Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 58-
Raspunsuri - Pagina 14
brotacel83 spune:
eu am facut analizele o parte la medlife si o parte la centrul matei basarab. am facut profilul de trombofilie insa fara pai si XII ca mi-a zis uschi ca si daca sunt pozitive tot acelasi tratamet iau asa ca nu mai conteaza.
pt infectie urinara da rezultate f f bune extract de merisor de la daciaplant. eu asa am scapat cu 1 lingurita intr-un pahar cu apa de 3 ori pe zi. face minuni eu am luat dupa nastere.
bafta si esti pe maini bune la rotaru!a fost super si in sarcina si la nastere cu mine.
MeAlex spune:
Si eu iau Urinal (tot din merisor), si extract, dar nu stiu daca doar se imputineaza bacteriile si de aia nu mai am senzatii sau daca chiar dispar. Tu ti-ai facut urocultura si ai vazut ca ai scapat?
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
QiaoBing spune:
MeAlex si la mine mai apare infectia urinara. iau de fiecare data Urinal sau Urinal acut - asa mi-a dat medicul de familie - si la mine are efect.
citesc acum pentru prima data asa ceva:
Warfarina Induce status anticoagulant sistemic, acizii grasi Omega 3 potenteaza actiunea anticoagulanta, vitamina K reduce efectul anticoagulant.
Oare o fi valabila intreractiunea intre Omega 3 si heparina cu greutate molecurala mica (Clexane, Fraxiparine, etc) ?
Aspirina creste excretia vitaminei C pe cale urinara, scade agregasrea plachetara; salicilatii scad nivelele sistemice ale fierului, acidului folic, sodiului, potasiului.
De asta avem noi in tratament CETEBE pe langa Vit C din Femibion ?
Contraceptivele orale (estrogenii) Inhiba metabolismul folatilor descrescand concentratia lor serica, scade concentratia serica a vitaminei B, B12, riboflavinei, magneziului, zincului, creste absorbtia vitaminei A
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
MeAlex spune:
QiaoBing, da, si la mine are efect Urinalul, ce m-ar interesa e sa stiu daca urocultura devine negativa dupa acest tratament...de fapt mi-e frica de ce se va intampla in timpul sarcinii...mi-e frica de antibiotic, as vrea sa nu iau in timpul sarcinii sau macar sa iau cat mai tarziu (apar f des infectiile la mine). Probabil aceste infectii apar din cauza colonului iritabil...toti medicii leaga infectiile recurente de constipatie, dar am citit ca si colonul iritabil provoaca infectii.
Probabil ca tratamentul nostru tine cont si de cum se potenteaza si cum se inhiba substantele intre ele.
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
bebeta spune:
Buna, fetelor! Tomai am trecut si eu prin experienta foarte dureroasa a undo sarcini oprita din evolutie. Din pacate, aici nu se fac teste specifice decat dupa 2 sau 3 pierderi consecutive. Insa, peste 2 luni venim acasa in concediu si as vrea sa-mi fac acolo analizEle. Va rog, ma puteti ajuta cu urmatoarele: 1. Imi puteti trimite adresA de mail a dr Uscatescu?e 2. Stie cinema daca Dna dr Uscatescu este in concediu sau lucreaza in Luna august? 3. In afara de profilul pt trombofilie, analize endocrinologice si de secretii, ce alte analyze trebuie facute dupa o sarcina oprita in evolutie si unde? Va multumesc din suflet pantru ajutor si pt info extrem de utile de la acest subiect.
mami de Demetra (24.04.2007)
QiaoBing spune:
bebeta ai PM cu raspuns la prima intrebare
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
bebeta spune:
Multumesc mult, am primit adresele de mail. Sti cumva ce alte analize, in afara de cele mentionate de mine, ar mai trebui sa fac? Sau sunt doar bineinteles ca o sa fac si analize generale de sange, dar specific pentru problem asta ar Mai trebui ceva? La prima sarcina totul a fost bine, Asa ca nu cred ca avem probleme genetice!??
QiaoBing spune:
eu dupa ce am pierdut sarcina am scotocit pe net nopti intregi, am stat de vb cu dr gineco, endocrinolog, genetician si am ajuns la concluzia ca pot sa fie atat de multe cauze, iar medicina nu e inca la nivelul sa poata explica tot.
legat de analize, uite ce am gasit eu
http://./afectiuni-frecvente/avortul-spontan/analize-sarcini-pierdute/
bebeta spune:
Iti multumesc foarte mult pt ajutor si promptitudinea rasp. Inseamna foarte mult cand esti disperat! Nu pot sa deschid pagina acum, de pe tel, dar cand ajung acasa deschid de pe computer si studiez. Inca o data, iti multumesc din suflet si iti sorest numai bine si sanatate!
QiaoBing spune:
bebeta iti doresc ceea ce imi doresc cel mai mult si mie