Inceput de raceala sau doar un pic de curent?

Inceput de raceala sau doar un pic de curent? | Autor: mariana_alex

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Pentru ca nu ne-am confruntat cu astfel de probleme sau prea putin vreau sa va intreb ce masuri sa iau daca fetitei mele de 1 an si 8 luni a inceput sa-i curga nasul, muci incolori, sa-i lacrimeze un ochi si sa stranute.
Cred ca este vina mea caci am fost plecata cu masina in timpul pranzului cand era foarte cald si am lasat mai mult geamul jos si cred ca s-a format un pic de curent.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nimeni nu raceste de la curent. Racelile sunt date de virusi si bacterii, nu de o pala de vant. Risti mult mai mult sa raceasca daca iti faci cumparaturile o ora cu copilul in supermarket in we, cand e aglomerat, decat daca mergi o ora cu geamul deschis la masina.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mariana, curent = raceala precum si inghetata = rosu in gat este doar un MIT.

Totul este dat de virusi, deci probabil este un inceput de viroza colectata de undeva.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Nu am fost la cumparaturi cu ea ci afara in parc atat am frecventat in ultima saptamana, e adevarat ca in parc am auzit multi copii tusind dar nu-s asa disperata sa imi iau copilul si sa fug in alt colt al parcului...nu ma ingrijoreaza muci cat ochiul care ii lacrimeaza ..nu abundent dar...totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ideea mesajului meu era mai mult sa nu iti faci mustrari de constiinta si data viitoare sa blindezi geamurile si sa va sufocati de cald, ca nu curentul e marele vinovat. Sanatate multa! Daca se inrautateste ochisorul, mergi sa o vada un medic.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Mariana, bebe este cumva predispus la alegii? La mine asa se manifesta, iar acum suntem in plin sezon de asa ceva (polen, puf, praf).
In ce priveste partea cu trasul curentului, nu stiu ce sa spun. Pe mine, una, daca stau putin in curent, imediat ma ia o durere crunta de cap sau de masele/dinti (am o mare sensibilitate la curent, chiar si vara fiind, dar la frig/ger n-am nimic), o nevralgie din aceea care, parca-ti rascoleste creierul.
In plus mie mi s-a spus s-o feresc pe fii-mea de curent (de catre medici).

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Din cate stiu nu este predispusa la alergii si a mai avut pana acum doar 2 episoade cu muci (iunie si sept. anul trecut) si o singura data temp. in ianuarie anul acesta ...in rest nu muci, tuse niciodata si stranut normal, nici la piscaturi de tantari nu se umfla...
Am vb cu o buna prietena care are cunostinte medicale si mi-a spus sa-i dau asa: ptr muci Rinosan (apa de mare) si cate o lingurita de sirop de muguri de pin sau brad si o lingurita de siropde echinaccea cu propolis de 3 ori/zi.Mi-a spus doar sa am grija sa vad cum reactioneaza la siropul cu propolis sa nu fie prea puternic ptr ea, iar la ochi nimic, doar curatat cu ser fiziologic.
Va multumesc pentru raspunsuri...sunt mai panicoasa din fire, nu am ce face!!!

Mergi la inceput