wizzair

wizzair | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva de ce nici de pe Tragu Mures nu se mai pot face rezervari la Dusseldorf? Se mai mentin cursele?
Am inteles ca au plecat din Cluj cu multe curse, dar nu anunta nimik.

Raspunsuri

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Wizz Air reduce opera#355;iunile din Cluj #351;i mut#259; zboruri la Tīrgu Mure#351;
Wizz Air, cea mai mare companie low fare – low cost din Romānia #351;i din Europa Central#259; #351;i de Est a anun#355;at azi c#259; va reduce capacitatea de transport de la Aeroportul Cluj-Napoca cu 26%. Opera#355;iunile vizate urmeaz#259; s#259; fie mutate la Aeroportul Tīrgu Mure#351;.
Deciza a fost luat#259; īn urma recentelor divergen#355;e cu managementul Aeroportului Cluj-Napoca, care a deschis discu#355;ia referitoare la contractul existent #351;i a anun#355;at introducerea unor noi taxe de aeroport. Compania a punctat clar faptul c#259; noile condi#355;ii vor determina reducerea opera#355;iunilor din Cluj #351;i alocarea respectivei capacit#259;#355;i de transport īn Tīrgu-Mure#351;.
Īn acela#351;i timp, Wizz Air va reduce flota compus#259; din trei aeronave de la baza opera#355;ional#259; din Cluj cu un aparat Airbus A320, pe care īl va muta la Aeroportul Tīrgu-Mure#351; pentru a devansa deschiderea celei de-a 15-a baze acolo, aceasta urmānd s#259; devin#259; operativ#259; pe 5 mai, fa#355;#259; de 16 iunie, data anun#355;at#259; ini#355;ial.
Astfel, destina#355;iile Weeze-Dusseldorf, Roma Fiumicino #351;i Dortmund nu vor mai fi disponibile din Cluj.

Ma bcur acum ca am luat biletele cu zbor din Timisoara. Noi locuim langa Oradea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asta e din 14 aprilie comunicatul.
Vineri inca se puteau face rezervari pe Dusseldorf din Tg Mures, de azi nu, si nici nu scrie nimica. Din Cluj stiu ca nu mai este.
Noroc cu bluair care a introdus Roma de pe Cluj.....

Iar cu transfer din Tg Mures.....groaznic. A venit cineva saptamana trecuta din Dusseldorf, normal ca in ultimul moment a aflat ca nu aterizeaza pe Cluj. A ajuns la 12 noaptea cu avionul si si-a rezolvat ceva....probabil mai scump transferul pana la Cluj decat biletul de avion....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Ce neplacut sa afli in ultimul moment....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Se pot face rezervari pe ruta Wezze(dusseldorf), doar ca pana in 28 mai aeroportul din Mures este inchis pt lucrari la pista, intre timp e zbor pe Cluj

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Alexandra, pe ce site se poate face rezervare?
ca pe wizz, la aeroporturi Transilvania nu e nimica pentru iulie, scrie asa: "Ne pare rau, nu exisa; tarife disponibile pentru aceasta data;. Reveniti la pagina anterioara; si cautati o alta; data; sau utilizati formularul din stānga." e gol (deci si pe Cluj si pe Tg Mures)

Mai am prieteni patiti dar cu Cipru, achitat bilet din martie inca si acuma trebuie sa mearga pana la Buucresti sa zboare spre Larnaca
cred ca asta e "costul lowcostului"

Mergi la inceput

Nu vreau sa fie cu suparare, dar am zburat de zeci de ori cu Wizz si de fiecare data cand s-a zburat sau aterizat pe alt aeroport, ne-au anuntat pe mail, era scris si pe site, iar daca doresti te pt informa si pe telefon...

Am dat si eu peste persoane care din dezinteres, nici macar nu stiau ca aterizeaza pe alt aeroport, desi era anuntat de peste o luna, sau scria chiar pe bilet, insa nu au avut curiozitatea sa citeasca...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

stai sa ma uit pe iulie, eu m-am uitat acum mai si iunie

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Nu e deloc cu suparare. Eu doar vreau sa fac rezervare pt niste prieteni, din Liege, care trebuie sa vina la Cluj. Cel mai aproape de Dusseldorf. Si efectiv nu mai gasesc nimic ce mi-ar da de inteles ca nu mai exista aceasta ruta din Transilvania, va rugam indreptativa spre alta tara. Vineri era totul ok pe net, am stabilit detaliile. Acum sigur (sau probabil) ca daca faceam rezervarile ne sunau ca se anuleaza sau ce si cum. dar nu am facut, ci vreau sa fac.
Cazul care l-am relatat anterior este al unui vecin, de peste 60 de ani, care avea rezervarea din iarna a plecat la fiul sau si intoarcerea a avut-o saptamana trecuta. Sigur nu s-a uitat pe mail...
Iar pe cei cu biletul achitat pe Cipru i-au sunat de la agentie.
Pe mine m-au anunta pe mail ca s-a schimbat numarul terminalului..stiu ca anunta, dar no, nu de mine e vorba..:)..

Mergi la inceput

Doar pe luna mai si iunie au zboruri, s-ar putea ca din iulie sa nu mai opereze zboruri sau inca nu au stabilit zilele de zbor si tarifele.

Va trebui sa revii zilele urmatoare pe site.
Cu siguranta inca nu au stabilit rutele, tarifele si zilele de operare, din cauza mutarii zborurilor pe Mures.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput