Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-
Raspunsuri - Pagina 26
Ingerash_Mic spune:
hello! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui danezza Ingeras si eu sper sa fie numai vesti bune de la toateMTHFR C677 Homozigot |
si eu la fel

oare pentru mutatiile mele la care se adauga si AMH peste limita ce tratament primesc?
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
anioana2002 spune:
AMH -ul peste limita stiu ca inseamna ovare polichistice...probabil ca este putin mai dificil la stimulare pt ca pot aparea mai multe chisturi...dar oricum e mai bine decat sa ai valoarea mai mica decat normal...
ciumpilika spune:
buna seara,
am venit de la medicul ginecolog care m-a speriat si intristat tare, zice asa cu MTHFR (A1298C) POZITIV HOMOZIGOT, nu e grav dar este posibil sa mai pierzi sarcini :(, chiar si prin lunule mari 6,7 :(. Tratament primit acum pana la sarcina FOLLOWISE 1/ZI.
O fi de ajuns? a zis ca aspenter doar cand se pozitiveaza testul .
Sa mai incerc sa ramna gravida ? sa nu mai incerc ? imi este asa de frica, ma gandesc ca poate asa e dat sa fie sa am doar un copil si asta e.
Mai intreb si eu pe ici pe colo poate imi fac curaj .
Va urez o seara buna ,
Pupici
Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/574024412GQxPWZ
danezza spune:
ciumpilika
sper sa nu te superi pe mine dar:
1. mi se pare totala lipsa de profesionalism sa spui asa ceva, sa faci o posibila gravidutza, si asa super stresata, sa stea cu un stres imens pana atunci ca asa stii tu ca e posibil sa piarda sarcina, e total aiurea sa spui asa ceva, se pare ca nu prea are habar despre ce e vorba in propozitie
2. pt varianta homozigota e super super slab tratamentul
mergea si un aspenter si un acid folic .. si etc, mai consulta un hematolog, parerea mea
Eu una, cu un asemenea dr, nu mi-as mai dori sa raan inasracinta sau .. o varianta ai buna l-as schimba cu unul ai profi.
Din nou, sper sa nu te superi dar e PRAF.
Uite cate mamici mutante cu exemple pozitive avem ... si cu mutatii ai multe si ai nasoale.
Ufff, m-am descarcat ca ma enervasem rau
ce tembel
MTHFR C677 Homozigot
danezza spune:
ma scuzati pt literele mancate dar am nervi si tastatura ma fenteaza
nu bate m-ul
MTHFR C677 Homozigot
ileanasi spune:
Dragele mele,
sapt. trecuta mi-am facut anti-factor X la Synevo, la 12 ore de la injectarea cu Innohep si mi-a iesit 0. Desteptele de acolo nu mi-au zis ca trebuie recoltat la 4 ore de la injectare, desi le-am intrebat in mod specific !!! Si mi-a cazut si netul vreo 5 zile, asa ca n-am putut vorbi cu voi.
Intrebarea mea catre voi este, in situatia in care d-na Viorica mi-a spus sa fac injectia intre 8 si 10 seara, pot s-o fac la 4 dimineata sau il pun in pericol pe bebe?
Sunt in sapt. 10, luni am control pentru dublu test, ma rog sa ffie totul OK, si am ramas cu aceeasi doza ca la inceput (3500 UI). Voua la cate sapt. v-a schimbat doza? Eu nu m-am ingrasat deloc, am tot 57 kg, dar mi-a crescut burtica.
Va pup pe toate si astept raspunsuri
MTHFR 1298 heterozigota, PAI-1 675-4G heterozigota, PAI-1 844G heterozigota, o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani; zilnic Aspenter, acid folic, Vit E, Q10, MgB6, Cetebe, Femibion
INNOHEP 0.35 ml
insarcinata in 9 +
danezza spune:
Ileanasi,
nu stiu sa-ti raspund
Doar stiu ca la Fundeni, la toata lumea recolteaza de dimineata (chir si pt asta) si mai mult ca sigur ca trec mai mult de 4 ore de la administrarea anticoagulantului.
Cred ca cel mai bine ar fi sa dai un tel la Fundeni.
Eu am acasa nr de tel al d-nei Viorica dar te pot ajuta mai tz cu el daca vrei ca acum sunt la serv 
MTHFR C677 Homozigot
aristica spune:
ILEANA din cate-am citit eu, e musai sa ai MINIM 4 ore de la injectarea cu anticoagulant (ca-i innohep, heparina, fragmin, clexane - nu e relevant, ca tot anticoagulant e). important e sa lasi aceste 4 ore sa treaca, pentru a avea un rezultant relevant...nu stiu nimic despre numarul maxim de la injectare la testare, deci nu vad unde e buba....dar, sa ma contrazica cineva, daca gresesc, pleaseeeeee, ca si pe mine ma intereseaza mult subiectul asta. In alta ordine de idei: felicitari pentru sarcina si sper sa iasa bine totul la urmatorul consult!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite