Buna seara,
Va recomand cu mare caldura pe doamna care a crescut-o pe Catalina. Este rabdatoare, sensibila si eu ii datorez multe pentru cum a avut grija de Catalina. Desi are 9 ani acum, noi am pastrat legatura cu doamna, atat de tare ne-am atasat de ea.
Din pacate, peste o saptamana a ramas fara loc de munca si cauta un nou copilas.
Daca va intereseaza, dati-mi mesaj si va ofer datele de contact.
buna ziua,
ma numesc loredana nitan si am un baietel de 2 ani.poti sa-mi dai nr tau de tel sa te contactez pt detalii?
multumesc,
Buna Bebi,
In ce zona sta doamna despre care vorbesti?
Eu vreau pe cineva pentru o scolarita, trimite-mi si mie te rog datele intr-un pm.
multumesc
fetelor,
in cazul in care doriti o doamna serioasa si de incredre, va rog sa apelati la mine, va pot ajuta cu mare placere.
laura
Buna
Acum am gasit anuntul tau. Mai este valabil? Daca da, te rog trimite-mi si mie datele de contact.
Multumesc mult
Pt cine doreste, pot recomanda si eu o bona in Dr Taberii. Trimit pe PM info.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 2 anisori
Mai e valabila oferta?
Eu stau la Dristor si caut o bona pentru 4 ore pe zi.
Merci
Buna,
Eu stau la Dristor si am nevoie de bona pt. fetita mea, Alexandra (5 ani), pentru 4 ore pe zi.
Mai are cineva vreo recomandare valabila?
Merci mult!
Buna,
Ma intereseaza si pe mine numarul bonei pe care ai recomandat-o, daca intre timp nu si-a gasit un angajator.
Cautam o bona interna pentru un copil de 1 an. Daca are cineva o recomandare e binevenit/a.
Multumesc anticipat.