Strugurasi de Sept -Oct 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

[...], poate medicii din Anglia, Spania, au realizat ca jupesc degeaba femeile de bani daca le cheama la zeci de ecografii pe timpul sarcinii, asa cum se intampla in Romania

pai tocmai asta e schema la noi. baga-i frica si sa vezi cum scoate banu'. este inuman, dar efectiv multi medici fac treaba asta. speculeaza orice moment de slabiciune...
pe langa asta, asa cum am mai spus, multi medici de la noi nu isi asuma actul medical si drept urmare pacientul este indopat cu medicamente doar asa, "ca sa fie", sa nu cumva sa fie acuzat ca nu a dat un trat adecvat... eeehh, ar fi multe de spus.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lore , bravo !!!!nici nu stii cat ma bucur !!! Destept Nemescu asta ...ar fi trebuit sa ma duc si eu la el sa-mi zica cum e cu masuratorile cand am vazut ca bebelusa are caputul mai mic . m-ar fi linistit si pe mine si nu m-as mai fi dat atat cu capul de pereti din cauza masuratorilor. Oricum m-am calmat intre timp mai ales ca mai am o cunostinta cu o situatie asemanatoare si s-a dovedit a fi o eroare de ecograf.

Nu mai stiu cine vb de analize . leucocitoza e normala in sarcina si se intalneste fara exceptie la orice gravida. Fie leucocitele sunt la limita superioara , fie o depasesc. Nu e motiv de ingrijorare e un mod de reactie a organismului la sarcina , atata tot ! So...chill

Neata la toata lumea ...am uitat ! Voiam sa ii scriu repede Loredanei

Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

mie nu imi pare rau sa dau banii pe ecografii... insa a fost ca o revelatie ce mi-a zis doctorul si anume ca toate aceste controale nenumarate nu sunt degeaba, dar nici nu au o importanta atat de mare precum le este atribuita de multe ori; ma gandesc ca poate la un moment dat ne pierdem in numere, cifre, dimensiuni, valori, procente si uitam ca bebelinii nostri au nevoie de atentia noastra, de linistea si de gandurile noastre bune. :)
asa cum zicea una dintre fete ( nu ma stiu care :D ) care e deja mamica, ca la a doua sarcina privesti lucrurile cu mai multa lejeritate si altfel de poti bucura intr-un mod mai firesc de sarcina.

Lori 26+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

va ziceam acum vreo 2 zile ca mi-am cumparat Garmastan si ma dau o data pe zi cu el. din ce vad pana acum hidrateaza f fain areolele. inainte faceam ca niste cojite mici galbene in varful sfarcului, acum vad ca e curat sanul si molcult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

va ziceam acum vreo 2 zile ca mi-am cumparat Garmastan si ma dau o data pe zi cu el. din ce vad pana acum hidrateaza f fain areolele. inainte faceam ca niste cojite mici galbene in varful sfarcului, acum vad ca e curat sanul si molcult....

Si eu am cojite din alea ...da numa cand ma uit la ele ma gadil toata ...nu mai vb sa ating sfarcul sau sa il dau cu crema exclus!

Oana 22+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ei, las', nu va doriti sa fiti pe mana medicilor astora relaxati din Angia sa va faceti u car de nervi din cauza lor.
nici asa prea multa relaxare nu e buna. dar, intr-adevar, am mai citit pe aici pe forum cum se primeau sfaturi de astea aiurea si alarmante de la medicii din Romania cand nu era cazul.

mie mi-a trebuit ceva timp sa inteleg ca oricum nu rezolv nimic daca ma duc saptamanal la ecografii. dar intr-un final am inteles.
sper doar ca panica mea din primul trimestru si cele 8 ecografii facute in 8 sapt sa nu-i fi daunat bebelei...

si neatza :D

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ah si inca ceva. eu stiu o tipa dintr-o tara in care e interzis avortul care a facut o singura ecografie pe la 12 sapt.
niciun test de anomalii, nimic. si este foarte linistita...
mie mi se pare si asa exagerat.
ok, in tara aia oricum nu-ti spun daca e ceva ca n-au voie dar putea merge in romania sau intr-o tara vecina.
eu nu prea pot intelege cum sta atat de linistita...
sa aduci un copil cu probleme pe lume nu inseamna numai ca te chinui tu ca mama, ci il chinui si pe copilul ala toata viata...
in fine... sper din tot sufletul sa fie bine pt ea.

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Neatza fetele,

Loredana ... ma bucur enorm de mult pentru tine si bebelina ta ... a stiut cum sa iti faca cel mai frumos cadou!!!!

Va si sa aveti grija de voi!!!!

26+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

JADE .. pe unde esti? asteptam sa ne zici ca esti bine!!!!

25+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:

Fetelor, trec ziua de astazi ca cea mai frumoasa aniversare din viata mea ! Sunt cea mai fericita graviduta din lume !

S-au resorbit chisturile de pe creierasul fetitei mele! Nu va pot explica cata bucurie incape acum in sufletul meu si al sotului meu... :) In alta ordinea de idei.... bebelina e clar fetita, are 816 g, e dezvoltata normal, ecografic a evaluat-o la 25 sapt si 5 zile, calendaristic 26 sapt si 4 zile, e jucausa foc si e iubire noastra! :)

Testul de sarcina pozitiv l-am facut pe 27 decembrie 2010 - deci cel mai frumos cadou de Craciun, iar acum am primit cel mai frumos cadou de ziua mea.... vestea ca fetita mea este sanatoasa... Ii multumim Bunului Dumnezeu pentru ca nu ne-a uitat si si-a indreptat mila spre noi ........ doar Lui ii datoram toata liniste pe care o simtit acum.

Va pup , ma culc ca sunt franta....... :)

"ti-am zis eu"

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 18+ cu Calin

Noi

Mergi la inceput