Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
oanaiasi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui seidana Lali parola e aceeasi...dar o trimit Oana eu am pepeni deja .. aveam titzi mici, insa forma mare ( de cand aveam 95 kg 25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Pai asa cred ca e cel mai bun ...sa nu fie nici mici nici mari .
Oana
22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
seidana spune:
hai ca ma bag la capitol nou....
Gertruda.. felicitari pe Rezultatele bune.. tu de ce ai ales aminocentoza.. am uitat ![]()
Hayat... va fi bine.. la odiseea noastra numai vesti bune trebuie sa fie..
25+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
gertruda32 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Hayat_Kh Buna va spun si eu tuturor! V-am citit din urma si ma bucur ca fiecare dintre voi are vesti atat de bune. Eu am avut 2 zile pe la spital.Ieri am facut si amniocenteza,da Doamne sa fie totul bine.Am optat si pentru testatea rapida, sa stam linistiti si maine ar cam trebui sa primim rezultatele preliminare. Fetita noastra este bine,energica, ca de obicei , insa eu am dureri de burtica inca. Sa speram ca in 2 zile vor trece de tot. Ma bucur ca totul a mers repede si bine si medicii si asistentele au fost remarcabili.Au avut mare grija de mine.L-au lasat pe sotul sa stea cu mine cat am avut perfuziile inainte si dupa amniocenteza. Asta mi-a ajutat foarte mult, pentru ca mi-a tinut moralul ridicat. Gertruda vroiam sa te intreb tu cum te-ai simtit in perioada imediat urmatoare interventiei? Cand a disparut discomfortul?Si, felicitari pentru rezultatele bune primite. Lore sunt fericita pentru vestile tale. Optimismul tau este molipsitor ![]() Eu , acum, va urez o zi cat mai frumoasa si linistita cu bebei activi si sanatosi. Ma retrag din nou in pat si o sa va tin la curent cu vestile noastre. Pupici tuturor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20+ cu ![]() |
Hayat eu nu am facut in Ro amniocenteza si de aceea mi s-a facut diferit, adica fara anestezie, iar imediat dupa, am plecat acasa. Am stat 2 zile in pat, mergeam doar la toaleta si faceam dus f prudent, pt ca nu ai voie sa faci nici cel mai mic efort, existand riscul unui avort. Dureri am avut destul de putine, intepaturi, asemanatoare celor menstruale.Important e sa nu faci temperatura si sa nu ai sangerari sau pierderi de lichid.Daca ai vreun simptom din cele 3, sau dureri insuportabile, trebuie sa vb cu medicul.
Dar, trebuie sa gandesti pozitiv, o sa fie bine !!!
Tu cum de ai facut amniocenteza, ai motive de ingrijorare sau datorita varstei?
23+ cu
gertruda32 spune:
Hayat am uitat sa-ti raspund la ce m-ai intrebat
.Disconfortul a trecut cam dupa 3 zile, daca esti ingrijorata, eu iti recomand sa mai mergi la o eco, dupa 3-3 zile ca sa-ti confirme medicul ca e totul ok cu bb si i s-a umplut "piscina" la loc![]()
Seidana-Mersi pt. felicitari
, eu am facut amniocenteza pt ca eram cam speriata pt ca anul trecut am facut un avort la 20 de sapt, pt ca erau niste probleme cu bb
, chiar daca si atunci a iesit amniocenteza bine, problemele erau de alta natura... In fine, am vrut sa facem toate analizele posibile ca sa eliminam orice risc de a fi o problema.