Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-
Raspunsuri - Pagina 21
stefy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelica28 STEFY ,ARTISTICA,AM VAZUT CA IN SERINGA ESTE O BULA DE AER ,TREBUIE SA O SCOT SAU O LAS ACOLO? |
Angelica parerile sunt impartite. Mie asistenta mi-a spus sa scot intai bula de aer si apoi sa injectez numai lichidul. Asa ca eu asa am facut inca de la inceput si asa voi face in continuare.
Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Sorry.( sau incearca ambele variante: si cu bula si fara bula si apoi tu hotarasti care varianta e mai buna pt tine). Eu fac acum injectiile alternativ: o saptamana in burtica si 2 saptamani in picioare.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit, hiperstimulare severa
FET mai 2010 nereusit
sarcina obtinuta natural
+ 25 
simonia spune:
aristica, nu cred pana nu vad!
vreau poze!
qiao bing, ai facut deja stimularea?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miha3 tannoo25 - si ce ati facut? ati schimbat Clexanul cu altceva, ca stiu ca nici voi nu gaseati la un moment dat. In privinta lui Uscatescu si in cazul meu s-a contrazis. In oct. 2010 mi-a dat Clexane de 0,2 iar acum a fost de acord cu 0.6 (i-am spus ca mi l-a recomandat dr. din Ungaria), in conditia in care am aceleasi mutatii. gena MTFHR A1298C heterozigota + gena PAI 1 4G/4G homozigota |
nu, n-am schimbat clexanul...
am gasit, pana la urma...
mda, nu stiu ce sa zic...poate clexane este recomandat (cu atata usurinta) pentru a se atinge un "target"...(e doar o parere)
flyhigher77 spune:
tannoo din cate stiu Clexane e folosit mult in spitale post operator, o fi si treaba cu targetul, dar si puterea obisnuintei! ![]()

31+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
aristica spune:
lyly pai daca sangele se ingroasa prea mult, doza de clexane fiind insuficienta, degeaba stai in casa o saptamana. Mie mi-a spus o fata foarte draga, ca e bine sa facem aceasta analiza dupa punctie, tocmai pentru a vedea de la inceput daca e ok doza de clexane. Si mie mi se pare logic asa. Embrionul tau oricum este in perioada in care penduleaza prin uter pana cand se prinde, deci nu vad care e problema unui drum pana la Fundeni. Si chiar daca nu-i uscateasca acolo, analiza oricum o poti face, ti se va spune daca doza de clexane e suficienta sau trebuie marita...mai bine te duci si poti corecta doza, caci chiar daca vei avea vreun rezultat negativ, macar vei fi impacata ca ai facut tot ceea ce era uman posibil...restul tine de divinitate. pup si astept un beta mare
simonico pusei soro poze la unguroaice...de fapt, un link din site-ul fotografului, ca mi-i leneeeeee sa urc pozele la mine-n album![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
flyhigher77 spune:
lyly subscriu la ce scrie aristica. Plus ca eu dupa embriotransfer, cam la vreo 2 ore faceam cumparaturi la un hypermarket din Bucuresti si-apoi am calatorit pana la Bacau si uite-ma ce gravida-s
. Te duci la Fudeni si vorbesti cu d-na Viorica, ca sigur te-ajuta!
Doamne-ajuta sa fie totul bine! 
31+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
vali79 spune:
flyhigher

!
Suntem bine, mergem la consult din 2 in 2 saptamani, colul e ok.... pentru moment - inchis si 1.9cm. Tensiunea o monitorizez aproape zilnic. Oscileaza intre 10 cu 7 si 13 cu 7...
De luni acum am trecut pe clexane de 0.6, conform mailului trimis de Dr. U., care mi-a spus ca incepand cu 20-21 iunie vrea iarasi sa ne mai vedem. I-am scris ca dr. mea de aici considera ca nu mai e necesar(!) sa-mi mai masoare IR-urile, asa ca probabil de asta vrea sa ne mai vedem inca o data. Sa dea Dumnezeu in curand sa dam si noi vesti bune fetelor de aici pentru a le mai incuraja in lupta pentru adus minuni pe lume, nu-i asa, Fly?
toate fetele!!!
+ 32
Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)
Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: aspenter 1/ 2 zile, femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Cetebe+zn 2/zi, Magne B6 1/zi, Clexane 0.4 alternativ cu 0.6 1/zi. Doamne ajuta-ne!
danezza spune:
vali, nu chiar asa devreme. Mai stai vreo 7-8 saptamani!
ce mutatii ai tu? rezistenta la proteina din semnatura?
MTHFR C677 Homozigot
aruam spune:
Buna fetele ,
Am ajuns si eu la dr Avram si am primit tratamentul : femibion 1/zi, acid folic 5mg 1/zi ,Magne B6 3/zi. Mi-a zis ca aspenter si clexane o sa iau doar in momentul in care incep stimularea pt ca homocisteina este in limite .
Mi-a placut de ea e foarte calma ,iti explica foarte detaliat toate problemele .
PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi
in 2011 o sa fiu 
Doamne ajuta 
flyhigher77 spune:
valy Doamne-ajuta! Va pup si va tin pumnii! 

31+ cu