cu numele medicilor. de ce vrei sa mergi la genetician?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Flori m -eu am avut o experienta destul de urata cu dr. gug, la prima impresie a lasat ca e foarte competenta si draguta dar realitatea lasa de dorit, este ahtiata dupa bani (nu imi sta in fire sa denigrez pe cineva dar n-am dormit nopti din cauza ei si in final sa nu fie nimic).

Eu am ramas la dr. Cheveresan , trebuie tras de limba si sa vada ca sti despre ce vorbeste si atunci iti spune tot ce trebuie si iti mai cere niste analize, mie mi-a dat tratament bun.

Scuze ca m-am bagat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

danezza e o veste buna, Doamne ajuta sa fie totul bine! Iti tin pumnii!
danylini rabdare si perseverenta! Trebuie sa se intample si la tine curand!
qiaobing
gliana, vali, floricico sanatate multa!

Fetelor dupa o luna de Fraxiparine IR-ul crescut a mai scazut un pic si nu mai exista tendinta la notch. Deci e bine, fetita mea e in grafic,creste regulamentar, asa ca am ramas la aceeasi doza de 0,4, pentru ca si analiza F Xa a indicat doza corecta de Fraxiparine.
toate fetele cucuiete!

32+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Flyhigher, se apropie incet-incet momentul mult asteptat si la voi.. Doamne ajuta!
QiaoBing , te inteleg cu pastilele...eu nici un amarat de maltofer nu sunt in stare sa mai iau dupa nastere, dar de musai o sa il inghit de saptamana viitoare, ca altfel e bai!
Ileanasi, nu mai stiu daca te-am felicitat sau nu, oricum o mai fac o data ca sa fiu sigura: sa cresteti mari si sa ajungeti cu bine la 40 de saptamani!
Va pup pe toate, chiar daca nu v-am mentionat!

http://salveazavieti.ro/858/doneaza.html

Mergi la inceput